İŞTE BENİM OYUNCAKLARIMMMMM:)))
Sadece oyuncaklarım değil, bu süreçte yaşadığım hersey bu topiğin içinde..Bu kız neden herseyi buraya eklemiş diyebilirsiniz ama iyi kötü her günü, çeyizlerle,evlilikle alakalı olan veya kenarından bile geçmeyen herseyi burda paylaştık ve benim için önemi çok büyük..sayesinde simdi en çok sevdiğim, kopamadığım arkadaşlarımı buldm
bebeklerimin fotolarını bile buraya eklicem teyzelerine göstermek için biliorm:) sizi çok seviorm kızlarrrr hep yanımda olun

pikeler..
battaniyeler, yorganlar, yastıklar ve alez..

masa örtüm, runnerım ve peçetelerim ve halkalarım:))
bernardo ve tepe homedan aldığım pasta seti,kahvaltı takımı ve günlük yemek takımı olarak kullanmayı düşündüğüm yemek takımlrm kızlar

pisicik koleksiyonum:))
veeeee tupperlarrrrrrr:))
Bohçalarımız

bunları çeyizden çıkardm kızlar annem kullanıo:))
tencereyi de iade ettm, çok fazla olumsuz yorum üzerine bi tenceresini deneme amaçlı kullandm ve 2 haftada çok kötü lekeler oluştu kesinlkle karacayı tavsiye etmiorm!
Sadece oyuncaklarım değil, bu süreçte yaşadığım hersey bu topiğin içinde..Bu kız neden herseyi buraya eklemiş diyebilirsiniz ama iyi kötü her günü, çeyizlerle,evlilikle alakalı olan veya kenarından bile geçmeyen herseyi burda paylaştık ve benim için önemi çok büyük..sayesinde simdi en çok sevdiğim, kopamadığım arkadaşlarımı buldm

pikeler..
battaniyeler, yorganlar, yastıklar ve alez..

masa örtüm, runnerım ve peçetelerim ve halkalarım:))

bernardo ve tepe homedan aldığım pasta seti,kahvaltı takımı ve günlük yemek takımı olarak kullanmayı düşündüğüm yemek takımlrm kızlar

pisicik koleksiyonum:))
veeeee tupperlarrrrrrr:))
Bohçalarımız

bunları çeyizden çıkardm kızlar annem kullanıo:))
tencereyi de iade ettm, çok fazla olumsuz yorum üzerine bi tenceresini deneme amaçlı kullandm ve 2 haftada çok kötü lekeler oluştu kesinlkle karacayı tavsiye etmiorm!
Eklentiler
Son düzenleme: