- 28 Eylül 2019
- 31
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gunesligunlergelsin
Eşinize nasıl demiştinizBen de ayni sekilde ayrilmistim. Simdi baskasiyla evliyim sorun olmadi. Sorun edenle evlenmezsiniz o kadar basit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize nasıl demiştinizBen de ayni sekilde ayrilmistim. Simdi baskasiyla evliyim sorun olmadi. Sorun edenle evlenmezsiniz o kadar basit
Nikahtan birkaç gün sonra ailesini savunmaya başlamıştı ailesi hepsi üzerime gelmişti nasıl olsa nikahnoldu iş bitti diyebenim anlamadığım gerçek yüzünü tam nikah bittiğinde mi gördünüz ve nasıl bir yüzdü o
Evlendim ayrildim dedim. Zaten sureci kendisi de gormustu meslektasimdi o donemde.Eşinize nasıl demiştiniz
He birde o var yaniYeni kimliklerde medeni durum hic yazmiyo![]()
Benim 15 gün bile olmamıştı ama iptal yapılamadı malesef. Nasil anlattı karşı tarafa biraz anlatabilir mısınızÇok yakından tanıdığim birininki sizinki gibi oldu ama o 15 gun sonra bosanmaya karar verdiği için nikahın iptali diye başvurdu ve kayıtlardada yeniden bekar yazdı şuan nişanlı evlenmek için gün sayıyor ve gayet mutlu inşallah sizde çok mutlu olursunuz
Artık erkekler eskisi gibi zır cahil yobaz değil. Sizi seven size inanacaktır. Kafanıza taktığınıza değmediğini göreceksiniz ilerde.
Karşı tarafin daha önceden yaşadığı sözlülük dönemi dahi olmamıştı ve kız anlatmaya başladığında beni senin geçmişin değil bundan sonra geleceğin ilgilendirir diyip konuyu kapatmıştı yani demem o ki karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkarsa bunu asla sorun etmeyecektirBenim 15 gün bile olmamıştı ama iptal yapılamadı malesef. Nasil anlattı karşı tarafa biraz anlatabilir mısınız
Maşallah adama ıns benim karşımada böyle diyecek biri çıkar:)Karşı tarafin daha önceden yaşadığı sözlülük dönemi dahi olmamıştı ve kız anlatmaya başladığında beni senin geçmişin değil bundan sonra geleceğin ilgilendirir diyip konuyu kapatmıştı yani demem o ki karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkarsa bunu asla sorun etmeyecektir![]()
Çıkar tabiki ama sen bunu kendi kendine sorun edersen karşı taraf ta eder önce sen böyle şeylerin gayet doğal bisey olduğunu anlaman lazım hayat buMaşallah adama ıns benim karşımada böyle diyecek biri çıkar:)
Üzülmene hiç gerek yok çocuğu halde boşanıp ve tekrar evlenen okadar insan varki.. yani tekrar evlenebilecekmiyim diye hiç üzülme kağıt üzerinde olan biten bişey sonuçta.. hayatına tekrar girecek kişiye bunu söyle eğer bunu sorun edecekse o erkek, erkek değildir benim gözümde..Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Sorun yapan yapabilir bunu. Başınıza bir şey gelmiş, herhangi bir şey yaşanmamış sizin çekineceğiniz bir şey yok. En baştan konuşacaksınız adayla. Anlayış gösterirse, bunu temcit pilavı gibi önünüze sürmeyecekse ne ala. Ama anlayış göstermeyecekse en başından o da söyler zaten.
Seks yasasa yani çekinecegi birsey varmi yani? Nasil sig bir düsünce bu. Ondan sonra gelsinler vajinusmusler, bilmeden hamile kalmalar,.. Bu ülkenin basina ne geldiyese, seksin tabu olmasindan geldi zaten.
Karşı cins bunu problem yapacaksa onunla irtibatı keserim kimse kendimizden değerli değil.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Var cevremde böyle ınsanlar hepsıde çok mutlu.Zaten karsındakı senı anlamıosa dorun vardır.Hiç uzulme.Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum