Nikah şahidi

Biliyorum da detaya girmiyorum. Ben atacıyım 3.125 TL :oha::KK45::rapci:
Rabbım hepimize ben atacıyım dıyıp şak diye fiyatını yazmak nasip etsin, okurken gururlandım. Bu konudan gidiyorum kız kardeslerim, köşede aglayacagım biraz.

Dimi ya sanırım hayatımda güvendiğim yanlış insanlardan biri olduğu için kendime kızgınım daha çok. Böyle birini bile gittin şahidin yaptın salak diyor içimdeki ses... ama şahitlik nedir ki sanki haklısınız.

Benim nikah sahidim sirf kendisi cok istedigi icin nikah sahidim olmustu simdi gorusmuyorum:) yani ben evlenirken o guveni esimde aramistim sadece nikah sahidinde oyle bir beklentim hic olmadi :) yanlis mi yaptim acep :)

Allah'tan bekarım ve hala nikah şahidi kontenjanım boş. 3 ata takana bir nikah şahitliği hediye ediyorum....

Beleşe nikah şahidi olmak yok... Atalarınızı görelim 😂😂😂
Bekar kalmaksa niyetiniz neden olmasın bir değil 3 ata 😅 Bulursanız öyle birilerini eşimle boşanıp yeniden evlenelim, hayatımıza renk gelsin:confused:

Bekar kalmaksa niyetiniz neden olmasın bir değil 3 ata 😅 Bulursanız öyle birilerini eşimle boşanıp yeniden evlenelim, hayatımıza renk gelsin:confused:
A ha ha ha. Yaw mutlu olacaksan ben 3 çeyrek takayım yeter ki siz ayrılmayın..

Allah huzur versin

böyle durumlar yaşamamak için ablamı nikah şahidi yapmıştım, nikah şahidini önceden ayarlamış olan eşim benden özenip son anda abisini yapmıştı. abla, abiler , kardeşler olabiliyor, sadece anne baba olmuyor.

Offf hepi topu nikah sahidiniz, ne cok “elalem ne der?” Kafasindasiniz 🤦🏼‍♀️

böyle durumlar yaşamamak için ablamı nikah şahidi yapmıştım, nikah şahidini önceden ayarlamış olan eşim benden özenip son anda abisini yapmıştı. abla, abiler , kardeşler olabiliyor, sadece anne baba olmuyor.

Biraz araştırdım şimdi anne baba da olabiliyormuş sanırım

Back
X