• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah mı düğün mü?

çok fazla 2-3 saat için ben o para için kaç ay çalışıyorum gider yerim. düğün yapmak istemiyorum evlenirsem tek sorun aileleri ikna etmek

Bnde bilmiyorum ama o kadar para vermek istemiyorum .

Umarım ikna olur ailleer en büyük sorun aileler zaten ikna etmek felan

Nerde hangi düğün salonlarına bakıyorsunuz bu kadar uçuk rakamlı ?
Biraz daha araştırma yapın ben İzmirde 1500 tl ye 600 kişilik salonda düğünle evlendim.
gayet nezih ve ferahtı.

3000 tl civarında güzel bir yer bulabilirsiniz. ve sezon zamanı değil öncesinde kiralayın.
Ben oynamayı sevmeyen insandım ve gittiğim kuzen düğünlerinde bile sadece halaya kalkan biriydim.Hep ben nikahla evlenirim düğün oynamak bana göre değil diyordum.
Ama nişanlanınca düğün istedim.İçimde farklı birşey oluştu.. Sevdiğinle ilk dans, sevdiklerinle eğlence..
Nikahta o gelinliği giymeme değmez demiştim.
ve oynamayı bilmeyen bende ne cevherler varmış :KK70::KK70::KK70: bütün yakınlarım şoka girmişti :KK45: ben de :KK45:

1500 tl mi inanamıyorum çok uygunmuş ya keşke burada da olsa öyle

bunu annemde söylüyor kınayı güzel yaparsın nikah olur diyor ama ben inanlmaz karasızım

ben Avrupa yakasından bakıyorum yaz gelini olmak istiyorum

Yaz içindende şimdiden ayarlarsan gene fiyat baya düşer ama ben düğünden yana değilim artık kınalar düğünleden daha eğlenceli geçiyor çünkü nikah yok takı yok ayakta beklemek yok vs vs kına ve nikah! Öyle güzel nikah yerleri var ki

Vays, aramızda kimler var :KK39: Tabii canım herkesin gönlüne göre olsun bu işler.
Büyük konuşmayayım ama bende asla düğün yapmam diyenlerim. Kaldıki gelinlikler de çok itici geliyor bana...Gelinlik de giymem diyorum. Düşündüm de, evde kaldıysam var bir nedeni galiba :KK48:
Evde kal şimdilik dışarıda kalma aman ha tehlikeli:KK51: Elti adayımı kaybetmek istemem:cool:

Ben de düğünleri, kalabalığı ve el öpmeyi sevmem o yüzden nikah yeterli diyorum tabii arkadaşlar arası bir kutlama yapılabilir

Nikahbana cenaze merasimi gibi geliyor...benfe dugunnnn..evet cnm.dugunsalonlari cok pahaliii.of offff.belediyeye ait yerler dahauygun oluyor.yok mu oyle ayarliyabilecegin bir yer?

Evde kal şimdilik dışarıda kalma aman ha tehlikeli:KK51: Elti adayımı kaybetmek istemem:cool:

Ben de düğünleri, kalabalığı ve el öpmeyi sevmem o yüzden nikah yeterli diyorum tabii arkadaşlar arası bir kutlama yapılabilir

Ben büyüğüm, yenge dedirticem sana; hizmet hürmette kusur istemem, hazılıklı ol :KK48:

bende takılan paraların salonun parasını çıkarmayacağını düşünüyorum . ve kredi de bize kalacak kredi ödemekle geçecek güzel zamanlarımız .
daha çok masrafınız olacak...ben nikah diye tututrmuştum..eşim illa düğün olsun diye tutturdu neyse oldu... tamda düğün sezonuna denk geldi... bize altın takan çok olmadı... bir düğüne taksalar öbür düğüne takmamıyor insanlar şu zamnda zor...

içim rahat etmez düğün yapmazsam pişman olurum içimde kalır diyorsan yap... ben yaptımda pişman oldum... hiç bir şeye yaramadı bence...ben bile hatrılamak istemiyorum düğünümü..herkeste unutmuştur...

aynen biz ödeyeceğimiz için o kadara gerek yok diyor 7 bin tl şaka gibi inanılmaz pahalı .
Aynen canim hic gerek yok o parayi saklayin yavrunuza çok güzel oda yaparsiniz.odemeleriniz azalir gelen parayi altini daha rahat degerlendirirsiniz.nikahtan sonra yine yapin eglencenizi.

Vays, aramızda kimler var :KK39: Tabii canım herkesin gönlüne göre olsun bu işler.
Büyük konuşmayayım ama bende asla düğün yapmam diyenlerim. Kaldıki gelinlikler de çok itici geliyor bana...Gelinlik de giymem diyorum. Düşündüm de, evde kaldıysam var bir nedeni galiba :KK48:
Hahahahah estg canım bence sen atabilin gelinkriterisin hic bisi istemeyen :)

bu tarz şeyler her zaman olmaz ama para her zaman kazanılır herşeyi maddiyata dayandırmayın hamama giren terler boşver çeksin krediyi oğlanın ailesi bu kadar acınmaya gelmez yarın evlenince anlarsın ne demk istediğimi kesinlikle düğün diyorum

Biz de dugun yapmadik sikisiktik esimi daha fazla strese sokmak istemedigim icin ben de istemedim. Ama kina gecesini teknede yapmistik. O guzel olmustu zaten cok da yorulmustuk iyi ki dugun yapmadik dedim. Onemli olan birlikte olmak yillarca onun borcunu odeyip dara duseceginize en guzel zamanlarinizi onun stresiyle gecireceginize bence kendinizi en az yipratarak yapmaniz en iyisi. Ona vereceginiz paraya bir seye yatirim yaparsiniz veya ihtiyaclarinizi karsilarsiniz.

1500 tl mi inanamıyorum çok uygunmuş ya keşke burada da olsa öyle

İzmir'de de var 7000 tl lik salonlar. ya da kır konsepti 9 binden başlayan..
benim bahar başı oldugu için kapalı ve bahçeli bir salon bulduk. Her an yağmur yağarsa diye..
Gayet de memnun kaldık.
Biraz araştırma biraz pazarlık.
Yoksa insanın belini büker 7 binler.

Benimde ekimde canım düğünüm bende çok düşündüm nikahdan mı evlensem diye kına geceme düğünümden daha iyi bir salon tuttum ama düğün salonum 2.500 tl içime sinmedi ama düğün mü düğün ben de isterdim kır düğünü her genç kızın hayalleri vardır ama maddiyat yüzünden en güzel anlarınızı ertelemeyin 7 bin biraz fazla yani 3.000 civarı olsa en azından düğünde çıkan parayla kapatılır ama dediğim gibi içinizde herşey dört dörtlük olmasa da en azından isteklerinizden vazgeçmeyin derim

Canım sen bilirsin tabi ama benim fikrim maddiyatı zorlamayın ilerde sıkıntısını çekecekseniz bir anlamı yok. Nikah yapın nikahtan sonra sevdiklerinizle yemeğe felan gidin cafe felan tutun kendi aranızda eğlenin hem daha az masraf hem daha az kalabalık.. Şahsen ben öyle düşünüyorum.. Kına gecesi zaten size ait dilediğiniz gibi yapar hoplar zıplarsınız düğüne enerji bile kalmaz. Ama siz bilirsiniz tabiki.

Merhaba Kızlar,

Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .

Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.

Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.

Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .

İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .

Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?

Valla düğün yaptım,eşim dese haydi bi daha düğün yapıyoruz:oops:haydi derim düğün yapalım:KK50:

Merhaba Kızlar,

Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .

Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.

Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.

Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .

İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .

Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?

7 bin mi ? Nerde bu salon Los Angeles de mi ?
(Bi salonmu açsam ne ?)

Back
X