Nikah

Ben düğünde yaptim. Zaten benim yemekli nikah olmuştu bir mekanda.
Ne once ne sonra tasvip etmiyorum.
Dugunden önce sorun cikar bir sey olur Allah korusun sadece nisan atmis olursun ama nikah olsa mahkeme falan filan.
E dugunden sonraya da bırakırsan yine bi sorun cikarsa kanuni hicbir hakkiniz olmaz.
Yani o yuzden bence zamaninda yapilmasi en mantiklisi..

Ya bize kimse karisamaz eşek kadar isli guclu insanlariz, mevzu safi laf soz. Buyuk sehirden alisverisyapmak kullandigim urunleri almak ve sevgilimle vakit gecirmek istiyorum
Oyyy haklisiniz:)

düğünde daha güzel herkesin içinde bağırarak eveeeeeeet demek

Düğünde seviyorum. .
Ayrıca telaşı oluyor. .
Gerek yok. .

Düğünde yapmak en güzeli bence. Ama lütfen daha önce nikah kıymış biri olsun. Bizim memur ilk bizim nikahımızı kıydı. Bizim ve şahitlerin isimlerini hep yanlış okudu, sonra düzeltti :) Hiç beklediğim gibi değildi :)

Ahaha ben nikahı görmeye gidiyorum valla gerisi çok sıkıcı.

Onca kalabalığın içinde evet evet bana basit geliyor açıkçası..
Ben düğünümden önce kıydırdım zaten yemek, musiki dinletisi, Sema gösterisi vs. olan harika bir düğünüm oldu.. Elhamdulillah
Nikah bu güzellikleri gölgelerdi diye düşünüyorum şahsi fikrim

Biz resmi nikahı düğünde yaptık çok anlamlı güzel oldu imam nikahımızda düğün bitti evimize hoca geldi ailemizle beraber kıyıldı gece 2 de bu da hoca düğünden sonra olması daha iyi ben istediğiniz saatte gelirim dediğinden dolayıydı

dugun gunu yapin temiz ve sorunsuz..

valla ben hep düğünde olması güzel gelmiştir. düğünü en anlamlı kılan nikah töreni bence. biz tayin için düğünden tam 5 ay önce yaptık. ha bir dezavantajı oldu mu dersen hayır, aksine çok hoş bir nikah giysisi giydim, saç aksesuarı taktım =) ama düğünde bütün sevdiklerimizin içinde evet diyebilmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…