Nikah

O elbiseyi al ve giy eğer şimdi onun dediği olursa inan bundan sonra da sürekli nişanlıni ve seni yonlendirir ve kusura bakma da nisanlinda az değilmiş hani seni zaten bu adam böyle giyim tarzınla vs beğenmedi mi şimdi ne demek giyinmeyi bilmiyosun istersen transparan giyer cikarsin kime ne
Ya bi de ikimiz beğendik yani. Sonradan açık gelmiş anlamadim

Evlilik böyle birşey. Eskiden tek başımıza aldığımız kararları artık esimize ve ailesine de soracağımıza dair imza atıyoruz resmen. Dedigim gibi ben olsam istediğim elbiseyi giyerdim. Bir iki bozulurlar sonra unutulur gider zaten. Açıkçası bugün elbiseye karışan yarın bebeğinim adına dahi karışır gibi geliyor.

Ama nişanlınızın dediği gibi diğer konularda gerçekten hep sizin istediğiniz oluyorsa elbise de benim icin çok kritik değil baska iyi alternatifler de var derseniz suyuna gidin..
Canım mesele elbise değil ki. Neden benim nikahimda benim isteklerim olmasın

Nisanlinin annesinin lafına bakarak fikir değiştirmesi çok yanlış annesinin karışması da yanlış ya

O elbiseyi alın ve giyin. Size karişamayacaklarini böylece anlasınlar yoksa Herşeye burnunu sokarlar.

bu arada da nişanlın yüzünü göstermiş bak belki bir işarettir bu istersen nikâhı biraz ertele çünkü anaci bir adam var karşında nikâhtan sonra iyice yüklenebilir
Kendi hayati konusunda da kimsenin dediğine bakmaz. Ben bunu istiyorum der.
Bu konuda boyleymis sadece.

Ya bi de ikimiz beğendik yani. Sonradan açık gelmiş anlamadim
ay anlamayacak ne var anası laf edince biricik oğlu anacim üzülmesin demiştir eğer bu elbisede sözün geçmezse hazır ol bundan sonra hiç birşey senin istediğin gibi olmayacak bak aklıma kendi nisan zamanım geldi bi ürperdim benim kaynana kendi başına salon tutmaya kalktı ya sümsük kadin ben pazar aksam istedim eşimle düğünü kadın sırf ucuz olsun diye plastik masa sandalyeden bozma pazartesi saat sabah saat 9 ile 12 arasi kiytirik yer tutmaya kalkmisti allahtan esim anaci degildi yoksa ayrılmıştık

O elbiseyi alın ve giyin. Size karişamayacaklarini böylece anlasınlar yoksa Herşeye burnunu sokarlar.
Nişanlim orda sen ne istersen giy deseydi ben zaten başka bakardim açık dedikleri icin. Nisanlim boyle fikrinden döndü ya ona kiziyorum. Anneler her şeye karısmaya bayilir benimki de dahil

ay anlamayacak ne var anası laf edince biricik oğlu anacim üzülmesin demiştir eğer bu elbisede sözün geçmezse hazır ol bundan sonra hiç birşey senin istediğin gibi olmayacak bak aklıma kendi nisan zamanım geldi bi ürperdim benim kaynana kendi başına salon tutmaya kalktı ya sümsük kadin ben pazar aksam istedim eşimle düğünü kadın sırf ucuz olsun diye plastik masa sandalyeden bozma pazartesi saat sabah saat 9 ile 12 arasi kiytirik yer tutmaya kalkmisti allahtan esim anaci degildi yoksa ayrılmıştık
Yeminler ediyo fikri değişmiş annesi söyleyince. Kotu bi sey miymis

Kendi hayati konusunda da kimsenin dediğine bakmaz. Ben bunu istiyorum der.
Bu konuda boyleymis sadece.

Görüş şu bence elaleme karşı onların istediği olsun. Aman şunların gelini açık saçık denmesin
inan bu çok önemli bi ayrıntı kendi için hayır diyor erkekler mesele sizin icind3 diyebilmesi işte burada da sizin tavrınız bunu belli edecek yoksa eşiniz hiç karışmaz ve sizde kendi isteklerinizi yapamazsınız o elalemciler yüzünden

Nişanlim orda sen ne istersen giy deseydi ben zaten başka bakardim açık dedikleri icin. Nisanlim boyle fikrinden döndü ya ona kiziyorum. Anneler her şeye karısmaya bayilir benimki de dahil

Çok haklısınız ben olsam inadına giyerdim o elbiseyi. Nişanliniz da haddini bilsin biraz ne demek hemen yaz çizmek.

Yeminler ediyo fikri değişmiş annesi söyleyince. Kotu bi sey miymis
sevgili kaynana tabi nasıl anlatmıştır olayı oğlum millet karının sırtını orasını burasinimi izleyeceğiz ayıp yavrum büyükler var orada az edepli olsun elbise demiştir eminim bunu arkadaşım için çok duyduk biz

inan bu çok önemli bi ayrıntı kendi için hayır diyor erkekler mesele sizin icind3 diyebilmesi işte burada da sizin tavrınız bunu belli edecek yoksa eşiniz hiç karışmaz ve sizde kendi isteklerinizi yapamazsınız o elalemciler yüzünden
Benim düşuncem böyle yani. Bana hiç karısmazlarmiş ama nikah resmi bi seymis

sevgili kaynana tabi nasıl anlatmıştır olayı oğlum millet karının sırtını orasını burasinimi izleyeceğiz ayıp yavrum büyükler var orada az edepli olsun elbise demiştir eminim bunu arkadaşım için çok duyduk biz
Aynen hissettiğim bu arkamdan iş çevirmek gibi oğluna anlatıyo

Back
X