Merhabaa 17 yaşındayım bundan 3 sene önce liseye geçtiğim sırada 76 kiloyu görmüştüm tartıyla ve aynalarla pek aram yoktu hoş aynaya baksamda kendimi zayıf görür kiloma elestirirde bulunan insanların kör olduklarını düsünürdüm etrafın söylediklerini pek kâle almazdım taa ki 8. Sınıfta mezuniyet zamanı gelip catincaya kadar bütün arkadaşlarım muhteşem fizikleriyle beğendikleri elbiseler arasında secim yapmaya çalışırken ben bedenime göre bi elbise bulabilmenin derdindeydim tabiki hiç beğenmediğim ama giymek zorunda olduğum bi elbise ile gidip törenin hemen arkasından orayı terk ettim yaz tatilinin arkasından liseye başladığımda 73 kiloydum dış görünüsümden çekindigim için hep sessiz sakin içine kapanık biri olmuştum lisedeyken okula adapte olamadigim için stresten dolayı ilk hafta 6 kilo verip 67 kiloya düşmüstüm ve lise birinci sınıfı 65 67 kilo arasında gidip gelerek tamamladıktan sonra yaz döneminde 59 kiloya kadar düştüm sonra kendime ufak ufak hedefler koyarak o kilolar arasında gidip gelmeye başladım ve şuan 53 kiloyum kilo verirken istediğim her şeyi yedim cips çikolata pizza hamburger gibi seyleri tamamen hayatımdan cıkartmadım sadece dengeleyerek yemeye özen gösterdim aksam 7 den sonra yemek yememeye çalıştım şimdi eski arkadaşlarımla karşılaştıgımda iltifatlarını duymak beni çok mutlu ediyo kilolu olan herkesin yaşaması gereken bi ego tatmin yöntemi yani kilolu olduğunuz dönemde sizinle dalga geçen herkese güzel bi ders vermiş olmak da ayrı bi mutluluk...