Nikah karakolda bitti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bursa’da nikah merasimi karakolda bitti. gelin nikah şahitlerini beğenmeyince tartışma çıktı.
Sitene Ekle

Olay, Sabah saatlerinde Merinos Parkı içerisinde bulunan evlendirme dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, 31 yaşındaki gelin adayı Ö.Y. ve 32 yaşındaki M.K., evlenmek için sabah saatlerinde Osmangazi Nikah Salonu’na geldi. Damat adayı M.K., nikah şahidi olarak iki arkadaşını getirdi. Ancak Ö.Y., nikah şahitlerini beğenmeyince, çift tartışmaya başladı. Tartışmadan sonra Ö.Y., "Beni zorla evlendiriyorlar" diyerek görevlilere şikayette bulundu. Bunun üzerine nikah salonuna gelen polis ekipleri, ifadelerini almak üzere çifti Merinos Polis Merkezi'ne götürdü. Çiftin tartışmaları burada da devam etti. M.K.’nın üzerindeki damatlık varken, gelin adayı Ö.Y.’nin günlük kıyafetleriyle olması dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.milliyet.com.tr/nikah-karakolda-bitti-gundem-2146978/

Of ya , kendi nikahım geldi aklıma . Şahitim şehir dışından gelecek olan çok yakın arkadaşımdı ve son dakika iş sebebiyle yetişemeyeceğini açıkladı , nikahta bulunan aynı kişinin ablası da arkadaşımdı , ona baktım şöyle bir ; eee beni baştan seçseydin tavrına girdi . Bir başka arkadaşım ben boşandım , ben şahit olmam uğursuzluk getiririm dedi Eniştem pek hevesliydi zaten , o da sen beni istemedin havalarına büründü , bir başka arkadaşım ben utanırım çıkamam dedi Ay acaba bunların hepsi evlenmemem için ilahi bir mesajdı da ben mi anlamadım

Neyse , sadık dost kuzen balki şahidim oldu

Not : Çok anlatasım gelmişti , kusura bakmayın

amaaan benim düğünde annelerin cebren ve hilesiyle çokta favorimiz olmayan akrabalar şahit olduydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…