Nikah nikah elbisem çiçeğim tacım :)

hopefu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
117
13
118
merhaba kızlar :) bayramdan sonra nikahım kıyılıyor. elbisem bu elbisenin 15- 20 cm daha uzunu ama. ama ayakkabı işini napcam bilmiyorum.henüz renk ve modelde kararsız kaldım.topuklu alcam ama nasıl birşe alcam blmiyorum. bir de bu elbiseyi ilerde nerede giyebilirim ?

Eklentiler

• $2013-dantelli-beyaz-elbise.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 6.492
  • $564340_560909437263743_1017705873_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 378
düğün olmayacak galiba ?
çok zarif bir elbise beğendim :)
rengi beyaz olduğu için düğünlerde giyilmeyebilir ama nişan kına söz falan tüm özel günlerde giyilebilir. altına çiçeğinizde olan toz pembe ayakkabı nasıl olur sizce beyaz giyip klasik olmaktansa :)

çok güzelmiş elbise güle güle giyinin

Elbiseni çok beğendim canım , çok severim zaten bu tarzı ayakkabı olarak beyaz ya da pudra stiletto hoş olabilir gibi geldi bana düşünebilirsin bir de denersin zaten gözüne nasıl hoş gelirse

düğünümde olacak ama düğünüme daha çok var. nikahı erken yapmak istedik. restorantta 20-25 kışılık yapcaz. o zaman ben pembe ayakkabılara bakayım :)

Bence elbiseye içek olmamış küçük bir çanta daha uygun olurdu çiçek alakasız olmuş :)) madem dügünde olucak o yüzdende çanta daha uygun gldi bana, elbise çok güzelmiş Ayakkabıyı pembe alma istersen :26:

elbise çiçek çok güzeller canım..altına beyaz yada çiçeğin renginde pembe bir ayakkabı olabilir

gerçekten çok hoş nikah için, çiçeğin renginde pembe ayakkabılarla süper olur bence

canııımm bu elbisenin 15-20 cm uzununu nerden buldun acabaa bende arıyorum bayadır yok yok yok bulamıyorum 43

canııııım bu elbisenin 15-20 cm uzununu nerden budun yaaa bende istiyorum bayadır arıyorum ama yok bulamadım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…