- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
tam olarak yorum almak istediğin nokta ne canım? zaten hiçbi kadın, nikahlıysa yapsın evet hakkıdır demez.
Ben baska kadınlarla konuştum, sokakta, okulda, sagda solda bazı aldığım cevaplar beni tedirgin etti, su gibi "zaten kadının gorevi erkeği tatmin etmek evlenirken bunu kabul ediyor" vb. Bir de evlilik dısında cinsel iliskinin yaşanmayacağını düşündüğü icin cogu insan tecavüzü sadece bir cinsel iliski olarak düşünüp ne olacak ki zaten evlilik bunu meşru kılar falan dediği icin biraz endişelendim açıkcası, o yüzden siz ne dusunuyorsunuz diye sormak istedim :)
diyen var demek...çok üzücü...
niye bir koca karısına tecavüz etsin ki?
boşanma yok ama ayrılık varsa ya da arada bir kavga taraflar küsse ama adam gelip kadına tecavüz ettiyse tamam çok büyük bir suç,diğerinden farkı yok.
ama kadının baş ağrıları aylardır geçmiyorsa,adamı umursamıyor başka mevzulara daldıysa,kocasının cinsel beklentilerini umursamıyor bencilce yaklaşıyorsa.adamı başka kadına da gitmek istemiyorsa karısına zor kullanmış olabilir.böyle bir durum varsa eğer bana göre erkek suçludur ama kadın da pek masum değildir.
Kızlar merhaba, ben bir araştırma yapıyorum size de sormak istedim. Nikahli ese tecavuz hakkında ne dusunuyorsunuz? TCK 2005 yılından beri bunu suc olarak kabul ediyor. Nikahli ese tecavuz ile herhangi birinin tecavüzü arasında yargılama yoluna gidilmede fark var. Benim düşüncem fiili olarak aynı hatta güvendiğiniz, sevdiğiniz eşinizin tecavuz etmesi cok daha buyuk bir psikolojik hasar bırakır.
evlı olupta tecavuz nasıl oluyorkı
esın o zaten nasıl bısı bu yanı
ayrılma asamasında olupta saldrmasındanmı bahsedılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?