merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum formda pcm tamirde bu arada geçtiğimiz cuma veli beye ve yavuz beye ameliyat oldum 7nci günümdeyim tamponlar alındı pazarei alçım alınacak baya sıkıntılı geçti iyilleşme sürecim burnumdan hala kanla karışık sıvı geliyor böyle olanınız varmı arnızda ilaçta pek fyda etmiyor en yakınzamanda fotoları ekliyeceğim pc gelince
Geçmiş olsun canım, benim atel alındıktan sonra bile birkaç gün kanla karışık sıvı geldi, ama öyle şarıl şarıl deildi, üç dört güne tamamen kesilir, başta kırmızımsı oluyor, sonra pembeleşiyor, sonra uçuk pembe olup kayboluyor hiç gelmiyor.
[COLameliyat OR="darkorchid"]canım tekrar çok geçmiş olsun :) bir fıstık daha doğdu =) resimlerini merakla bekliyorumcanım benim aşırı değilse gayet normal benimde aktı uzun bir süre 150 adet gazlı bez kullandım mendil şeklinde 3 paket.. :)) düşün yani sürekli elimde gazlı bez vardı ve dokunmuyormuş gibi siliyordum şimdi 1,5 ay oldu işte hiç akmıyor binde bir soğuk alınca :) sabır biraz zamanla düzeliceksin ilk 3 gün zor gelir ondan snrası gayet iyi oluyor [/COLOR]
Selam :) Öncelikle geçmiş olsun! Ben ameliyatımı olalı yaklaşık 4 sene oluyor. Bahsettiğin kanamanın derecesini bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama uzunca süre burnundan garip şeyler geleceğini söyleyebilirim. Doktorunda bundan bahseder muhakkak ama bundan 1-2 hafta sonra kulak temizleme çubuğu yardımı ile içerdeki kabuklaşmaları yavaş yavaş temizlemen gerekecek. Bir de hemen cevap yazmak istedim çünkü bu işin en az ameliyat kadar önemli kısmı ameliyat sonrası bakımı. Doktorum bana masajlardan bahsetmediği içinn benim burnum çok ama çok uzun süre şiş kaldı.
Boşver aksın burnunun içinde kurumasından iyidir.
canımm çok geçmiş olsun demek sonunda karar verip olabildin.çok sevindim vallaa güle güle kullan
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum formda pcm tamirde bu arada geçtiğimiz cuma veli beye ve yavuz beye ameliyat oldum 7nci günümdeyim tamponlar alındı pazarei alçım alınacak baya sıkıntılı geçti iyilleşme sürecim burnumdan hala kanla karışık sıvı geliyor böyle olanınız varmı arnızda ilaçta pek fyda etmiyor en yakınzamanda fotoları ekliyeceğim pc gelince
sana geçmiş olsun öncelikle canım inşallah en kıs sürede iyileşirsin.
kızlar veli beyin hastalarınd genelikle şişme morluk çok gibi geliyor bana beni kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama özellikle takip ediyorum ameliyata karar aşamasında olduğum için veli beymi bir başkasımı kararsız kaldım ben ya
gulelban,
Ameliyat olan arkadaşlar ne der bilemiyorum; ama benim takip ettiğim kadar da çok şişlik ve morluk oluyor; tabii bu sounucu etkilemeyebilir, o ayrı...
Benim hiç, nokta kadar bile morluğum olmadı...Ve çok az şiştim...Tenim de inanılmaz incedir, tuttuğum yer morarır, o kadar...
Ben bunun doktorla alakalı olduğunu düşünüyorum...Çünkü ben ameliyat olmadan önce doktorum bana hastalarımın yüzde 99'unda hiç morluk olmuyor dedi...yüzde 1'lik şanssız bir grup da olabiliyro demek ki her şeye rağmen=) Aynı şekilde yüz kişiden 99'u morarır, biri de morarmaz; onu bilemiyorum.
puccacikgulelban,
Ameliyat olan arkadaşlar ne der bilemiyorum; ama benim takip ettiğim kadar da çok şişlik ve morluk oluyor; tabii bu sounucu etkilemeyebilir, o ayrı...
Benim hiç, nokta kadar bile morluğum olmadı...Ve çok az şiştim...Tenim de inanılmaz incedir, tuttuğum yer morarır, o kadar...
Ben bunun doktorla alakalı olduğunu düşünüyorum...Çünkü ben ameliyat olmadan önce doktorum bana hastaları
mın yüzde 99'unda hiç morluk olmuyor dedi...yüzde 1'lik şanssız bir grup da olabiliyro demek ki her şeye rağmen=) Aynı şekilde yüz kişiden 99'u morarır, biri de morarmaz; onu bilemiyorum.
sana geçmiş olsun öncelikle canım inşallah en kıs sürede iyileşirsin.
kızlar veli beyin hastalarınd genelikle şişme morluk çok gibi geliyor bana beni kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama özellikle takip ediyorum ameliyata karar aşamasında olduğum için veli beymi bir başkasımı kararsız kaldım ben ya
cabnimcim ne mutlu sana oldun demek ameliyat..yuppiiiiiii:) en kisa zamanda fotolarini bekliyoruz ona gore..mucuksss.simdiden gecmis olsun gule gule kullan burnusunu:)
neferalem şu anda nasısın burnunda normale döndümü görüntü ilk günlerde ayrıca morarma ve şişlik oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?