merhaba kızlar :) bayramdan sonra nikahım kıyılıyor. elbisem bu elbisenin 15- 20 cm daha uzunu ama. ama ayakkabı işini napcam bilmiyorum.henüz renk ve modelde kararsız kaldım.topuklu alcam ama nasıl birşe alcam blmiyorum. bir de bu elbiseyi ilerde nerede giyebilirim ?
düğün olmayacak galiba ?
çok zarif bir elbise beğendim :)
rengi beyaz olduğu için düğünlerde giyilmeyebilir ama nişan kına söz falan tüm özel günlerde giyilebilir. altına çiçeğinizde olan toz pembe ayakkabı nasıl olur sizce beyaz giyip klasik olmaktansa :)
Elbiseni çok beğendim canım , çok severim zaten bu tarzı ayakkabı olarak beyaz ya da pudra stiletto hoş olabilir gibi geldi bana düşünebilirsin bir de denersin zaten gözüne nasıl hoş gelirse
düğün olmayacak galiba ?
çok zarif bir elbise beğendim :)
rengi beyaz olduğu için düğünlerde giyilmeyebilir ama nişan kına söz falan tüm özel günlerde giyilebilir. altına çiçeğinizde olan toz pembe ayakkabı nasıl olur sizce beyaz giyip klasik olmaktansa :)
Bence elbiseye içek olmamış küçük bir çanta daha uygun olurdu çiçek alakasız olmuş :)) madem dügünde olucak o yüzdende çanta daha uygun gldi bana, elbise çok güzelmiş Ayakkabıyı pembe alma istersen :26:
merhaba kızlar :) bayramdan sonra nikahım kıyılıyor. elbisem bu elbisenin 15- 20 cm daha uzunu ama. ama ayakkabı işini napcam bilmiyorum.henüz renk ve modelde kararsız kaldım.topuklu alcam ama nasıl birşe alcam blmiyorum. bir de bu elbiseyi ilerde nerede giyebilirim ?