• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

veeeeeeeee en yenilerrrrr:nazar:
12 kadeh ve önlük setim:16:
evt biliorm misafir yemek takımım henüz yok bardaklarımı aldm bile, artk yemek takımını onlara uydurucam herkesin yaptığının tersine:)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım ben de bu kadehleri severek almıştım. Umarım güzel günlerde kullanırız. Bak yemek takımımı beğenmiştin uygun fiyata bulursan kaçırma hem sade hem de çok güzel. Öptüm çok :D

saol tatlm artk stoklarda kalmamıs hiç bi mağazada son kadehleri ve son önlük setini almışım cnm yaa:(
bernardolara bi sor istersen yine de belki bulabilirsn,2. ürüne %50 indirimden 8tlye aldm önlük setini:)
senin yemek takımın bernardoda 1600 tl cnm, uygun bi yer henüz göremedm istanbulda yakın cevremde dediğin gibi 750ye fln bulsam hiç düşünmeden hemen alıcam ama yok işte:(
keşke ankarada olsaydm sizin gibi:(

Son düzenleme:
saol tatlm artk stoklarda kalmamıs hiç bi mağazada son kadehleri ve son önlük setini almışım cnm yaa:(
bernardolara bi sor istersen yine de belki bulabilirsn,2. ürüne %50 indirimden 8tlye aldm önlük setini:)
senin yemek takımın bernardoda 1600 tl cnm, uygun bi yer henüz göremedm istanbulda yakın cevremde dediğin gibi 750ye fln bulsam hiç düşünmeden hemen alıcam ama yok işte:(
keşke ankarada olsaydm sizin gibi:(

Yuhh Bernardo da çok pahalı burda Ankamalldaki mağazalarda bile 750 - 800 civarıydı ve hediyesi bile vardı yanında. Markası Royal King Bone China olacak fine china olanlarla karıştırmış olmayasın. İstersen mağazaları ara İstanbula gönderirler belki. Birde bazen bir iki indirim sitesinde 800 e falan düşüyor. Görürsem haber veririm. Bulursun ama üzülme bence.

canlarım bu ara biraz koptum burdan e ramazan baya yoğun geçiyor :( sonra gürkanın ailesi bize geldi biz gittik derken hiç vakit ayıramadım çeyiz bişede almadım bu ara :) ama yeni gördüm essede bir alana bir bedavaymış bakmak lazım yaa heyacan bastı yine beni :D

ay kızlar kendimi nedimeler gibi hissediorm sayenizde, herkes terfi etmiş yahu:1:
aysızgökyüzü ve duygm çok tbrk edermi allah tamamına erdirsinnn
:nazar::nazar::nazar:

Yuhh Bernardo da çok pahalı burda Ankamalldaki mağazalarda bile 750 - 800 civarıydı ve hediyesi bile vardı yanında. Markası Royal King Bone China olacak fine china olanlarla karıştırmış olmayasın. İstersen mağazaları ara İstanbula gönderirler belki. Birde bazen bir iki indirim sitesinde 800 e falan düşüyor. Görürsem haber veririm. Bulursun ama üzülme bence.

hangi site cnm o bakmadığm site kalmadı fine ya da king olmasına bakmamıstm haklı olabilirsn
ben mubahome die bi sitede bulabildim sadece, keşke gönderseler ya ista hemen alırm:32:

hangi site cnm o bakmadığm site kalmadı fine ya da king olmasına bakmamıstm haklı olabilirsn
ben mubahome die bi sitede bulabildim sadece, keşke gönderseler ya ista hemen alırm:32:

ay kızlar kendimi nedimeler gibi hissediorm sayenizde, herkes terfi etmiş yahu:1:

haha cannım zaten sürekli gidip geliyorz biz o yzden değişik bişe olmadı :D:D

duygumuda istemeye geliolarmş :D kız heyecandan bizi unuttu :D:D

ne oldu canm anlat bakalım :))
ne olcakk eniştengiller geliyolarr bayramdan sonra tınışmayaaaa:52:

haha cannım zaten sürekli gidip geliyorz biz o yzden değişik bişe olmadı :D:D

duygumuda istemeye geliolarmş :D kız heyecandan bizi unuttu :D:D

aşk olsun cnm yaaaa ben hiç unuturmuyum sizii:emir_bebek: heyecandan adımı bile unutmak üzreyimm :52::52:

amiiiiinnn bidenemmm allah sana da ışık hızıyla bi evlilik nasip etsin. biz nişanlı durcaz malesef sen umarım uzun yol beklemeden evine sevdiğine kavuşursun:38:

Back
X