Nihayet ben de hamileyim :)

Hala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
hayırlı olsun.ben de yeni hamileyim çok şükür.aynı dönemde öğrendik sanırım.inşallah güzel bi hamilelik geçiririz:))

Bende bazen düşünüyorum bebeğime bir şey olur mu diye, biz sadece dikkat edebiliriz, gerisi Allah'ın takdiri diyorum sonra..

11 aydır bekliyoruz. ikinci evliliğim bu. yaşım 36 olduğundan biraz endişeliyim açıkçası. bir de polikistik karaciğer ve böbreğim olduğundan sıkıntı büyük.

Hala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
Hayırlı olsun :)
Hepimiz aynı endişeler içindeyiz ama iyi düşünelim iyi olsun :)
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. ..

11 aydır bekliyoruz. ikinci evliliğim bu. yaşım 36 olduğundan biraz endişeliyim açıkçası. bir de polikistik karaciğer ve böbreğim olduğundan sıkıntı büyük.
ben de 30 yaşındayım.6 aydır bekliyordum.çok şükür geldiler ya Allah sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.ben bugün ilk muayeneye gidicem.çok heyecanlıyım.inşallah herşey normaldir.4 gün adet gecikmesinden sonra bhcg 767 çıktı benim.burada değer yüksek çoğul gebelik olabilir diyenler oldu çok heyecanlıyım..

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
hiçbirşey düşünme sadece bebeğinin tadını çıkar
rabbim hayırlısını versin
olumsuzu düşünüp kendine çekme

ah bu evhamlılık yok mu? beni yiyip bitirebilir. elimden geleni yapıyorum.

bende hamıle oldugumu ögrendım bı anda sevıncten heryerım tıtredı ınanamadım ve hala ınanamıyorum bıle ultrasyonda kesesını görduk ıkı hafta sonra kalp atısını dınlemeye gıtcez ıcımde korku var ıns bı sorun cıkmaz dıyorum

hiç akıntı olmadı. ancak normal regl ağrısı gibi bir ağrım var. o rahatsız edici olabiliyor. bir de dün ilk kez başım döndü.

Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bebişin hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Bu mubarek gunde dilerim ki çok sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağ salim kucagına alırsın yavrunu. Bu mubarek gunde yuce rabbime dualarımız daha cabuk ulaşacak, ne olur hepimiz hamile olanlara saglıklı hamilelik ve dogum, bekleyenlere de biran evvel nasip olmasını dileyelim. Hamileyim fakat zor günlerimi unutamam, dualarımda herzaman hem bebek isteyenler hem de hamile olanlar hep olacaklar ..

bnde hamıleyım yılın son gunu cok guzel bı haber aldım ve yenı yıl suprızı oldu bıze :) benım beta hcg degerım ılk gun 977 cıkmıstı ama bılmıorum sımdı aklım karıstı cogul gebelık olabılır mı kı? bugun doktora gıttım sıkıntı yok dedı 4 hafta 4 gunlukmus :)

bnde hamıleyım yılın son gunu cok guzel bı haber aldım ve yenı yıl suprızı oldu bıze :) benım beta hcg degerım ılk gun 977 cıkmıstı ama bılmıorum sımdı aklım karıstı cogul gebelık olabılır mı kı? bugun doktora gıttım sıkıntı yok dedı 4 hafta 4 gunlukmus :)
Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.s

Test sonucunu gidip alamadım ama doktorumu aradım. ona gitmiş sonuç. 3000 küsur dedi telefonda. iyi dedi yani.

Back
X