Canım öyle düşünme, benim doktorum da fotoğraf çekiyor ama gel bakalım, tasarlayalım demiyor. Anlatıyor ne yapacağını, kendi çalışıyor üzerinde. Ona göre işin "pazarlama" kısmıymış bu. O doğru, bu yanlış demiyorum; ama doktorlar arasında yaklaşım farkı olması çok normal.
Emre İlhan gerçekten başarılı bir doktor; ama ona ameliyat olup da kötü sonuçlar alanlar oluyor. Bana kendisi birkaç tane göstermişti, bu forumda da vardı biri, revizyon yapacağını söylemişti yanılmıyorsam. Şans da bir faktör ve bazen doktorların da kontrol altında tutamadığı aksaklıklar olabiliyor.
Keşkelerle bir yere varılmıyor maalesef, bilemezsin X doktoruna da olsaydın başına bu tip bir şey gelebilirdi ya da ne bileyim ameliyat sırasında hayati tehlike yaratacak bir durum olabilirdi. Artık bu saatten sonra bunları düşünme.
Ama doktorlarının hatası varsa da, bunun hesabını sor tabii ki, peşini de bırakma. ancak bunlar için bile şu an çok erken.
İnan bana her şey bir şekilde yoluna girer. Sen içini ferah tutmaya çalış ve sabırlı ol.
Bir de fotoğraflarını görsek; belki de senin düşündüğün ya da gördüğün kadar olumsuz değildir durum.