Nilie'nin Beslenme Günlüğü

Güncel kilo : 88.3

Ancak bir türlü bazı bağımlılıklarımı bırakamıyorum. Örneğin: kola. Eskiden light olmayanından 2.5 litre tüketiyodum en az 1 günde. Artık zero tüketiyorum, en fazla 2 bardak olacak şekilde. Ancak öğrendiğim kadarıyla zero da olsa belde yağlanmaya neden olup tatlı isteğini artırıyomuş. O yüzden evdeki son kola bittikten sonra almıcam. Kendimi tutmam lazım bir şekilde. Dışarda olduğum zaman ara sıra içerim o tamam, ama ev ortamında içmemeye kararlıyım.
1-2 gündür bu paylaştığım menülerden bile kötü beslendiğim için yazmadım, zaten ağzım da hiç boş durmadı.
Neyse her yeni gün yeni bir başlangıç. Bekle beni 84! Mayısta benim olcaksın.

Merhabalar Sanki bir adet kendimi görmüş gibiyim :) Üniversiteye başlamadan önce de hep 70 üstüyken 5 yıllık üniv. sonunda 91le mezun oldum . Neredeyse senden 20 gün önce başladım diyete 8 Mart'da. Uzun bir süreç ama pes etmemek gerek. Halâ diyetteyim sen gibi Tebrik ederim bu arada

Teşekkür ederim sorma ya öğrenci evinde yenen abur cuburlar beni mahvetti normalde de yerdim ama gece 3de kalkıp makarna yapmazdım mesela
Ben hala bol bol kaçamak yaptığım için az az veriyorum, ams hiç yoktan iyidir
Umarım istediğimiz kilolara geliriz bir an önce.

Ah o akşam çay yanı yenen abur cuburlar. Gecenin köründe yapılan makarnalar , dışarıda yenen burgerlar Sanki bana da biraz yavaş gibi geldi ama az olsun tam olsun Ben 70.2'yim şu an. İnşallah bir an önce görürüz istediğimiz rakamları Eylül'ün ilk haftası düğünüm var bir de

Mutluluklar dilerim ohoo 65 olsan fıstık gibi gelin olursun, 70 e inmişsin bile

Merhabalar. Ben de yeni başladım. Güncel kilom 84.6. Bakalım ne kadar verebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…