• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah elbisesi icin önerilere ihtiyacim var.

eisvogel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
1.432
2.420
333
İstanbul
Merhaba,
Kizkardesim iki hafta sonra evleniyor.Sadece bir nikah olucak.32 yasinda 160 cm ve 50-52 kg civarinda.Esmer uzun kivircik sacli.Acaba kiyafet icin ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz.
Simdiden okuyacak ve tavsiyede bulunacak arkadaslara tesekkür ederim.

Merhaba,
Kizkardesim iki hafta sonra evleniyor.Sadece bir nikah olucak.32 yasinda 160 cm ve 50-52 kg civarinda.Esmer uzun kivircik sacli.Acaba kiyafet icin ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz.
​Beyaz sade ve şık bir elbise gidebilir,ayakkabı olarakda siyAh topuklu bir ayakkabı giyebilir.

Son düzenleme:
Merhaba,

Yesil sade straplez dizden birazcik kisa yuksek topuk saclari da acik tek omuzunda veya daginik topuz cok hos olur esmere yesil ve ya fusya pudra hos olur

Yesil sade straplez dizden birazcik kisa yuksek topuk saclari da acik tek omuzunda veya daginik topuz cok hos olur esmere yesil ve ya fusya pudra hos olur

Aslinda o da yesil straplez bir elbise begenmis ama üzerinde denememis.O yüzden bilmiyoruz nasil olacagini.Fakat nikah diye sanki beyaz olmaliymis gibi geliyor bana:)Yoksa yaniliyor muyum?Bu tür seylerden cok uzak kalmisim ben.
Öneriniz icin tesekkür ederim.O yesil elbiseyi yükleyebilsem göstericem de nasil yapilir bilmiyorum.Kardesim bana skype ile gönderdi dosya olarak.

Zümrüt yeşili düz bir elbiseyle pubra pembesi ayakkabı kombini yapılabilir kıvırcık saçlarınıza dağınık bir topuz yaptırılabilir bence

Banada beyaz olmalıymış gibi geliyor bizim nikah düğünden önce olduğundan ben beyaz bi elbise giymiştim bulabilirsem yüklerim

​Beyaz sade ve şık bir elbise gidebilir,ayakkabı olarakda siyAh topuklu bir ayakkabı giyebilir.

Ben de beyaz diye düsündüm ama o bugün cok bakmis ve yorulmus.Dantel modasi yüzünden pek bir sey bulamamis.Buraya konu acarken belki birileri örnek verir diye de ummustum.Gecmis zaman kullandim ama hala umuyorum:)

Ben yurt disinda yasadigim icin su siralar piyasada neler var hicbir fikrim yok.O yüzden buradaki arkadaslarin fikirlerini almak istedim.

Bu arada tesekkür ederim cevabiniz icin.

Back
X