• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikotinsizligin zararları Gece atistirmalarimdan biktim Deliricem

blackwiccan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
415
265
23
30
Nikotini bırakalı 24 gün oldu..Arada basım gozlerimin arkası agriyor ve beyin sisi gibi tuhaf bir durum yaşıyorum.Kafam bı tuhaf .5 dk önce yaptigim eylemi unuttuğum oluyor..💁🏻Birde atıştırma isteği sürekli özellikle gece..1 haftada 1 buçuk kilo aldım ..Tartıda 77.2 Yi görünce kilo vermeye karar verdim.Son 2 haftadır da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum.Yasim kilom ve boyuma gore kaç kalori almam gerektiğini hesapladım ve ona göre besleniyorum..Derken gece kriz geliyo.Aç hissediyorum ve atistiriyorum sürekli .Dolayısıyla almam gereken kaloriyi aşıyorum.🥲Hani yediklerimde cips çikolata falan değil..Benim gece atıştırmalıklar im eti form biskuvi yulaflı yoğurt çorba salata .. Alternatif atistirmalik önerileriniz var mı? Ya da bu gece yeme isteği ile baş edebilen var mı neler yapıyorsunuz?

Onuda denedim açlıktan uyuyamıyoru
Belli bir saatten sonra sağlıklı da olsa bir şey yememek gerek ama, salatalık havuç falan yiyebilirsiniz baş edemiyorsanız, ya da yeşil elma. Uyuyamicak derecede açlık hissediyorsanız yetersiz besleniyor olabilir misiniz? Son öğünü en geç 7 de yaparsanız, uyku saatini de biraz erkene alırsanız ( 22, 22.30) alismaniz daha kolay olur.

Bu arada nikotini birakmaniz çok güzel, tebrik ederim, harikasiniz🥰

Belli bir saatten sonra sağlıklı da olsa bir şey yememek gerek ama, salatalık havuç falan yiyebilirsiniz baş edemiyorsanız, ya da yeşil elma. Uyuyamicak derecede açlık hissediyorsanız yetersiz besleniyor olabilir misiniz? Son öğünü en geç 7 de yaparsanız, uyku saatini de biraz erkene alırsanız ( 22, 22.30) alismaniz daha kolay olur.

Bu arada nikotini birakmaniz çok güzel, tebrik ederim, harikasiniz🥰
Çok teşekkür ederim 🥰🌸keske gece yemelerini de birakabilsem .Son öğünü 7 -8 gibi yapıyorum .Uyumaya çalışıyorum yok uyutmuyor da 🥲Sizin kilonuz nasıl diyet ve ya sağlıklı yaşam ile ilgili biseyler yapıyor musunuz😊

Ve işe yarar bir yöntem buldum.Her yemekten 2 saat sonra ara öğün yapiyorum akşam haricinde.En geç 8 e kadar yemek yiyorum.Mentollu bir dis macunu ile dişlerimi fircaliyorum.Nane kokusu beyne yemek bitti mesajını veriyormuş.Daha sonra yatağa uzanıp uyku meditasyonu videosu dinleyerek uyuyorum.Bu sayede gece yemelerinden uzaklaşabildim💁🏻

Back
X