Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birgün bende buraya hamileyiiiiiimmmmm diye yazabilirim işallah bizlere dua edin neolur hamilelerin duaları kabul olur allahın izni ile hepiniz çok güzel hamilelik dönemleri geçirip meleklerinizi kucağınıza sağlıcakla alın işallah
dun ve bu sabah ogrendimki hamileyimmmmmm:)))))) aylardir kendi kendimi yedim hatta bide eşimi:))) cok sukur sonunda bebisim kendini goaterdiiiiiiiiiii
amin canimm agustosta evlendim 7 ay oldu gecen ay test yaptim test bozukmus 2 cizgi cikti sonra dr a koatum hicbiaey yoktu.simdi adetten 3 gun gecince kasikta cok fena bir agri olunca hic duaunmeden gittim inan.amin canim insallah hayirliaiyla rabbim nasip eylesin hepimize saglikla kucaklarimiza almayi...sevgili zaynap senin ne kadar zaman oldu.bide bak ben 10 gun kafar incir kuru yaptim esimle kendime:)) birde doktor 2 ay once folidoce diye ilac vermisyi bana folik asit takviyesiymis hep ictim onu.
Benim bir seneyi geçti nerdeyse bende çikolata kisti var miniminnack ama olmayınca olmuyor işte bende folik asit içtim çok düzenli içmedim ama iki ay kadar kullandm şimdi soğan kürü ypyrm işte ne duyarsam yapıyorum herkes gibi bi kafamdan atabilsem olacak biliyorum ama etrafımda herkes hamileyken kafadan atmak mümkün olmuyor ne yazıkki hayırlısı deyip bol bol dua ediyorum oğluşum tek tesellim rabbim herkese hayırlısıyla evlat sevincini yaşatsn işallah bol bol dua et bizede didoosssss
butun dualarim sizi le inan.bende cok dualar ettim inan ne bulduysam denedim ayni sen gibi.daha dune kadar dualar yaziyodu okudum, sogan incir ne kurler neler neler...ben soz nisanzamani 10 11 ayadet goremedim bana ilaclar verince ki verdikleri ilaclarda dgm kontrol haplariydi, evlrnince mecburen biraktim ve bide o skinti yapmisti bana.rabbim yardimcimiz olsun insallah canimm benimmm
hepinizin hamilleği hayırlı olsun
ben geçen eylülde kimyasal gebelik yaşamıştım tam 6 ay sonra bu sabah idrar testinde 2.çizgi anınında ve kop koyu çıktı
iş yeribndeyim ve aksilik çep tlf tamirde :)
ve birazda korku var ya yine kimyasal demeden edemiyorum
paylaşmak istedim arkadaşlar
Ayyy ne güzel yaa siz böyle hamile olduğunuzu paylaştıkça banada büyük umut oluyor inanın işallah çok güzel gebelik dönemleri geçirirsiniz darısıda işalllllahhhhhhh bana ve diğer bekleyen herkese tez zamanda hayırlısıyla