Düğün nikah+ pasta kesimi + düğün hepsi bir arada nasıl olur?

abbccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
47
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim nikahım düğünde olacak ve düğünde de ikram olarak pasta ve meyve suyu. düğünde hem nikah hemde pasta kesimi olacak ve bir de tabiii ki kurtları dökmek:) sizce pasta kesimi nikahtan hemen sonra yani danstan ve oyundan önce mi olsun yoksa bir tur dans ve oynamadan sonra mı olsun. bi de şunu belirteyim bizim buralarda düğünde halka denen lanet bişey vardır. danstan sonra dans eden herkes çember oluşturur ve gelinle damat da bu çemberin yani halkanın ortasına gecerek sırayla bu halkadaki herkesle oynar. eweeeet şimdi fikirleriniz nelerdir :))

arkadaşlar benim nikahım düğünde olacak ve düğünde de ikram olarak pasta ve meyve suyu. düğünde hem nikah hemde pasta kesimi olacak ve bir de tabiii ki kurtları dökmek:) sizce pasta kesimi nikahtan hemen sonra yani danstan ve oyundan önce mi olsun yoksa bir tur dans ve oynamadan sonra mı olsun. bi de şunu belirteyim bizim buralarda düğünde halka denen lanet bişey vardır. danstan sonra dans eden herkes çember oluşturur ve gelinle damat da bu çemberin yani halkanın ortasına gecerek sırayla bu halkadaki herkesle oynar. eweeeet şimdi fikirleriniz nelerdir :))

hımm pasta salondakiler düzenelr hemen olamz bence bi turdan snra yani..ahh o çember bizdede oluyo ister istemez adetten değil ama oluyo işte :) bişey sorucm nikahın düğünde oluckya nikah şekeri dağıtıckmsn mecburimi oda bi masraf şimdi:s

evet benim de aklıma geldi nikah şekeri konusu. fakat ben herkese değil de sadece çok yakınlarıma ve arkadaşlarıma vermeyi düşünüyorum o da düğünde deil düğünden önce veya sonra :) hayırdır canım aynı durum sende de mi var yoksa:S

evet benim de aklıma geldi nikah şekeri konusu. fakat ben herkese değil de sadece çok yakınlarıma ve arkadaşlarıma vermeyi düşünüyorum o da düğünde deil düğünden önce veya sonra :) hayırdır canım aynı durum sende de mi var yoksa:S

nişanlıyım kısmetse 2 eylül düğünm oluck ama durumu çok olamaynca ..bende düğünde nikah kıyılsn istyrmda bakalım yani şart deil herlde zatn pasta var demi..

pasta var zaten derken ne demk istedin anlamadım canım ama bizim salonda pasta ücrete tabii. her şeyin bir fiyatı var sen o da olsun bu da olsun diosun bizim salon o şekilde çalışıyor.

pasta var zaten derken ne demk istedin anlamadım canım ama bizim salonda pasta ücrete tabii. her şeyin bir fiyatı var sen o da olsun bu da olsun diosun bizim salon o şekilde çalışıyor.[/nikah şekeri olamsada olur diyorm salondaa pasta var zatn dedim de.zaten artık salonalrın çoğu öle herşy onlara ait gelin başı,fotogrf,kamera,7 veya 10 katlı pasta vs.. gibi senin düğün yakın galiba? şimdiden mutluluklr ..

pasta var zaten derken ne demk istedin anlamadım canım ama bizim salonda pasta ücrete tabii. her şeyin bir fiyatı var sen o da olsun bu da olsun diosun bizim salon o şekilde çalışıyor.[/nikah şekeri olamsada olur diyorm salondaa pasta var zatn dedim de.zaten artık salonalrın çoğu öle herşy onlara ait gelin başı,fotogrf,kamera,7 veya 10 katlı pasta vs.. gibi senin düğün yakın galiba? şimdiden mutluluklr ..

/nikah şekeri olamsada olur diyorm salondaa pasta var zatn dedim de.zaten artık salonalrın çoğu öle herşy onlara ait gelin başı,fotogrf,kamera,7 veya 10 katlı pasta vs.. gibi senin düğün yakın galiba? şimdiden mutluluklr ..

geçerrrrr.... biz de 8 yıl önce karar vermiştik evlenmeye... 8 yıl bekledik 10 ay size ne der ki! gelinliğimi diktirecem canım ama düğüne 15 20 gün kala dikilcek kilo alıp vermelerden dolayı problem yaşanmasın die... gelinliğim rıdvan modaevinden fakat netteki modellere benim gelinliğimi koymamışlar.

bizim de nikahımız düğün salonunda olmuştu. önce salona girdik kısa bir dans ettik sonra nikah kıyıldı tekrar dans oldu sonra da pasta kesildi takı takıldı, sonra da oyunlar oldu. biz nikah şekeri dağıtmadık gereksiz geldi

yarenka paylaşımın için saol. fakat bizde şöyle bir olay var danstan sonra dans edenler bizimle oynamaya halka oluşturduğu için onları orada bırakıp pasta kesmek hiç olacak bişi değil ama artık ayarlanacak bir türlü bakalım nasıl olacak?

Back
X