Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende burmacıBiliyorum da detaya girmiyorum. Ben atacıyım 3.125 TL![]()
Rabbım hepimize ben atacıyım dıyıp şak diye fiyatını yazmak nasip etsin, okurken gururlandım. Bu konudan gidiyorum kız kardeslerim, köşede aglayacagım biraz.Biliyorum da detaya girmiyorum. Ben atacıyım 3.125 TL![]()
Dimi ya sanırım hayatımda güvendiğim yanlış insanlardan biri olduğu için kendime kızgınım daha çok. Böyle birini bile gittin şahidin yaptın salak diyor içimdeki ses... ama şahitlik nedir ki sanki haklısınız.
Atamın değeri de yükselmişBiliyorum da detaya girmiyorum. Ben atacıyım 3.125 TL![]()
Maalesef... Bir maaşlar yükselmiyor bu ülkede. Bir de hep 100 TL'lik benzin alıyoruz iste.Atamın değeri de yükselmiş![]()
Bekar kalmaksa niyetiniz neden olmasın bir değil 3 ataAllah'tan bekarım ve hala nikah şahidi kontenjanım boş. 3 ata takana bir nikah şahitliği hediye ediyorum....
Beleşe nikah şahidi olmak yok... Atalarınızı görelim![]()
A ha ha ha. Yaw mutlu olacaksan ben 3 çeyrek takayım yeter ki siz ayrılmayın..Bekar kalmaksa niyetiniz neden olmasın bir değil 3 ataBulursanız öyle birilerini eşimle boşanıp yeniden evlenelim, hayatımıza renk gelsin
![]()
Cimri, 3 çeyrek 1 ata etmiyorA ha ha ha. Yaw mutlu olacaksan ben 3 çeyrek takayım yeter ki siz ayrılmayın..
Allah huzur versin
Napeyim yaw. Maliyeti düşürme peşindeyim....Cimri, 3 çeyrek 1 ata etmiyor![]()
3 atadan 3 çeyreğe düşüldü bir andaA ha ha ha. Yaw mutlu olacaksan ben 3 çeyrek takayım yeter ki siz ayrılmayın..
Allah huzur versin
Tabi. Ben takarken 3 çeyrek bana takılırken 3 ata3 atadan 3 çeyreğe düşüldü bir anda![]()
böyle durumlar yaşamamak için ablamı nikah şahidi yapmıştım, nikah şahidini önceden ayarlamış olan eşim benden özenip son anda abisini yapmıştı. abla, abiler , kardeşler olabiliyor, sadece anne baba olmuyor.