- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Kızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorumsizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik
sözleşmeli öğretmen çağıramıyorlar mı bu durumdaKızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorumsizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik
Çocuklarım çünkü :) bunu İçimden gelerek söylüyorum Allah bana bu mesleği nasp ettiği için çok mutluyumbu arada çok duyarlısınız.çocuklarım felan derken çok duygulandım.sahiplenmişsiniz tebrik ediyorum sizi.
Köy okulu birleştirilmiş sınıf
Okulun müdürü de öğretmeni de benim kızlar
olmaz onları da götüreceksin mecburOkulun müdürü de öğretmeni de benim kızlar
Ya zaten hadi gidelim bziim eve desem gelirlerolmaz onları da götüreceksin mecbur
Kızlar merhaba. Nikah izni kullanmak istiyorum ama öğretmenim. Çocuklarım 1 hafta okula gelemeyecek. Vicdan azabı da çekiyorumsizce ne yapmalıyım ? 1 haftalarını iyi değerlendirmeleri için neler yapmalıyım?ya da bişey yapmama gerek var mı bırakayım 1 hafta tatil mi yapsınlar off çok kararsızım izin de kullanmak istiyorum çünkü nişanlımla nişandan beri hiç görüşmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?