Nikah şahidi

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Kafama taktığım bir şey var. Zamanında nikah şahidim olan birini keşke yapmasaymışım diyorum. Aramız ne iyi ne çok kötüydü fakat bazı yaşanmışlıklar sonucu soğukluk vardı. Kafamda tam bir yere oturtamıyordum onu ama aile büyükleri sayesinde bir şekilde konuşuyorduk (akraba olur kendisi). Düğün zamanı bana çok ilgili davranmıştı. Aklımda belirli bir kişi yok diye o ruh haliyle şahit olmayı teklif ettim sağolsun kabul etmişti. Şimdi gerçek yüzünü daha iyi gördüm ve kendimi aptal gibi hissediyorum. Keşke olmasaydı... onunla ilgili geçmişteki konular açılırsa ben savunmadığım hakkımı şimdi konuşursam çok saçma olur dimi ama insanlar madem öyleydi nikah şahidin bile yaptın onu ama derler...

Bende isterdim ki babam dnasını bana aktarmasın. Ben isterdim ki başka bir adam babam olsun şimdi gidip hesap mı sorayım adama. Ben seni çok sevmezdim hadsiz adam ne diye babam oldun diye 😂😂😂

Ha babamın babasını da sevmezdim o da ayrı konu 😂😂😂

Güldüm gece gece...

Nikah sahidinize neden bu kadar cok anlam yuklediniz ki?

Dimi ya sanırım hayatımda güvendiğim yanlış insanlardan biri olduğu için kendime kızgınım daha çok. Böyle birini bile gittin şahidin yaptın salak diyor içimdeki ses... ama şahitlik nedir ki sanki haklısınız.

Back
X