- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi DurFakatDinle
Acaba adam gaymiydi?
6hafta diyosjn..?
6hafta diyosjn..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada bundan sonraki hayatinda mutluluklar diliyorum lavantali sandik:)) senin nickini gorunce byle diyesim geliyo sana:)yaklasik 7 ay once bosandim ben de, bizim skntilar farkliydi, zerre pisman degilim Allah a cok sukur.. elimden geleni yaptim zira fazlasiyla.. hayirlisi bu inşaAllah, biliyorum.. Rabbim bundan sonrasini ailelerimizle guzel eylesin..
tesekkur ediyorum canim, amin : )) nickim vesilesiyle de tanismalar oluyo, ne guzelSanada bundan sonraki hayatinda mutluluklar diliyorum lavantali sandik:)) senin nickini gorunce byle diyesim geliyo sana:)
Bdv de tanismamak ne mumkun her gece belli kisiler burdayiz zaten nobetciyiz resmen:)tesekkur ediyorum canim, amin : )) nickim vesilesiyle de tanismalar oluyo, ne guzel![]()
aynen : ) nice to meet you o haldeBdv de tanismamak ne mumkun her gece belli kisiler burdayiz zaten nobetciyiz resmen:)
ayy kafam nerde benim, biz zaten tanisiyoruz ki onceden, pardon canimaynen : ) nice to meet you o halde![]()
![]()
Nice to meet you too :))aynen : ) nice to meet you o halde![]()
![]()
Hangi konuda tanistiydik hakketten izlemediyiz birbirimizi seni biliyorum ama hatrlayamadim o zamani yada artik uykum geldi algilarim kapandi:)ayy kafam nerde benim, biz zaten tanisiyoruz ki onceden, pardon canim![]()
ayni durumdayimHangi konuda tanistiydik hakketten izlemediyiz birbirimizi seni biliyorum ama hatrlayamadim o zamani yada artik uykum geldi algilarim kapandi:)
Sabah bunu bidaha dusuniciiim hangi konuydu.msjlarima bakarm pek temizlemem zatenayni durumdayimozel msjlasmamiz da oldu yuksek ihtimal
uyusak mi
![]()
BDV sonucta burasiSabah bunu bidaha dusuniciiim hangi konuydu.msjlarima bakarm pek temizlemem zatendert yokya burda dert ettigimiz seye bakarmisin
ben uyku modundayim zaten.. Iyi geceler canim sana..
ama takılan altınlar eşyanın yarısı kadının hakkı değil mi.Ben hic bir hak talep etmedim arkadasim. Ondan gelecek hayir Allahtan gelsin. Tüm esyalarimi orada birakip geldim, sadece kiyafetlerimi aldim. O esyalarin hepsini ben cok calisarak, okulumu ihmal ederek satin almistim oysa. Hakkim ona haram olsun. Su siralar bana bir de iftitra atma pesinde beyefendi. Benim bir bildigim olmasaymis, bosanmazmisim, bak seeeen? terbiyesizdeki lafa bak. Hala kendinde bir hata göremiyor!! Okadar maddiyata düskündüki, bir de mal mülk talep etsem ondan kurtulmam iyice imkansizlasacakti. Ona sadakam olsun o mal mülk. benden uzak olsun Yeter.
Canim hakli olabilirsin, ama benim yukarida anattiklarim cok kisa bir özetti. Detaylara girmedim, sonucta herkezin bir mahremiyet cizgisi vardir, asmak istemem.
Erkekler zamanla ilgisizlesiyor olabilir, kadinlardada vardir bu. Ama biseyler en basindan beri ters gidiyorsa, ilerde bilinki bu dahada vahim bir hal alacaktir. Mesela biz esimle yeni evliyken, patronu ona 2hafta balayi olsun diye, tatil vermisti. Benim esim ise, ücüncü gün ben evde bunaldim yav diyip ise gitmisti tatilini iptal ederek. Insanda ne heves birakiyorlar, ne nese. Hafta sonlari cekilmez bir hal aliyor, ben sakalar yapiyorum, sohbet etmeye calisiyorum, o bön bön bakiyor. Hayat cekilmez oluyor.
Kaldiki benim annemle babamin evliligi 40 seneden sonra bile, bu hale gelmemisti. Bir sey bana acik acik zarar veriyorsa, buna devam etmem cok sacma. Dünya bir kocanin etrafinda dönmüyor, saygi kadar sevgide önemlr bir evlilikte. Bir kadinin, kocasinin onu sevip sevmediginden süphe bile etmemesi gerekiyor. Kirk yil düsünsem, evliligimde bu tip sorunlarla karsilasacagim aklima gelmezdi, ama hersey insanlar icin bu hayatta. Bu karari almakta hic kolay olmadi ayrica, yterince gözyasi döktüm 2 senedir. Su an üzülmememin sebebi bu.
pollayana her zaman işimize gelen bi kaçış yöntemi.illaki üzülmüşsündür ama ne biliyim ilgisizlikse problem o her zaman varmış gibi geliyor diğer konuları bilemem tabii ama evlenme kararı aldığım bir dönemde korkuyorm bunları okudukca çünkü dediğim gibi hiçbir zaman aynı kalmıyorlar bende ilgiyi sevilmeyi çok seviyorm ama mıcmıc tiplerden de hoşlanmıyorum ikisinin ortası yok ya odunlar ya yılışıkneyse artık gelişmeleri görücez önemli olan insanın kendisi tabi sen mutluysan böyle ne güzel ben tedbir almak açısından merakımı sordum :)
hayırlısı cnm bnm yeni hayatına hosgeldin ozamn umarım bnde boşanırım biran önce hala mahkemem devam..anlasmalımı boşandınız?Selam arkadaslar.
Yaklasik bir senedir sizleri takip ediyorum. Bana güc verdiniz!
Kötü giden bir evliligim vardi. Kocam biz evlendik evleneli bana karsi soguk ve isteksizdi. Nisanligimiz ve sevgililik dönemimiz böyle degildi halbuki. Zaten beraber yasamadan anlamak imkansiz gibi.
Kocamla ev arkadasi gibi olmustuk. Ayni derde sahip olan arkadaslara söylemek istedigim su ki; Neyaparsaniz yapin bu adam degismeyecek! Ya kabullenin yada onu kibarca sepetleyin.
Herseyi denedim. Zaten yapi olarak bakimli ve hos bir kadinim. Kocamin yasi 28 benimse 25 di evlendigimizde. 2 sene tahammül ettim, ve nihayet bosanma davami acip annemin evine geldim. Davam daha gecen hafta tamamlandi okadar mutluyumki, onunla evlendim evleneli depresif olmustum hayata küsmüstüm. Onu hic özlemiyorumzaten evliligimdede yanlizdim simdide yanlizim, degisen tek sey, ona artik dadilik yapmak zorunda degilim!!! Ona hizmet edecegime anneme hizmet ederim beeh
Kocam koltukta yatiyordu, tv önünde yatmazsa uyuyamiyormus bey efendi. Bir erkek karisini haftalarca ihmal edermi? Bazen 6 hafta bile geciyordu, bizde tik yok. Söyledim üzüldügümü degismedi, Daha önce evi terk ettim sen beni galiba sevmiyorsun diye, yine düzelmedi. Beni göz yasiyla, sevgi sözleriyle bahanelerle kandirdi ve ona geri döndum. bir hafta tiyatro yapti bana ve sonra yine Ayni hmam Ayni tas.
Telefonlarini kurcaladim gizlice, aldatma filan yok bundan eminim. Herkez tarafindan begenilen bir kadinim, kocam niye bukadar ilgisizdi anlamiyorum. Benle niye evlendinki diyede sordum. Bana ilgi duymuyorsunki dedim, ben bu evin süsümüyüm dedim.
Onunla bir misafirlikteyken, gayet ilgili sevecen bir adam, ama evdeyken ben onun umurumda degildim. Sanki disariya karsi bir formalite evliligi gibiydi.
Bu dertten muzdarip arkadaslara soylemek istedigim sey su: Her kadin sevilmeyi hak ediyordur! Hic bir kadin, kocasindan ilgi görebilmek icin, sekilden sekile girmeye mecbur degil. Zira kocasi ona ilgi duymuyorsa neden evlensinki onunla? Gelin görünki, genc kizlari kandirip, evleniyorlar, ve mutsuzluga mahkum ediyorlar. Bütün ceyizlerimi cöpe bastim. Halbuki ne hayallerle almistim ben onlari. Ekonomik güclüklerle alinan o ceyizlerimi cöpe basarken hic gözyasi dökmedim a dostlar. Oysa cok duygusalimdir. Hayat beni güclü olmaya mecbur etti..
Bir erkegin sizi oyuncagi etmesine izin vermeyin! Bir kez geliyoruz su dünyaya, kendinize kiymet verin. Kendinizi suclamayin, acaba elimi ayagimimi begenmiyor yoksa, yoksa ses tonumdanmi gicik kapiyor diye kendinizi suclamayin. Bunlar fasa fiso. Siz sevilmeyi hakkettiginize inanin, ve o adamin sizi yanlizliga mahkum etmesine musade etmeyin!!!
Su an kendimi sanki yüksek bir binadan atlamis, ve nereye düsecegini bilmeyen bir insan gibi hissediyorum. Bosanmak kolay degil.
Fakat evli oldugun halde yapa yanliz olmakta hic kolay degil. Onun belki herkezden sakladigi bir problemi var, sizde bu oyunun bir kuklasisiniz. Bunu kabul etmeyin.
Derdiniz varsa kurtulun o dertten. Ben kurtuldum Allaha sükür.
hayırlısı cnm bnm yeni hayatına hosgeldin ozamn umarım bnde boşanırım biran önce hala mahkemem devam..anlasmalımı boşandınız?
Kiz ne bileyim, bilmekte istemiyorum artik. Ïnsanin aklina hersey geliyor ama, hazmetmesi zor. Günahini almak istemiyorum, ne hali varsa görsün.Acaba adam gaymiydi?
6hafta diyosjn..?