nihayet ben de hamileyim inanamıyorum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi pike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pike

bebeğim hoşgeldin
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.774
7
316
Diğer
1,5 yıldır deniyoruz ama ilk defa bu ay hamilelik elde ettik ve ben hala inanmış değilim :)

dün değerim 31,96 çıktı, bir önceki gün 5,72'ydi :)

normalde yarın regl olmam gerekiyor ama ben hamileyim işte allahımın izniyle.

büyür büyümez bilemem ama hamile kalabilmiş olmak bile çok mutlu etti beni :)

darısı isteyen herkesin başına
:sm_cool:

hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inş...

bende dün öğrendim ama hala alışabilmiş ve kabullenebilmiş değilim...

Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş.

tebrikler canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

peki bir şey sormak istiyorum adetin daha geçmemiş ilk belirtilerin neydi enreden anladın hamile olabileceğini?

Tebrik ederim, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

ayy çok çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için :)

çok mutluyum inşallah böyle güzel devam eder hamileliğimin tamamı.

bir de bekleyen herkes hamile kalsın inşallaaaah :)

belirtilerimi söyleyeyim, çok dinledim kendimi ama çok belirtim de yoktu, zaten daha adet zamanım da geçmedi.

bir ateşim belli etti zaten, 36-36.5 civarında olur ateşim, 2 akşam ölçtüğümüzde 37'nin üstündeydi. 37.1 ve 37.2 gibi, öğrenince de ölçtüm 37.2 yine.

bir de karnım hareketliydi hep, çook incedez sızım var, ara ara kendini belli eden.

öğrenmeden önce de bir kere çok çok az bir damla kadar kahverengi bir akıntı geldi.

bir de insanın içine de biraz doğuyor herhalde. yine de reglm mi olurum hamile miyim diye düşünmekten alamıyorsun kendini.

11. gün kan testi 5.72 çıkıt.
12. gün 31.96

doktor kesin gebesin, bir hafta sonra gel dedi, tekrar test yaptırmana gerek yok dedi.

allahım inşalah darısı tüm isteyenlerin başına :)

tebrik ederim canımmm bende hamileyimmmm :teytey:ama hala inanamıyorum bir de arkadaşlar aranızda antepli olan var mı doktor tavsiye edecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim....

keske bende bu sevıncı yasayabılsem vede sızlere haber versm hayırlısıylan hepınızın cocugu hayırlı saglıklı bır evlat olur ıns.

allah tamamına erdirsin.... çok sevindim.. bir teknikten bahsetmiştin... hemen sonuç alabilmen ne kadar sevindirici.... bende o yöntemi uygulayan bir doktora gitmek istiyorum ama istanbulda kim uygular ki bu yöntemi????

tebrik ederim canımmm bende hamileyimmmm :teytey:ama hala inanamıyorum bir de arkadaşlar aranızda antepli olan var mı doktor tavsiye edecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim....

gözün aydın :) ben de inanamıyorum, hatta sağlıklı bir gebelik mi acaba diye içim içimi yiyor ama bu bile güzel..

sağ salim doğumumuzu da nasip etsin allah inşallah :)

esracım inşallah sen ve bekleyen herkes de bir gün bugünleri yaşayacak.

ben de diyordum, acaba hiç hamile olabilecek miyim, ne zaman?

böyle birden oluveriyor ve sen inanamıyorsun bile :)

olacak allahın izniyle, olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…