Nihayet boşandım...

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Anlaşmalı boşandık ve bitti.bes dakkada.esim protokolü okuması bile.ufe oranından zama vs hiçbisi önemli değil, eğer ilerde birbirimizi ozlersek tekrar evleniriz dedi.hep bir umudu vardi.bense evlenmek istemiyorum.evet buluşuruz konuşuruz ama resmi bir bağ istemiyorum.bosandik sürekli diyologtayiz.madem boşandım neden konuşuyorsunuz diyebilirsiniz, yalnizim. Bu bir.ayri bir duzen oturtana kadar desteğe ihtiyacım var.esim iyi güzel de öfke kontrol sorunu var.ayni evin içinde olmuyor.uzun süreçte de olmayacak.biliuorum.halen bana karıcım diyor.Bosanmaliydim.ele güne karşı korkunç rezillik oldu.artikolmazdi.ilerki dönemde de olmaZ bu adamla.
Kimsem yok.ailem falan.dost gibi konuşuyoruz.sonra vicdan yapıyorum.acaba ona fazla mi umut verdim.ama bu boşanma olacak diye de istemeyen bağıran çağıran da oydu.simdi boşandıktan sonra bana iyi davraniyo ama ben de biliyorum ki bu böyle gitmez.ben hata mı yaptım.bosanma sonrası böyle onunla goruserek

bence kafasına dank etti boşandıktan sonra kaybetme korkusunu yaşadı öfke sorunları varsa psikolojik destek almalı anladığım kadarıyla sizde hala istiyorsunuz fakat korkuyorsunuz. biraz zamana bırakın o kendini yönetmeyi öğrensin sorunlarını çözsün eminseniz denersiniz değilseniz tamamen ayrılırsınız

Normal halleri olsa iyi tamam evin içinde bazen canavarlasiyordu.ven artık evlilik istemiyorum.sadece yeni duzenime alışana kadar eskisinden kopamiyorum.bu insan kullanmak mi yalancılık mi bilmiyirum

Boşandık herkes kendi evinde ama halen görüşüyoruz.ama bir maddi destek vs almiyirum

Normal halleri olsa iyi tamam evin içinde bazen canavarlasiyordu.ven artık evlilik istemiyorum.sadece yeni duzenime alışana kadar eskisinden kopamiyorum.bu insan kullanmak mi yalancılık mi bilmiyirum
tabi ki insan kullanma oluyor ama herkes birbirini kullanır evliyken seks yemek düzen için bekarken duygusal tatmin için falan hatta bir insan çocuğu bile kendi duygularının tatminin de kullanmak için yapar bu bizim bir güdümüz. yalancılık değil en azından siz nedenlerini biliyorsunuz karakter özelliğiniz bu yalnız kalmak istemiyorsunuz. eski eşinizi de zora ki benim yanımda ol demiyorsunuz kendisi istediği için oluyor bence çok fazla takmayın

Ben ona dedim.ben evlenmicem tekrar tamam diuo ama karışım diyor mahkemede bile boyle diyor.ama maddi bişi almıyorum.

Eşinizde aynısını yapıyor size ilerde özlersek evleniriz dediğine bakmayın birini bulsun hemen evlenir biten bitmiştir sizi kandırmasına izin vermeyin

Boşandıysan ilişkini kes. Kendine başka bir hayat kur. İleride hoşlandığın birisi olduğunda şuan ilgisinden hoşnut olduğun öfke kontrolü olmayan eşin başına büyük bela olur gibi geliyor.

Boşandıysan ilişkini kes. Kendine başka bir hayat kur. İleride hoşlandığın birisi olduğunda şuan ilgisinden hoşnut olduğun öfke kontrolü olmayan eşin başına büyük bela olur gibi geliyor.
Rüya gibi.bosandim ben.hakkaten bekarım ben artık.insallah sevebilir yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…