Nikâh? ? ?

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Selam kk bayanları yine ben :)
Hemen konuya girmek istiyorum. Ben a sehrindeyim nişanlım b şehrinde kayinvalidemler c şehrinde. .
Mayısta inşallah dugunumuz var. Nisanlimin izin günleri eksilmesin diye nikahimizi ve işlemleri onun bulunduğu şehirde yaptiracaktik.
Ama bu özel anda evet derken herkes görsün istiyorum. Nikah İşlemleri için istenilen belgeleri ben bulunduğum şehirde o da bulunduğu şehirde yaptırsa oluyor mu? Sonradan nişanlım belgeleri tamamlayıp bana gonderse ben burdan gün alabiliyor muyum?
Bilen varsa yardimci olsanız.
Bu nikah işini yoksa çok mu abartiyorum.
Açıkçası biraz da kafam karıştı bi yandan çok mu önemli sessiz sakin onun bulunduğu şehir olsun diyorum bi yandan düğün günü olsun istiyorum. Sizler nasıl yaptınız?

bende ab c şehri yoktu.

ama hem düğünde nikahım oldu hemde düğünden önce .

2gün üst üste nikahım kıyıldı yani.

düğün yerine çağırmak çok pahalı oluyo oyüzden cuma sabahı nikah dairesinde kıyıldı yanlış hatırlamıyosam 58 lira mı ne verdik

düğünde de gerçek nikah memuru ama sahte nikah kıyıldı onada 200 lira verdim.

böyle biley yapabilirsin

ben henüz yapmadım ama hayalim dügün günü olması herkesin içinde evet demek :KK200:

bende ab c şehri yoktu.

ama hem düğünde nikahım oldu hemde düğünden önce .

2gün üst üste nikahım kıyıldı yani.

düğün yerine çağırmak çok pahalı oluyo oyüzden cuma sabahı nikah dairesinde kıyıldı yanlış hatırlamıyosam 58 lira mı ne verdik

düğünde de gerçek nikah memuru ama sahte nikah kıyıldı onada 200 lira verdim.

böyle biley yapabilirsin
o nasıl o neden yahu :KK64:

düğüne gelmesi nekadarmış ki ?

Valla sülalemde evlenen kim varsa eşinin ve kendi ailesiyle gidip nikah dairesinde bi koşu nikahı kıydırıp döndü. Kınasında düğününde herşeyinde millet yanındaydı zaten.Ben evet derken herkes yanımda olsun diyeni duymadım:))) Zaten açıkcası o nikah sen, eşin ve sizin anne babalarınız kardeşleriniz için önemli.Sülaleden gelen hiç kimse evet demenize bayılmicak.Uğraştığınızada uğraştırdığınızada değmez o yüzden bana kalırsa:))) Herkes için evet hoş bir anı, ama çok özel değil.O yüzden yıpranmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.

Valla sülalemde evlenen kim varsa eşinin ve kendi ailesiyle gidip nikah dairesinde bi koşu nikahı kıydırıp döndü. Kınasında düğününde herşeyinde millet yanındaydı zaten.Ben evet derken herkes yanımda olsun diyeni duymadım:))) Zaten açıkcası o nikah sen, eşin ve sizin anne babalarınız kardeşleriniz için önemli.Sülaleden gelen hiç kimse evet demenize bayılmicak.Uğraştığınızada uğraştırdığınızada değmez o yüzden bana kalırsa:))) Herkes için evet hoş bir anı, ama çok özel değil.O yüzden yıpranmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız benim için özel olan bişeyi millet naptın düğünde nikah olduğu zaman en az 1 saat kayıp gitmiş oynamaya da bi okadar az zamn kalıyor ;)

Bende a sehrindeydim esim b sehrindeydi. :D Ben b sehrine gittim butun belgeleri orada hazirlayip orada gun aldik oldu bitti. :D

Ben a eşim b eşimin ailesi c şehrindeydi. Evrakları bizim orda yaptık. Ama birlikte gitmek gerekiyo imza atılıyo çünkü tek olmaz. Ordan da nikahı başka şehirde yapıcaz deyince evrak veriyolar. Oraya birinin gidip vermesi yeterli. Bizimde nikah salonda kıyıldı pazar günü ek bi ücret talep etmediler. İlden ile değişiyo olabilir.

Selam kk bayanları yine ben :)
Hemen konuya girmek istiyorum. Ben a sehrindeyim nişanlım b şehrinde kayinvalidemler c şehrinde. .
Mayısta inşallah dugunumuz var. Nisanlimin izin günleri eksilmesin diye nikahimizi ve işlemleri onun bulunduğu şehirde yaptiracaktik.
Ama bu özel anda evet derken herkes görsün istiyorum. Nikah İşlemleri için istenilen belgeleri ben bulunduğum şehirde o da bulunduğu şehirde yaptırsa oluyor mu? Sonradan nişanlım belgeleri tamamlayıp bana gonderse ben burdan gün alabiliyor muyum?
Bilen varsa yardimci olsanız.
Bu nikah işini yoksa çok mu abartiyorum.
Açıkçası biraz da kafam karıştı bi yandan çok mu önemli sessiz sakin onun bulunduğu şehir olsun diyorum bi yandan düğün günü olsun istiyorum. Sizler nasıl yaptınız?
Sen bulunduğun yerdeki belediyeye gideceksin, nişanlın da bulunduğu yerdekine gidecek, falanca ildeki filanca belediyede nikahınızın kıyılması için size izin verecekler gerekli evrakları hazırladıktan sonra. Kapalı mühürlü zarf verecekler, nikahının kıyılacağı ile bununla gidip başvuru yapacaksın yasal prosedür tam olarak bu

Evlenirken bana sormadılar kabul ediyo musun diye :(
Şuraya bi imza atcan dediler :D

Yani evet demeden de nikah oluyo :D
Çok özel bi an değil bana kalırsa

Harikasiniz yaa :):) aman bi nikah değil mi ben en iyisi b şehrine gidip ordan halledeyim ordada kiydirayim :)")

Back
X