• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

bizim ufaklığın dantel örmeyi öğrenmek için ördüğü lifler:) ilk denemeler için çok da fena sayılmaz:9:

Eklentiler

• $lllll.webp
    $lllll.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Çeyiz almaya başlayınca durduramıyo ından daha kendını sonu gelmıyo aldıkca alası gelıyo dımı :)

Çok güzeller aldıkalrın da, güle güle kullanmayı nasip etsın Allah :71:

hem günlk yemek takımı hemde kahvaltı takımı olar kullanmak istediğin takıma bayıldım , markası nedir? :)

Çeyiz almaya başlayınca durduramıyo ından daha kendını sonu gelmıyo aldıkca alası gelıyo dımı :)

Çok güzeller aldıkalrın da, güle güle kullanmayı nasip etsın Allah :71:

hem günlk yemek takımı hemde kahvaltı takımı olar kullanmak istediğin takıma bayıldım , markası nedir? :)
bernardo cnm:)

güzel günlerde kullanın
mutluluklar dilerim:16:
çok tşkler:)

canım herşeyin çok güzel güle güle kullanırsınız inş..:69: fincanlarına bayıldım nerden aldın acaba??
2tane kupayı soruosan bu gün aldm cnm migrostann:1:

canım çok güzel.güle güle kullan :71:
çok tşk ederim cnm:)

Son düzenleme:
çiçekli yemek takımına bayıldım çok güzelmiş nerden aldın tatlım...bu arada güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın.

çiçekli yemek takımına bayıldım çok güzelmiş nerden aldın tatlım...bu arada güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın.

canım benim hepsini allah mutlulukla kullanmayı nasib etsin. ben sana bişey sormak istiyorum bu zebra desenli nevresimin hangi marka bayıldım ve bende almak istiyorumm :))

hepsini güzel günlerde sevdiğinle mutlu mesut kullanmanı diliyorum çok zevkli seçimler çok beğendim hepsini, yemek takımı tencereller battaniyeler süper özellikle.

tencere battaniye ve yemek takımı dahil hepsini takip edip doğru zmnlarda aldm cnm sanırm neredeyse yarı fiyatına düşmüştü hepsi, bilgisayarda klasör yapıp beğendiklerimn resmlerini eklemiştm neredeyse hergün bakarm nerelerde neler indirimde die benmkiler indirime girincede alıveriorm, ilk defa akıllıca alışveriş yaptığımı düşünüorm, her gördüğümü ne olursa olsn kendimi tutamayıp alan biriydm çünkü, artk daha temknliym:7:

Son düzenleme:
kızlar bu gün bimden yastık aldım bakınnn:69:
çok da güzeller ki:21:

Eklentiler

• $yastk (1).webp
    $yastk (1).webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $yastk (2).webp
    $yastk (2).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 133
tencere battaniye ve yemek takımı dahil hepsini takip edip doğru zmnlarda aldm cnm sanırm neredeyse yarı fiyatına düşmüştü hepsi, bilgisayarda klasör yapıp beğendiklerimn resmlerini eklemiştm neredeyse hergün bakarm nerelerde neler indirimde die benmkiler indirime girincede alıveriorm, ilk defa akıllıca alışveriş yaptığımı düşünüorm, her gördüğümü ne olursa olsn kendimi tutamayıp alan biriydm çünkü, artk daha temknliym:7:

ne ii yapmissin ay ben de dayanamayip aliyorum hep :1::1: boyle yapmak daha bi mantikli aslinda:54::54:

ayrica aldiklarin cok guzeller gule gule kullan canim

Son düzenleme:
saol cnm beğenmene sevindm, tereddütlü olduğum için 2 tane aldm, bunları 4lü yastıklardan 2 tanesine dekoratif olarak kullanmayı düşünüorm aslında uyumalık olanları daha kaliteli alırm ama bunlarda fena deil hani:39:

Son düzenleme:
Back
X