- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Ya bize kimse karisamaz eşek kadar isli guclu insanlariz, mevzu safi laf soz. Buyuk sehirden alisverisyapmak kullandigim urunleri almak ve sevgilimle vakit gecirmek istiyorumAlisveris yapmak icin gitmem gerekiyor, mesela makyaj urunleri, ayakkabi gibi seyler alicam hic akraba nefesi cekmek istemiyorum
sırf bunun için nikah mı yapılır
nikah da giysisi ailelerin gelip gelmemesi onu çağırdın bunu çağırmadın muhabbeti yine olur ki
ayrıca da burada da görüyoruz nikah yıllar önce olsa bile evlilik olarak düğünü görür toplum, yani nikahlı olsan da o el alem yine diyeceğini der
alışveriş için neden gidesin ki o gelsin
sen ne bileceksin elin şehrinde alış veriş yerini, hiç olmazsa kendi şehrinde içine sineni alırsın, gerekirse sonra değiştirirsin vs vs
hatta nişanlına da gerek yok, al, oldu bitti aldım de geç git
ille de gideceksen de otelde kal insanlara rahatsızlık veriyorum geriliyorum vs de
Oyyy haklisiniz:)Biz düğünde yaptık; ama çok aptal bi haldi ya
Benim tavsiyem öncesinde nikah memurunu bi araştırın-belirleyin, eğlenceli bi tip midir, tavsiye edilir mi filan, bu daha önemli.
Düğünde yapılsın istedim, tüm davetlilerin önünde mikrofona eveet diye bağıralım, cüzdan sallama esprileri yapalım, ayağımıza basmak için yarışalım falan filan...
Yalnız öyle bir zamanda oldu ki bizim düğün, istediğimiz nikah memurları tatildeydi, nöbetçi 2 memur vardı sanırım, aynı geceye başka düğünler de olduğu için bizim düğünden çıkıp diğerine yetişmesi gerekiyordu. Adam bi de robokop çıkmaz mı.
Ayarlasan öyle denk gelmez, robot gibi konuştu adam, kağıttan okur gibi, suratında gram gülümseme yok, küfür gibi surat.
Aklımıza gelince taklidini yapıp gülüyoruz arada şimdi, ama o zaman çok pis gerilmiştik, evet derken filan manasız bi ciddiyet gelmişti, sesimiz içimize kaçmıştı
Aklima gelmedi degil ya tiyatrocu arkadaslarim var aslinda hazir gelmisken kiyiverseler nikahi olur:)) hem cok eglenirim ben!Düğünden önce asıl nikah kıyılıp düğünde formalite icabı kıyılmıyo mu
Ahaha ben nikahı görmeye gidiyorum valla gerisi çok sıkıcı.Insanlar dugunlere dedikodu yapmak (akrabalarin birbirini kesmesi elestirmesi vs) ve taki borcunu odemek icin geliyor. Nikah ve balayi disindaki herşey baskalari icin yapiliyor :) anlamsiz bir kültür parcasi. Ps: gobek atmaktan, gosteristen ve el opmekten hoslanmayan namzet
Onca kalabalığın içinde evet evet bana basit geliyor açıkçası..Nikah düğünde mi yapilmali, dugunden evvel mi yapilmali? Düğün tecrubesi olanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Nikahi once ya da sonra yapmanin artilarini eksilerini tartisabilir miyiz?
(Ben dugunde yapicam ama once yapmaya heveslenmedim değil, daha once mi yapsak diye düşünüyoruz. Uzakta yasiyoruz, haftada bazen iki haftada ancak gorusebiliyoruz)
hem düğünde nikahım kıyıldı
hem düğünden 1gün önce nikah salonunda.
Düğünde daha güzel ama
Nikah düğünde mi yapilmali, dugunden evvel mi yapilmali? Düğün tecrubesi olanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Nikahi once ya da sonra yapmanin artilarini eksilerini tartisabilir miyiz?
(Ben dugunde yapicam ama once yapmaya heveslenmedim değil, daha once mi yapsak diye düşünüyoruz. Uzakta yasiyoruz, haftada bazen iki haftada ancak gorusebiliyoruz)
Dugunden once yaptim. Evlilik tazminatimi aldim. Ceyizimi hazirladim. Sonra da dugun yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?