Nihayet Ameliyatımı Oldum:)

Canım çok iyi anlıyorum seni...Bak ne diyeceğim; bir süre için, hiç değilse sargıların çıkana kadar bu burun olayından uzak tutmaya çalış kendini. Şu anda yapabileceğin hiçbir şey yok beklemekten başka...Ben olumlu düşünmekle falan ilgili kitaplar okumuştum, fena gelmiyor, seviyorsan böyle şeyleri, bunu yap; işine veya okuluna adapte olmaya çalış...

Ben de o kadar ağladım ki ameliyattan sonra, şimdi ne kadar pişmanım kendimi öyle üzdüğüm için...

Her şeyi zaman bırakmaktan başka çare yok...
puccacik ben de çok üzülüyorum,doktorum bi resmimi bile çekmedi,neden istemedim bilmiyorum sonuçta bilgisayarda onun üzerinde o oranları ayarlayıp ona göre ameliyata girilmesi gerekirdi değilmi?kbb ile plastik cerrah beraber girdiği için böyle olmuştur belki bilemiyorum..ama ben emre ilhana ameliyat olmadığıma pişmanım mesela.nekadar başarılı ameliyat sonuçları var,bu kadar yetenekli cerrah varken sıradan iki doktora güvendim işte,akıl karı değil

puccacik ben de çok üzülüyorum,doktorum bi resmimi bile çekmedi,neden istemedim bilmiyorum sonuçta bilgisayarda onun üzerinde o oranları ayarlayıp ona göre ameliyata girilmesi gerekirdi değilmi?kbb ile plastik cerrah beraber girdiği için böyle olmuştur belki bilemiyorum..ama ben emre ilhana ameliyat olmadığıma pişmanım mesela.nekadar başarılı ameliyat sonuçları var,bu kadar yetenekli cerrah varken sıradan iki doktora güvendim işte,akıl karı değil

Canım öyle düşünme, benim doktorum da fotoğraf çekiyor ama gel bakalım, tasarlayalım demiyor. Anlatıyor ne yapacağını, kendi çalışıyor üzerinde. Ona göre işin "pazarlama" kısmıymış bu. O doğru, bu yanlış demiyorum; ama doktorlar arasında yaklaşım farkı olması çok normal.

Emre İlhan gerçekten başarılı bir doktor; ama ona ameliyat olup da kötü sonuçlar alanlar oluyor. Bana kendisi birkaç tane göstermişti, bu forumda da vardı biri, revizyon yapacağını söylemişti yanılmıyorsam. Şans da bir faktör ve bazen doktorların da kontrol altında tutamadığı aksaklıklar olabiliyor.

Keşkelerle bir yere varılmıyor maalesef, bilemezsin X doktoruna da olsaydın başına bu tip bir şey gelebilirdi ya da ne bileyim ameliyat sırasında hayati tehlike yaratacak bir durum olabilirdi. Artık bu saatten sonra bunları düşünme.

Ama doktorlarının hatası varsa da, bunun hesabını sor tabii ki, peşini de bırakma. ancak bunlar için bile şu an çok erken.

İnan bana her şey bir şekilde yoluna girer. Sen içini ferah tutmaya çalış ve sabırlı ol.

Bir de fotoğraflarını görsek; belki de senin düşündüğün ya da gördüğün kadar olumsuz değildir durum.

Canım öyle düşünme, benim doktorum da fotoğraf çekiyor ama gel bakalım, tasarlayalım demiyor. Anlatıyor ne yapacağını, kendi çalışıyor üzerinde. Ona göre işin "pazarlama" kısmıymış bu. O doğru, bu yanlış demiyorum; ama doktorlar arasında yaklaşım farkı olması çok normal.

Emre İlhan gerçekten başarılı bir doktor; ama ona ameliyat olup da kötü sonuçlar alanlar oluyor. Bana kendisi birkaç tane göstermişti, bu forumda da vardı biri, revizyon yapacağını söylemişti yanılmıyorsam. Şans da bir faktör ve bazen doktorların da kontrol altında tutamadığı aksaklıklar olabiliyor.

Keşkelerle bir yere varılmıyor maalesef, bilemezsin X doktoruna da olsaydın başına bu tip bir şey gelebilirdi ya da ne bileyim ameliyat sırasında hayati tehlike yaratacak bir durum olabilirdi. Artık bu saatten sonra bunları düşünme.

Ama doktorlarının hatası varsa da, bunun hesabını sor tabii ki, peşini de bırakma. ancak bunlar için bile şu an çok erken.

İnan bana her şey bir şekilde yoluna girer. Sen içini ferah tutmaya çalış ve sabırlı ol.

Bir de fotoğraflarını görsek; belki de senin düşündüğün ya da gördüğün kadar olumsuz değildir durum.

belki de puccacik,şu sargı çıksın hemen fotoğraflarımı koyucam zaten ilk iş...ya bu forum da olmasa siz de olmasanız napardım bilmiyorum,gerçekten yazdıklarınız içime su serpiyor.teşekkür ederim sana da puccacik,iyi doktorların da kötü sonuçları olabilir haklısın.sargım ya yarın ya çarşamba açılacak,tabi o halde bile bi yargıya varmak erken belki ,çünkü sargıdan yeni çıkmış çok şiş,ödemli olacak ama yine de bir fikir verir,kanatları çok güzel bu arada,çok iyi daraltılmış.ama işte yamuk,umarım zamanla daha iyi görünür.tekrar teşeekkür ederim

belki de puccacik,şu sargı çıksın hemen fotoğraflarımı koyucam zaten ilk iş...ya bu forum da olmasa siz de olmasanız napardım bilmiyorum,gerçekten yazdıklarınız içime su serpiyor.teşekkür ederim sana da puccacik,iyi doktorların da kötü sonuçları olabilir haklısın.sargım ya yarın ya çarşamba açılacak,tabi o halde bile bi yargıya varmak erken belki ,çünkü sargıdan yeni çıkmış çok şiş,ödemli olacak ama yine de bir fikir verir,kanatları çok güzel bu arada,çok iyi daraltılmış.ama işte yamuk,umarım zamanla daha iyi görünür.tekrar teşeekkür ederim

Zamanla daha da güzel olacaktır, eminim. Fotoğraflarını eklemeni bekliyorum. Bu arada sen benim burnumun 15 gün önceki halini görseydin, oturur ağlardın...Ortasından bir tepecik yükseliyordu. Enteresan bir şekilde epey indi, çok hafif bir şey var şu anda. Ben de haftaya kontrole gideceğim, umarım o zamana kadar daha da düzelmiş olur. Düşün 2. aydan sonra bile neler değişiyor...İlk 2 ay ne üzülmek, ne de sevinmek lazım bence.

Canım bence üzülmek için çok erken, belki o yamukluk dediğin şey gözle çok farkedilmeyecek bir hale gelecektir, hemen üzülüp moralini bozma, sabret, inşallah belli belirsiz bir yamukluk olurda kimse farketmezken sen kendi kendine kuruntu yaparsın sadece, sabırsızlıkla resimlerini bekliyoruz, canını sıkma lütfen.

teşektkürler kızlar ..bi kaç tane resmimi koydum burnum inanılmaz şekilsiz çıktı sargıdan neden böyle oldu bilmiyorum.bir de siz bakın ,bu arada 15.günüm bugün

kızlar kusura bakmayın ben önce yazıyı yazayım ne de olsa sonra resimleri yüklerim diye mesajı önden attım resimleri yükledim diye ama bu kadınlar kulübünün herşeyi değişmiş,nasıl yeni resim ekleyeceğimi bulamadım,nasıl ekleniyor?

kızlar kusura bakmayın ben önce yazıyı yazayım ne de olsa sonra resimleri yüklerim diye mesajı önden attım resimleri yükledim diye ama bu kadınlar kulübünün herşeyi değişmiş,nasıl yeni resim ekleyeceğimi bulamadım,nasıl ekleniyor?

canım senn albümün var zaten. albümüne gir yukarıda resim ekle diye çıkıyo hemen zaten sağ üstte

resim ekleye tıkladığım zaman albümümde bile ekli olmayan resimler çıkıyor karşıma,select all falan yazıyor alt tarafında da gözat kısmı yok yani,veya ben mi bulamıyorum,beceremedim bi türlü ya

Son düzenleyen: Moderatör:
resim ekleye tıkladığım zaman albümümde bile ekli olmayan resimler çıkıyor karşıma,select all falan yazıyor alt tarafında da gözat kısmı yok yani,veya ben mi bulamıyorum,beceremedim bi türlü ya

Canım albümüne tıkla, ordan resim yükle, açılan küçük ekranın sağ üst köşesinde de add files var...Bu şekilde yükleyebilirsin...

Ayrıca da çok merak ettim=))

Canım albümüne tıkla, ordan resim yükle, açılan küçük ekranın sağ üst köşesinde de add files var...Bu şekilde yükleyebilirsin...

Ayrıca da çok merak ettim:61:

Ayrıca da çok merak ettim:61:

Ayrıca da çok merak ettim

Aynı mesaj iki kere eklenmiş, nasıl oldu anlamadım...

Son düzenleme:
teşekükrler puccacik sayende bir kaç resim ekledim,moralimi çok bozduğu için çok resim çekmedim,çünkü her kameraya bakışımda içim acıyor resmen.alışamadım görüntüye mıymıntı gibi geliyor,böyle mandalla sıkılmış gibi.albümde baştaki ilk üç resim yeni burnum,diğerleri eski ..karşılaştırma yapabilirsiniz.çok yapay duruyor ya cidden hiç alışamıcam galiba...bakın ve yorum yapın kızlar,gerçi yorumsuz bence durum çünkü gerçekten içler acısı

gördüğünüz gibi burnum hala yamuk,ezik bi görüntüsü var,ve ucunun kocamanlığı da hala duruyor.ben aslında kanatlarının daraltılmasından çok ucunun inceltilmesini istiyordum.kızlar kbb ameliyatı diye ameliyata gidecek olan plastik cerrahla sadece bir kez konuştum,koskoca revizyon ameliyatı için burnuma çok mu az önem verdim diye çok üzülüyorum.bin kez de kapısını çalsam şöyle şöyle yapın desem doktora hakkım vardı demi?

gördüğünüz gibi burnum hala yamuk,ezik bi görüntüsü var,ve ucunun kocamanlığı da hala duruyor.ben aslında kanatlarının daraltılmasından çok ucunun inceltilmesini istiyordum.kızlar kbb ameliyatı diye ameliyata gidecek olan plastik cerrahla sadece bir kez konuştum,koskoca revizyon ameliyatı için burnuma çok mu az önem verdim diye çok üzülüyorum.bin kez de kapısını çalsam şöyle şöyle yapın desem doktora hakkım vardı demi?

canım resmini görsem bi yorum yapacaktım ama albüm falan göremiyorum :s ama hala panik yapmak için çok erken diyorum ucunda şişlik vardır kesin

aa arkadaş değilmişizz:S ama arkadaştık biz nasıl oldu bilemedim :s ben ekledim tekrar

kızlar ucu patates gibi halen ya,hiç beğenemedim ve sağa doğru yamuk.kızlar sizce doktorla daha çok konuşsam,ne isteyip neyi istemediğimi daha çok anlatsam sonuç daha mı iyi olurdu?

sevgili camila daha yeni ameliyatını olmuşsun,ucu çok şiştir biraz sabırlı ol canım,umarım güzel olmuştur,bu arada arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen sevinirim.

Son düzenleme:
gecmıs olsun canım..
yazılarını okurken kendımı gordum resmen..emınım bende senın gıbı olacagım amelıyat oldugumda..
kafama cok takarım ben cunku..orası mı sıs burası mı yamuk vs dıye...kendımı de yerım annemı de..
aslında o kadar ıyı bılıyorum kı artık,hemen karara varmamak gerektıgını..ama ıste yıne de takarım kesın kafaya..kesın...
o yuzden sımdıden dua edıyorum kı,alcı cıktıktan sonra cok fazla yamukluk olmasın..ve donukluk olmasın yuzumde..cok korkuyorum..
ama deneyımlı olmana ragmen,sen bıle bu kadar erken telasa kapılabılıyorsan :) bız ne yapalım :)
herkes 6 ay takmayın kafanıza dıyor canım..emınım cok zordur..ama bu sekılde kendını uzmekten baska bır sey gecmez elıne..
emınım 2 ay sonra bu endıselerın kalmayacak :D

Back
X