Nikah düğünde mi yapilmali, dugunden evvel mi yapilmali? Düğün tecrubesi olanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Nikahi once ya da sonra yapmanin artilarini eksilerini tartisabilir miyiz?
(Ben dugunde yapicam ama once yapmaya heveslenmedim değil, daha once mi yapsak diye düşünüyoruz. Uzakta yasiyoruz, haftada bazen iki haftada ancak gorusebiliyoruz)
Yok aslında :)tayin vs durumu yoksa düğün zamanı yapılabilir bence.
Gelince kalabiliyoruz da ben gidemiyorum, gitsem de sacma sapan akrabalarin yninda kalmam gerekiyor, mantikli bir sebebi de yok; safi gereksiz "elalem ne der" cilik. Ki benim hic umrumda degil el ve alem aama aile facts.Dugune cok mu var? Nikahi basayim, gelince bende kalabilsin gibi bir durum mu?
Dugunde kiymaya hevesliyim aslind ben de.aylar oncesinden günümüzü almistikDugunde daha hos oluyo bence. Biraz kendi ihmalimizden dugun tarihinfe ayarlayamadik nikahi. 5 gun once oldu. Icimde kalmadi degil
Of evet ya Hep kiskancliktan boyleler, kendisi yasayamadigi içn baskasi da yasamasin istiyor comarca iste:))Bence nikahina yeterince kalabalik toplarsan, soyle 10 arkadas senden 10 esinden, hos bile olur. 2 gelinlik giyersin, cikista yemek yerseniz vs o da farkli bir ani kalir.
Akraba dirdirina care zor. Dugun olmadan gelip kaliyor da derler yine. Esra Erol, survivor bile yetmedi cenesi aktif, hayati bos insanimiza....
Isste tum hevesim bu yüzden kalp kalp kalpBen düğünde yapılmasını anlamlı buluyorum. Yoksa neden topluyoruz o kadar insanı bir araya.
Hem düğün baştan sona planlı bir gösteri gibi artık. Nikah bu gosterinin içindeki en büyük atraksiyon.
En özel kısım o. Düğün de kiy nikahı, al cüzdanı eline kaldır havaya bu adam benim de , alkışlar eşliğinde öp birde orda şampanyalar açılsın konfitiler patlasin , balonlar uçsun. Piste atın kendinizi dans edin vs.. böyle uzar gider. Bak ne güzel oldu nikah kısmı. Düğünde yap bence. .
Benimki dugunun icinde olmustu, guzeldi de.. Ama ayri yapmak da guzel olabilir.. Pek bi fark yok bence..Nikah düğünde mi yapilmali, dugunden evvel mi yapilmali? Düğün tecrubesi olanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Nikahi once ya da sonra yapmanin artilarini eksilerini tartisabilir miyiz?
(Ben dugunde yapicam ama once yapmaya heveslenmedim değil, daha once mi yapsak diye düşünüyoruz. Uzakta yasiyoruz, haftada bazen iki haftada ancak gorusebiliyoruz)
Insanlar dugunlere dedikodu yapmak (akrabalarin birbirini kesmesi elestirmesi vs) ve taki borcunu odemek icin geliyor. Nikah ve balayi disindaki herşey baskalari icin yapiliyor :) anlamsiz bir kültür parcasi. Ps: gobek atmaktan, gosteristen ve el opmekten hoslanmayan namzetE insanlar nikahı goremeyecekse niye geliyorlar? Eğer tayin, iki düğün vs gibi özel bir durum yoksa düğünde olmalı gibi geliyor.
Evet benzer bi korkum var benim de.paranoyak degilmisim cok aukur :))Duğun ve nikahi aynı gün yapmak bana daha mantıklı ve daha hos geliyor acıkcası bir arkadasımın abisi evlendi bir kaç ay önce nikah fotoğrsflarını mesaj atmıstı neden aynı gün yapmadığınız dediğimde şimdi herkes böyle yapıyor düğün günü bi aksilik olur nikah memuru gelmez vs böylesi daha güvenli demişti ilk defa duymustum ama yinede aynı gün olması daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?