• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah elbisem çiçeğim tacım :)

hopefu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
117
13
118
merhaba kızlar :) bayramdan sonra nikahım kıyılıyor. elbisem bu elbisenin 15- 20 cm daha uzunu ama. ama ayakkabı işini napcam bilmiyorum.henüz renk ve modelde kararsız kaldım.topuklu alcam ama nasıl birşe alcam blmiyorum. bir de bu elbiseyi ilerde nerede giyebilirim ?

Eklentiler

• $2013-dantelli-beyaz-elbise.webp
    $2013-dantelli-beyaz-elbise.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 6.492
  • $564340_560909437263743_1017705873_n.webp
    $564340_560909437263743_1017705873_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 378
düğün olmayacak galiba ?
çok zarif bir elbise beğendim :)
rengi beyaz olduğu için düğünlerde giyilmeyebilir ama nişan kına söz falan tüm özel günlerde giyilebilir. altına çiçeğinizde olan toz pembe ayakkabı nasıl olur sizce beyaz giyip klasik olmaktansa :)

çok güzelmiş elbise güle güle giyinin:nazar:

Elbiseni çok beğendim canım , çok severim zaten bu tarzı ayakkabı olarak beyaz ya da pudra stiletto hoş olabilir gibi geldi bana düşünebilirsin bir de denersin zaten gözüne nasıl hoş gelirse ;)

düğün olmayacak galiba ?
çok zarif bir elbise beğendim :)
rengi beyaz olduğu için düğünlerde giyilmeyebilir ama nişan kına söz falan tüm özel günlerde giyilebilir. altına çiçeğinizde olan toz pembe ayakkabı nasıl olur sizce beyaz giyip klasik olmaktansa :)

düğünümde olacak ama düğünüme daha çok var. nikahı erken yapmak istedik. restorantta 20-25 kışılık yapcaz. o zaman ben pembe ayakkabılara bakayım :)

Bence elbiseye içek olmamış küçük bir çanta daha uygun olurdu çiçek alakasız olmuş :)) madem dügünde olucak o yüzdende çanta daha uygun gldi bana, elbise çok güzelmiş :16:Ayakkabıyı pembe alma istersen :26:

elbise çiçek çok güzeller canım..altına beyaz yada çiçeğin renginde pembe bir ayakkabı olabilir :34:

merhaba kızlar :) bayramdan sonra nikahım kıyılıyor. elbisem bu elbisenin 15- 20 cm daha uzunu ama. ama ayakkabı işini napcam bilmiyorum.henüz renk ve modelde kararsız kaldım.topuklu alcam ama nasıl birşe alcam blmiyorum. bir de bu elbiseyi ilerde nerede giyebilirim ?

gerçekten çok hoş nikah için, çiçeğin renginde pembe ayakkabılarla süper olur bence :34::nazar:

canııımm bu elbisenin 15-20 cm uzununu nerden buldun acabaa bende arıyorum bayadır yok yok yok bulamıyorum :1:43:8:

canııııım bu elbisenin 15-20 cm uzununu nerden budun yaaa bende istiyorum bayadır arıyorum ama yok bulamadım :18:

Back
X