hepsi cok güzel.. iyi günlerde kullan canım..
canım hayırlı olsun aldıkların güle güle kullan :) güzel bir başlangıç olmuş :)
evt bencede:) hatta ben tencerelerden bile daha çok sevdim, çok küçük deiller yemek bile yaparm ben bunlarda:)Güle güle kullan. Mutluluklar.
Hisar mercury sahan setinden bende de var. Çatal bıçak takımının yanında hediye vermişlerdi. Çok şirinler:)
inş cnm çok tşkler daha iyileri senin olsn:)tatlımmm hayırlı olsun güzel günlerde kullan,zevkli seçimler olmuşdevamını merakla bekliyoruz
amincanımmm Alah güzell günlerde kullanmayı nasıp etsin insallahh:))
çok mersi seninkilerde öyleçok güzeller güle güle kullan
ay ay ayyy sen istersin de ben açmazmıyım kızzz
benim nil'm çeyizini mi açmış bize
cnm benim zaten yakından takip ediydum aldıklarını ama sayfanın olması ii oldu
bütün aldılarını güle güle mutlu günlerde kullan, düğün ne zamandı senin
çok saol tatlım artk benmde bi sayfam oldu ki bakar bakar dururuz heheHayırlı uğurlu olsun tatlım güle güle kullan kocişinle inş :))
valla bende bi anda açıverdm nasıl oldu anlamadm, ama senin bi tek nevresmler yetr zaten,takipteyiz bekliorz pissy'nin çeyizinicanımm iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah
takipteyim çeyizlerini, bende açmak istiyorum ama üşeniyorum
çok tşklerCanım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Çok zevklisin,seçimlerin çok güzel
güle güle kullan canım hepsi çok güzel
inş tatlm, sende gle güle kullan aldıklarınıiyi günlerde kullan hepsinide hayatım
çok mersi seninkiler daha güzel olsn inşHepsine bayıldım güle güle kullan arkadaşım
ay ay ayyy sen istersin de ben açmazmıyım kızzzsenin de emeğin var bunlarda:) çok tşk ederm, benm söz yada nişan durumum yok henüz hepsi hazırda bulunsn yavaştan çünkü söz nişan evlilik arası çok uzun istemiorm bi başlarsa gerisi gelicek bi de bunlarn masraflarıyla uraşmıym aceleye getirmeden beğendiklerimi yavaş yavaş alıym diorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?