ahh canım benim kıyamam sana ben yaa.boşver bitanem bunlar küçük detaylar önemli olan eşinle mutlu bi yuvan olması.bunlar gelip geçici şeyler ama eşinle olan hayatın bi ömür sürecek ve eminim nice güzel günleriniz olup bunları telafi edecektir a.s.
aslında yapmak isteyipte yapamadığım demeyeyimde
düğünümde olan olaylardan bahsedeyim
kınamda hava çok soguktu bizi küçük bir odaya
tıktıklar.
düğünümde benim akrabalarım çok içmişlerdi
resmen sarhoş oldular
gelip gelip benim boynuma sarıldılar
normal hayatta benimle konuşmayan insanlar
canım nekadar sıkıldı
resmen şov yaptılar.
nasıl canım sıkıldı anlatamam
melodicim sende çok olumsuzluklar yaşamışın
inş. bundan sonra güzel olur.
benim düğünüm henüz olmadıda sözümde istemediğim olaylar gelişti elbtte( nişalımın dedesi feci derecede sarhoş bi halde gelmişti .adam ağzını açsa resmn hata oluodu .saçma sapan şekilde konuşuodu . akşam bize gelirken ee haliyle hava karanlık die bahçenin duvarını görmemiş çarpmş .sonra bu duvarı yapanlara çok küfür ettm dedi . ee amcamlarda çok sinirlendi ( sonracığıma kayınpederim istedi sonra sırayla herkesin elini öptüm tam abime geldimm elini vermedi, 3 kere elimi uzattm vermedi .sonra dayımkızdı zar zor öptürdü elini . sonracığıma kayınvalidem söz yüzüğünü geldi mutfakta taktı .ben bilmiodm dedi elimizi öperkn takılcağınıı . benim sinirler iyice arttı (
içimde herşey ukde kaldı...
hiçbirşey istediğim gibi olmadı ki..
neyse aradan o kadar zaman geçti ...
o günler geri gelmez bi daha...(
benimde nşan yapamadım cok içimde kaldı ne zaman bir nişana gitsem içim sızlar beyendiğim nişan kıyafeti vardı bekarken beyenmiştim nişan olmayınca kınada giyerim dedim onada benim haberim yokken kına kıyafeti hazırlanmıştı yazarken bile içim burkuldu bunlar insanın başına bir kere gelir ve ben kendim yapamdıgımı kızkardeşime en güzelini yaptırıcam
Benimde nişanımda kaynım gelip abuk subuk laflar etti bana nişanlım onun lafları üstüne müdahele etmedi beni korumadı, zaten ayrıldık.Nerde nişan görsem ağlayasım geliyor.
Henüz evlenmedik ama buradan ve çevremden edindiğim tecrübelerle gayet bilinçli aceleye gelmeyen bi düğün istiyorum, isteklerimin çoğu kafamda hazır.. Olmazsa cıngar çıkartırım..birkez evlenicem içime sinmeli düğünümüz..
Nişanımda ise fotoğrafcıya gidip resim çektirmemek içimde bi ukte kaldı..
Selamlar,
Hakikaten herşey zamanında ve bir kez yaşanıyor (genelde ) o nedenle ne yapıp ne edip istediğimiz şekilde yapmak lazım..
Ama gelgelelim isteklerimizi gerçekleştiremediklerimizde oluyor..Bende de oldu gelinliğim tam istediğim gibi değildi, makyajım istediğim gibi olmadı..Ama şimdi o zamanlara dönemenin imkanı yok ..En azından yeni evlenecek arkadaşlar okuyup fikir edinip bizlerin tecrübelerinden faydalanmış oluyorlar..
Canım sana söyleyebileceğim , kendini çok üzme bu konuda , çok düşünmemeye bak..
Sizinkilerin yanında benimki çok saçma kalacak ama benimde içimde uhde kaldı ne yapayım kaydirigubbakcemile3
Gelin arabasının arkasına gelin ve damatın baş harfleri yazılır ya...Bizimkini ben görememiştim oysa çok merağım vardı...Eşime hala soruyorum neden fotoğrafını çekmedin diye kaydirigubbakcemile3
Henüz evlenmedik ama buradan ve çevremden edindiğim tecrübelerle gayet bilinçli aceleye gelmeyen bi düğün istiyorum, isteklerimin çoğu kafamda hazır.. Olmazsa cıngar çıkartırım..birkez evlenicem içime sinmeli düğünümüz..
Nişanımda ise fotoğrafcıya gidip resim çektirmemek içimde bi ukte kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?