Nikah ve aile?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Uzun zamandır merak ettiğim bir konu vardı. Bir arkadaş benzerini açınca ben de bunu sorayım dedim.

Evlenirken nikah/düğün sırasında anne veya baba ya da her ikisi birden olmayanlar var mı? Neden?
Ne hissettiniz? Neden yoktular? Dargınlık veya evliliğe karşı olma durumu varsa sonrasında düzeldi mi?

Eşiyle yalnız ikisi gidip bi imza atıp gelen oldu mu?

Ablam öyle evlendi, kaçtı, bizim aileden kimse yoktu nikahında da düğünün dede. Anlatır bazen çok zordu, insan çok kötü oluyor der hep. Sonra yeğenimin doğumunda da yalnızdı, hastanede ölmek istedim annemi çok istemiştim yanımda der hep. Zordur, evlilik çok özel bir durum, insan ailesi yanında olsun ister.

Geçenlerde bir tanıdığım (erkek) bu sekilde evlendi. Ailesi gelmedi ne istemeye ne nişana ne düğüne...
Cok zordu kız icin de onun icin de...
Ama aileler inatlariyla bir yerde mecbur bırakıyorlar insanı...
Maalesef bu boyle...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nikah(yani sadece imza atma olayı) 2 şahitle beraber hallettik..
Ailelerimiz tabiki biliyodu zaten 2 gün sonra düğünümüz vardı..
Eşimde bende şaşa sevmiyoruz Aileleri oraya dökmenin bi anlamı olmadığını düşündük..
Tshrt-kot pant. gittik imzamızı attık şahitleri uğurladık kına gecesi kıyafeti bakmaya gitmiştik sonrasında..

tayin durumundan dolayı nikahımız düğünden 2 ay önce oldu oda nikahı yaptık, yani öyle iyi gün kötü gün vs diye uzatılan nikahlardan değil şahitlerle gidiyosun evet evet bitti, 5 dk sürüyo ona rağmen aileler gelmişlerdi annem ağlamıştı bide canım benim

ben öyle evlendim...
gün alamaya gitmiştik gelin yapalım 20 dk. sonra dedi memur..
bizde iyi dedik hiiiiiiiiiiiçççç abartmaya gerek yok zaten düğün olacak...
hemen aradım annemi fln haber verdim...
sonra evlendik geldik...
kimsede bişey demedi....

Son düzenleme:
Heh işte yaşayanlar varmış, yani ailenin rızası var ya da yoktan ziyade asıl bunu merak ederdim. Yani o an illa anne/baba/kardeş olsun veya olsaydı denir mi diye.

Heh işte yaşayanlar varmış, yani ailenin rızası var ya da yoktan ziyade asıl bunu merak ederdim. Yani o an illa anne/baba/kardeş olsun veya olsaydı denir mi diye.

Bence o dediğiniz durumun eksikliği düğünde hissedilir :) Hani eğlenceli bir şey sonuçta, yakınlarınla yaşamak istersin ama nikahta çok dokunacağını düşünmem ben de. Tabi Allah bilir orasını ama şu an böyle düşünüyorum :)

Bence o dediğiniz durumun eksikliği düğünde hissedilir :) Hani eğlenceli bir şey sonuçta, yakınlarınla yaşamak istersin ama nikahta çok dokunacağını düşünmem ben de. Tabi Allah bilir orasını ama şu an böyle düşünüyorum :)

Düğün yapmayıp sadece nikah yapacak onlar yaşamaz mı yani :)

düğün yapmayıp sadece nikah töreni yapıp, aile fertlerinden kimse olmayınca çok yalnız kalınıyor.rızasızsa eğer.maalefeski bu böyle:(

Back
X