Nikah Nikah için verdiğimiz kan sonucunu bize vermediler

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
591
347
Kızlar nişanlımla kan tahlili sonuçlarımızı bize vermediler sadece evlenmenızde bır sakınca yoktur yazan bir kağıt verildi başına böyle birşey gelen var mı ?
kan değer sonuçlarını, kan uyuşmazlığını vs belirten bir rapor vermeleri gerekmıyor mu ya? o_O

önemli olan doktorun yazdığı rapor ve onay diye biliyorum yine de siz sorun nikah işlemleriniz ile uğraşan memurlara hayırlı olsun bu arada :)

teşekkür ederim :) ama evlenecek çiftlerde bayanın kanı negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyor dıye okumuştum bizde de durum bu şekilde :KK43: kan uyuşmazlığımız var yani ama sonuçlar bize verılmediği için elımızde belge yok tekrar kan verıp baktırsak mı acaba o_O

Belediyeden doktorun yazdığı raporu istiyorlar. Bizden sağlık raporu almadılar.Evleneceğiniz belediyeyi arayıp sorun. Rapor almak gerekiyorsa gidin çıktısını alın ama önemli olan doktor raporu diye biliyorum. Yine de yanlış yönlendirmeyeyim :)):KK3:

teşekkür ederim :) ama evlenecek çiftlerde bayanın kanı negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyor dıye okumuştum bizde de durum bu şekilde :KK43: kan uyuşmazlığımız var yani ama sonuçlar bize verılmediği için elımızde belge yok tekrar kan verıp baktırsak mı acaba o_O
Öncelikle hayırlı olsun, nişanlınızda negatifse sorun yok. Yani kan uyuşmazlığı yaşamazsınız. Birde doktorun raporu yeterli, yani kan uyuşmazlığı var evlenemezler diye bir şey söz konusu değil. sen negatif eşin pozitifse kan uyuşmazlığınız var demektir bu da çocuk düşündüğünüz vakit önem kazanıyor. Hayırlı olsun :)

beni düşündüren kan uyuşmazlığımız var ve bize rapor da bunu belırten bır belge vermedıler nasıl bir sorumsuzluktur benı kızdıran şey bu :KK34:

beni düşündüren kan uyuşmazlığımız var ve bize rapor da bunu belırten bır belge vermedıler nasıl bir sorumsuzluktur benı kızdıran şey bu :KK34:
Öyle bir belge vermiyorlar zaten, aynı durum eşimle bendede var. Doktor sadece kan uyuşmazlığınız var bilginiz olsun dedi. Bizde biliyoruz teşekkürler dedik. O kadar. Belge sadece ciddi sorunları ele alıyor. Yani bulaşıcı hastalığı filan var mı o gibi şeyler. Kan uyuşmazlığının çaresi olduğu için çok üzerinde durupta belge vermiyorlar :KK66:

Bende yeni rapor aldım nikah için bana da kan tahlili sonuçlarını vermedi sadece kendi inceledi sonra bana raporu kaşe imza yapıp verdi o yetiyo zaten sorun yok sizde de

Kızlar nişanlımla kan tahlili sonuçlarımızı bize vermediler sadece evlenmenızde bır sakınca yoktur yazan bir kağıt verildi başına böyle birşey gelen var mı ?
kan değer sonuçlarını, kan uyuşmazlığını vs belirten bir rapor vermeleri gerekmıyor mu ya? o_O
Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle.. Bende kan sonuçlarımı bugün aldım önemli olan nikah dairesine doktorun imzaladığı ve bastığı kaşeyle gitmen. Nikah dairesinde kan sonuçlarını sormuyorlar bile :KK3: yani ben aldım sonuçlarımı doktor göstermenize gerek yok dedi. Şipşak hallettik işimizi günümüzüde aldıkk yalnız aklınızda bulunsun yanınızda muhakkak vesikalık olsun, bizden 3'er tane istediler:KK74:

teşekkürler kızlar biz zaten başvurumuzu yaptık, artık darısı tüm isteyenlere :KK68:

X