Nikah

Tamam ama benim.isteklerim nolucak.
Sevmiyorum boyle seyleri. Kendiheveslerini herkes kendi duğünunde yapsin

valla haklisiniz ama bir de şöyle bir durum var, her şey yolundaysa, nisanliniz hep arkanizda duran sağlam karakterli biriyse bir elbise için gününüzü mahfetmeyin derim ben, giyilenler unutulur ama o gün birbirinize neler hissettirdiginiz unutulmaz. Başka elbise bakin eisnizin de gönlü olsun, yalniz yerinizde olsam o beğendiğim elbiseyi de aldırırım, nikaha uygun değilse de çok beğendim başka zaman giyerim diye:)) yani o elbise giyilecek, bilsin:))

Merhaba hanımlar,
Yakında nikahım olucak. Nikah düğünden önce olucak. Kıyafet bakıyoruz.
Sözüm için nişanlımla benim beğendiğim bir kıyafet vardı. Fakat rengi itibariyla ben söze değil de nikaha olur demiştim. Nişanlim da 2 3 kez söyledi çok güzel bunu al diye. Ama almadım.
Neyse nikah için onu alırız diye konuştuk daha da bakıyoruz biryandan.
Nişanlımın annesi dedi ki ben de göreyim elbiseyi alayim sana dedi. Internet üzerinden gösterdik. Sırtı açık sanki başka bakın dedi. Nişanlım da ben de bir sey demedik. Ama biraz bozuldum
Ben hala bakmaya da devam ediyorum.
En son nişanlıma dedim ki o ilk beğendiğimiz güzeldi onu alalim dedim.
Açık sanki daha kapalı olsa dedi.
Ee dedim biz beraber beğenmedik mi onu hatta söz için al diye ısrar ettin dedim.
Baştan annem öyle dedi ya ondan diyorum dedi. Sonra da fikrim değısti dedi.
Bu konu tartişmaya yol açtı.
Neden ikimizin nikahında ikimiz karar alamiyoruz gibisinden.
Beni haksız buldu.
Akşami da annesinin derdimederman nikahta daha kapali bi sey giysin nikah sonuçta dediğini söyledi.
Ben kaç yaşindayim ne giycegimi bilmiyo muyum dediğimde bilmiyosun demek ki açık elbise dedi. Ama biz beraber karar verdik o elbiseye ve ona istinaden gosterdik annesine. Annesi açık dedi diye ne giyceğimi bilmiyo oldum. Annesini hiç sevmemişim meğer ben. Bu sekilde konuştu beni.
Bu mudahale etmek değil midir.
Elbise açik dediği de uzun bi elbise sırtında abartilmayacak dekoltesi var. Hadi en başta deseydi nişanlım olmaz bu açik diye tamam derdim. Çok beğendiği halde simdi o kadar beğenmedim diyo.
Benim beklediğim bunun kararıni benim vermemdi. Kızmakta haksız mıyım
Haklısın aynı şey bende de oldu. ama eşim sen karışma anne bizim nikahımız demişti. Giydimde, en güzel hissettim kendimi...oh iyiki giymişimm...:halay:

Hiçç takma, al elbiseni giy.. kaç yaşında kızsın.. beğenen seni kendi stilinle beğenmiş zaten ki evlenmeye karar vermiş. Karıştırtma kendine.. şimdi elbisene karışan, sonra gelinliğine, alacağın mobilyaya, beyaz eşyaya, düğün salonuna da karışır. Baştan tavrını koy ki , biz bu kıza kolay diş geçiremeyiz desinler.

Basit bir sey gibi duruyor ama degil
Bence elbiseyi alacaginizi soyleyin. Yok derse de elbiseyi degil nisanlimi degistirmeyi dusunuyorum deyin.onlar size her seyi diretebiliyorlarsa bu cumle az bile

Aceba sizi kırmamak adına beğenir gibi yapıp sonra kv de öyle diyince nişanlınızın fikrine tercüman mı olmuş oldu :KK64:

Şu da bir gerçek ki evlenmeden önce erkekler çoğu şey'e evet der.. Iş sonrasında değişir.

Benim gelinliğimin sırtı biraz açıktı kv sizinki gibi biraz müdahale etti, sonuç olarak azıcık rötuş yapıldı ama umurumda değildi çünkü ya o gelinlikti ya o :21:

sinek küçük ama mide bulandırır. şimdiden söz elbisesi için anası açık diye sana rest çeken adam ilerde neler yapar kim bilir. ha bu sebeple ayrıl diyemem ama geri adım atma. beğendiysen giy elbiseyi. paşa paşa kabul edecekler.

Eş adayınızda problem var gibi.
Daha şimdiden annesinin ağzının içine bakıp karar değiştiriyorsa ilerde neler yaşanır düşünmek dahi istemiyorum.
Baştan açık vs deseydi amenna derdim ama neredeyse alıyormuşsunuz elbiseyi.
Ben olsam alır giyerdim,sırf kendi kararımı kendim veririm,ne giyeceğimi gayette bilirim mesajı vermek için. Duracakları yeri bilmeliler.

Elbiseyi alır ve giyerdim :ıslık: ama mesele o değil, nişanlınız ufacık bir elbise konusunda bile annesinin lafıyla fikrini değiştirip sizi suçlayabiliyorsa, kendini, ne giyeceğini bilmemekle suçlayabiliyorsa işiniz çok.

Merhaba hanımlar,
Yakında nikahım olucak. Nikah düğünden önce olucak. Kıyafet bakıyoruz.
Sözüm için nişanlımla benim beğendiğim bir kıyafet vardı. Fakat rengi itibariyla ben söze değil de nikaha olur demiştim. Nişanlim da 2 3 kez söyledi çok güzel bunu al diye. Ama almadım.
Neyse nikah için onu alırız diye konuştuk daha da bakıyoruz biryandan.
Nişanlımın annesi dedi ki ben de göreyim elbiseyi alayim sana dedi. Internet üzerinden gösterdik. Sırtı açık sanki başka bakın dedi. Nişanlım da ben de bir sey demedik. Ama biraz bozuldum
Ben hala bakmaya da devam ediyorum.
En son nişanlıma dedim ki o ilk beğendiğimiz güzeldi onu alalim dedim.
Açık sanki daha kapalı olsa dedi.
Ee dedim biz beraber beğenmedik mi onu hatta söz için al diye ısrar ettin dedim.
Baştan annem öyle dedi ya ondan diyorum dedi. Sonra da fikrim değısti dedi.
Bu konu tartişmaya yol açtı.
Neden ikimizin nikahında ikimiz karar alamiyoruz gibisinden.
Beni haksız buldu.
Akşami da annesinin derdimederman nikahta daha kapali bi sey giysin nikah sonuçta dediğini söyledi.
Ben kaç yaşindayim ne giycegimi bilmiyo muyum dediğimde bilmiyosun demek ki açık elbise dedi. Ama biz beraber karar verdik o elbiseye ve ona istinaden gosterdik annesine. Annesi açık dedi diye ne giyceğimi bilmiyo oldum. Annesini hiç sevmemişim meğer ben. Bu sekilde konuştu beni.
Bu mudahale etmek değil midir.
Elbise açik dediği de uzun bi elbise sırtında abartilmayacak dekoltesi var. Hadi en başta deseydi nişanlım olmaz bu açik diye tamam derdim. Çok beğendiği halde simdi o kadar beğenmedim diyo.
Benim beklediğim bunun kararıni benim vermemdi. Kızmakta haksız mıyım
Eger daha baştan ezdirirsen herşeyde aynisini yapicak baskin çıkcak bence ne yap et al onu benim de nişanda buna benzer olmustu fiyat pahali diye alamam deyip babami aradi babamda siz alamiyosanz ben alirm dedi bende kot ve gömlek giyer oyle cikarm siz rezil olursunuz dedm bence aynısını yap

Almasa bile gerekirse Sen al Bence O elbiseyi giy onu dinlemeyeceğinı öğrensin yoksa çok şeye karışır

İstediğin elbiseyi al giy bence
Bana da gelinlikte olmuştu bu durum gezdik beğendik karar verince de anneleri çağırdık gösterdik gelinlik bu diye kayınvalidemde sanki biraz açık mı ne demişti bana bende ben bunu beğendim üstümde de çok güzel durdu bunu alıcaz dedim ve aldık bu kadar basit sizde ezdirmeyin kendinizi

Bir kere musade edersem her seyime karısmak isterler diye düşünüyorum
Önce elbiseyi beğenip sonra annesinin lafıyla 180 derece dönen erkekten uzak durun, böyle erkeklerin kendi fikri yoktur dolduruşa çabuk gelirler, bugün elbise için anne sözü dinleyen yarın evliliğini annesinin eline teslim eden koca demektir.

Back
X