nikahlı ev arkadaşım

niye sadece yanaktan öpüyorki?

ben duramam öyle,zorla öperdim

bence öle bişi olsa, erkek kendine,gururuna yediremez bunu
bi an önce halletmeye çalışır

ama kendi dedi kıskançlık yüzünden kavga ederdik, geçerli sebeplerim vardı die

Benim esimin eski eside senin yaptiin gibi yapmis acayip kisancliklar ve tartismalar esimi cok bunaltmis ve esim onda gercek anlamda sogumus ve onu istememeye baslamis hatta daha sonra bunu yuzune soylemis...yani esin dogru soyluyor olabilir canim

Bence Sizden Önce Eşiniz O Psikoloğa Gitmeliydi Ya Neyse Adam Halinden Memnun Tabi

Hiç bir erkek, cinsel problemi yokken, normal şartlarda cinsellik yaşamadan bir kaç hafta normal hayatına devam edebileceğine inanmam.

Ya başka biri vardır o yolla artık rahatlıyordur.

Ya da problemi vardır bu konuları aklına getirmekten başarısız olmaktan korkuyordur.

En yakin arkadaslarimdan biri 2 yil oldu evleneli her gorusmemizde agliyo. Esine inaniyo sevgisine de ama adam haftada bir falan ancak iliskiye giriyor onda da gericekiyormus kendini yani ayda bir falan ancak bosalma yapiyolarmis ve o da normal yollarla degil. Ben boyle seyler duyunca kaygilaniyorum evliligimde insallah bu sorunlari yasamam cok uzucu bunlar ya.

Belkide esiniz çocuk istemiyor bu sebepten isteksizlik yaşıyor olabilir cinselliği = çocuk yapmak zihniyetinden çıkartarak yaklaşın birde eşinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ayni sorun bende de vardi. Evliligimin ilk yillarinda yani ilk yili normaldi. Ne zaman hamile kaldim sonrasi.....

Yaklasik uc yildir cinsel iliskimiz yok. Esim olacak insanla cok konustum hep psikolojik,hep psikolojik. Yok isi yok baska seyi....

Dedim ki bir erkek nasil istemez sonucta erkeksin yani... Bana dedigi "ben uckuruma duskun degilim" . Ya nisanlilik ya evliligin ilk yili neydi ya o zaman yine psikolojik derdi.

Sonunda cicislere,travestilere felanlara filanlara baktigini yakaladikca sorunun psikolojik degil farkli istekler oldugunu gordum.

Sonuc olarak 1 ay daha ayni evi paylasmak zorundayim. Okulum bitsin meslegimle ilgili is bulup ayri eve cikacagim insallah.

Anlamadigim bir nokta da kadinlarin psikolojisi tastan mi?

Son olarak nasil bu kadar emin olabiliyorsun kendini baska yollarla tatmin etmedigini?

Canim benimde evlilikten bekledigimi goremedim ama baktigimda pc gecmisine esim kendi takiliyormus simdi arada beraber oluyoruz ayda iki ya da uc ten fazla degil bu sayi ve bu cidden uzaklastiriyor bizi

Konu eski ama sorun devam ediyor malesef.ben üstüne gittikce kendini kasmasın diye konuyu acmamaya karar vermistim.acmadımda...son iki aydır 3-4 kere oldu uzuuuun bir aradan sonra.sanırım yavas yavas düzeliyor ama bende hic istek yok.kendini tatmin etmedigine %100 emin degilim ama onun bensiz evde oldugu bi an yok yani hep gözümün önünde

Canim benimde evlilikten bekledigimi goremedim ama baktigimda pc gecmisine esim kendi takiliyormus simdi arada beraber oluyoruz ayda iki ya da uc ten fazla degil bu sayi ve bu cidden uzaklastiriyor bizi

Ben kendi takıldığını bilsem olay cıkarırım veya bırakır giderim.bi rahatsızlıgı vardır diye düsündügü mden yanındayım.sonucta iyi günde kötü günde....ama kendi halledipte beni düsünmese ve ben emin olsam bosuna beklemem.

Aramzda iliski olamadıgı icin üzülmesin diye cocugu bu kadar cok istedigimi hic söylemedim.böyle istedigimi bilse, yapamadıgı icin daha cok üzülr,gerilir.ayrıca ilk evlendigimz zamanlar iliski yasarken ben demeden kendi cocuk olsun gibi davrandı hep (anladnız yani korunmadı)ayy utanıyorm bunları yazmaya

psikoloğa gitmeyi denediniz mi ?

İlk zamanlar cok söyledim hic karsı cıkmadı hak verdi bir sorun var gitmeliyim dedi ama isi pratige dökmeye sıra gelince yapamadı.utandıgını söylüyo.zaten iki tane pskolog var biri arkadası (utanıyo)biri bayan (yine utanıyo) :))bende sesimi cıkarmıyorum artık

ee böyle nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…