Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevdim ama ben bunlarıııı![]()
bernardo cnm:)Çeyiz almaya başlayınca durduramıyo ından daha kendını sonu gelmıyo aldıkca alası gelıyo dımı :)
Çok güzeller aldıkalrın da, güle güle kullanmayı nasip etsın Allah
hem günlk yemek takımı hemde kahvaltı takımı olar kullanmak istediğin takıma bayıldım , markası nedir? :)
çok tşkler:)güzel günlerde kullanın
mutluluklar dilerim![]()
2tane kupayı soruosan bu gün aldm cnm migrostanncanım herşeyin çok güzel güle güle kullanırsınız inş..fincanlarına bayıldım nerden aldın acaba??
çok tşk ederim cnm:)canım çok güzel.güle güle kullan![]()
çiçekli yemek takımına bayıldım çok güzelmiş nerden aldın tatlım...bu arada güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın.
hepsi çok güzel canım güle güle kullan
canım benim hepsini allah mutlulukla kullanmayı nasib etsin. ben sana bişey sormak istiyorum bu zebra desenli nevresimin hangi marka bayıldım ve bende almak istiyorumm :))
tencere battaniye ve yemek takımı dahil hepsini takip edip doğru zmnlarda aldm cnm sanırm neredeyse yarı fiyatına düşmüştü hepsi, bilgisayarda klasör yapıp beğendiklerimn resmlerini eklemiştm neredeyse hergün bakarm nerelerde neler indirimde die benmkiler indirime girincede alıveriorm, ilk defa akıllıca alışveriş yaptığımı düşünüorm, her gördüğümü ne olursa olsn kendimi tutamayıp alan biriydm çünkü, artk daha temknliym![]()