Sevgilisi değil de önceden arkadaşı olan bir kız. Yine de rahatsız olmam normal. Teşekkürler, yol verdimOnceki konularinda bu adamdan hayir yok demistik sana.
Hakliyiz.
Baksana habire de eski sevgilisinden bahsediyormus.
Yol ver hemen
Haklısın..Ayrıl artık daha neyi bekliyorsun seni aldatıp bir de üstüne terk etmesini mi yoksa paranı yemesini mi
Duygular biraz geç biterSadece kafanizda mi bitirdiniz?
Böyle biriyle tukenirsiniz.duygularin bitmesini,ayrilipta bekleyin bence.Duygular biraz geç biter
dünyaya bir kez geliyorsun... kendini ve onu iyi çöz pişmanlık yaşama üç senelik ilişkim için acaba mı oluyorum sonra ölçüp biçip yok ya kendim kuruyorum diyorum ki kafasında çok kuran bırıyım. hiç keşke demeyeeceğin bir ilişki yaşa..Arkadaşlar evlilik isteyen ancak sorumluluktan kaçınan birikim yapalım diyen ama kazandığı parasını sağda solda çar çur eden arkadaşlarına yediren ayrıca benden atama bekleyen bir sevgilim olduğu konusunda konu açmıştım. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Nihayet yanına gittim. Herşeyi , söylediklerinizden kafama yatanı açık açık söyledim. E şimdi dert bu mu canımızı buna mı sıkalım diyerek umursamaz biçimde konuyu geçiştirmeyi başardı. Şöyle bir durum da var ki önceleri arkadaşlık yaptığı bir kızdan sürekli bahsediyor. Hatta kafasında o kızla beni karşılaştırdığını söylemişti kıyameti kopardım. Buna rağmen gittiğimde yine aynı kızın konusu açıldı. Sanki bilerek yapıyor. Gerçekten çok yıprandım. Sanırım bu ilişkiden bana hayır yok. İçimi dökmek istedim. İyi geceler hepinize.
Bende kafamda çok kuran biriyim. Ne yazık ki bu da bizi zorluyor.dünyaya bir kez geliyorsun... kendini ve onu iyi çöz pişmanlık yaşama üç senelik ilişkim için acaba mı oluyorum sonra ölçüp biçip yok ya kendim kuruyorum diyorum ki kafasında çok kuran bırıyım. hiç keşke demeyeeceğin bir ilişki yaşa..
Canım sevgilisi değil de biz bununla öncesinde bir ayrılık yaşadık askeri okuldan atıldı psikolojisi bozuldu vs. O ara bu kızla tanışmış. Barıştık barışalı lafı eksik olmuyor ağzından.Tabi ki yok. Hadi canım uğurlar ola deyip kapatın defteri. Ha bunun öncesinde sizde eski sevgiliniz ile kıyaslama yapın o daha dusunceliydi, daha zekiydi deyin oyle yolu verin. Sizi sevmediği oyaladığı eski sevgilisini unutamadığı çok çok çok açık. Hatta o kızla kaç senesi var onu da merak ettim böyle kıyaslama yaptığına gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?