Tesadüf müdür bilmem ama evim güzel evim başlığına girdiğimde ilk sizin başlığınız dikkatimi çekti
Herşeyi o kadar ince ayrıntısına kadar uydurmuşsunuz ki resmen bayıldım uyumunuza
Zevklerimizde birbirine çok benziyor
Henüz 18 yaşındayım ama gün gelir bende evlenirsem inanın bana çok fikir vermiş oldunuz
Allah mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyu evinizde mutlu mesut yaşarsınız inşallah
canım evin çok güzel güle güle otur. mutfağındaki altı sebzelikli masa özel yapımmı? benim onun gibi bişeye çok ihtiyacım var. nerden ve ne kadara aldın acaba? yardımcı olursan çok sevinirim. 1 aya kadar evimizi yerleştırıcezde...
evin çok güzel yatak odana bayıldım niltol.güle güle otur inş.
hoş ve güzel bir ev güle güle oturun
oturma odasındaki köşe koltuk yatak olabiliyor mu ve sandık bölümü var mı acaba?öyle küçük bir köşe ben de düşünüyorum da
nerden alındınız ayrıca?
resimlerin hepsini açmadım ama gördüklerim çok güzel güle güle kullan hele bu resimdeki obje çok hoşuma gitti çok
Hayırlı saglık otur evinde canım.Da bişey sorcam genelde hep görüyüyorum ama sana sormak nasipmiş.Oturma odasında ve salonda duvar kagıtları varya onları sizmi yaptınız? bu bir yoksa varmıydı bu 2
siz yaptıysanız kendiliğinden yapıstımalı bu 3 yoksa boyacımı yaptım buda 4aslında bişey yada var hazırlı yoksa metreylemi satılıyor buda 5555
canım ben pratikerden almıştım ama renk alternatifi varmıydı hatırlayamıyorum sen bak koçtaş, pratiker, ikea gibi yerlerde bulman çok kolaynıltolcum canım benım de mutfagım kucuk bu tur mutfak masalarını nereden bulabılırım renk alternatıfı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?