- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi maveddeake
-
selam kızlar, ben 30, eşim 37 yaşında.2 yıllık evliyiz çocuk yok. evliliğimizin ilk senesinde eşim şehir dışında çalışıyordu sadece hafta sonları geliyordu ilk sene böyle devam etti, bir senedir de aynı şehirdeyiz .ilk yılımız çok kötü geçti sürekli kavga, hakaret ..boşanmak için avukata gittiğimz bile oldu ama birbirimizden kopamadık.sebep benm kıskançlığım (haklı sebeplerim var) ,onun arkadaşlarını çok önemseyip onlarla vakit geçirmek istemesi..neyse ben psikoloğa gittim ilaç kullanmaya başladım eşim de daha dikkatli davranmaya başladı artık o kavgalı hallerimizden eser kalmadı şu an çok iyiyiz elhamdülillah
.fakat bi sorunumuz var ki söylemeye çekiniyorum.birlikte olamıyoruz aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz.birbirimizi seviyoruz fakat iş cinselliğe gelince eşim' o kavgalarımız aklıma geliyor konsantre olamıyorum hemen isteğim kaçıyo' diyo. ama şunu da söyleyeyim ilk senemizde ve nişanlılık döneminde hiç bir problem yoktu normaldi herşey fakat son zamanlarda 8-9 aydır cinsel anlamda birşeyler olmuyo.ben de ilaç kullandığım için benimde isteğim olmuyo fakat rahatsızım bu durumdan.eşim düzelse ilaçları bırakırım yani..dediğim gibi ilk sene h.sonları geldiği için ancak haftada 1-2 kez oluyodu korunmadık hiç.şimdide neredeyse 3 ay oldu tık yok.doktora gitmesini istedim tamam dedi ama çok çekiniyo daha gitmedi.doktor kesin psikoloğa yönlendirecek gider mi bilmiyorum.ha bu arada kendini başka yollarla tatmin etmediğine eminim.
psikolog işe yarar mı sizce benim inanasım gelmiyor.eşimin içinden gelmedikten sonra..bu cinsel isteksizlik nasıl geçer yardımcı olursunuz belki.
bu arada bakımlıyım beni sevdiğine eminim,ha bi de tv izlerken yatarken hep sarılır öper (yanaktan:)bana dokunmadan sarılmadan yatmaz sürekli kucaklar ..herşey normal yani bir tek o yok....uzun oldu kusura bakmayın ama çok fazla çocuk istiyoruz lütfen yardımmm
O zaman eşinde cinsel performans düşüklüğü-iktidarsızlık tarzı bşr şey var,,,yada zaman içinde gelişti...
Gidecek,korkmakla çekinmekle olmaz bu iş...Erkek dr bulsun ,ne var korkacak,gurur meselesi yapacak?
şu forumda ne zaman biri eşinin cinsel isteksizliğinden bahsetse herkes hemen 'başka partner', 'erkekler için cinsellik çooook önemlidir sizde bir gariplik var,sana yaklaşmıyorsa kesin başkasıyla beraber' gibi muhabbetlere giriyor. erkek milleti aklını şeyine takıp gezdirmiyor abartmayın. sizden önce eşiniz nasıldı? çapkın mıydı? yoksa gözünü sizinle mi açtı? bunlar önemli detaylar. iş yoğunluğu nasıl? ...
Canim benimde evlilikten bekledigimi goremedim ama baktigimda pc gecmisine esim kendi takiliyormus simdi arada beraber oluyoruz ayda iki ya da uc ten fazla degil bu sayi ve bu cidden uzaklastiriyor bizi
Belkide esiniz çocuk istemiyor bu sebepten isteksizlik yaşıyor olabilir cinselliği = çocuk yapmak zihniyetinden çıkartarak yaklaşın birde eşinize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
psikoloğa gitmeyi denediniz mi ?
İlk zamanlar cok söyledim hic karsı cıkmadı hak verdi bir sorun var gitmeliyim dedi ama isi pratige dökmeye sıra gelince yapamadı.utandıgını söylüyo.zaten iki tane pskolog var biri arkadası (utanıyo)biri bayan (yine utanıyo) :))bende sesimi cıkarmıyorum artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?