Niltol'un evi !

evin gercekten cok uyumlu ve sıcak.. ağız tadıyla oturun. darısı başımıza :))

güle gülee otur ve hep mutluu kal..ben en çok yatak odası ve banyoyu beğendimm.özellileee havluu olayıııı....

İLk bakdığımda yorum yazmışmıydım hatırlamıyorum..Eviniz çok güzel,sağlıkla oturun..
Kendi evim için bakliyat kavanozuna ihtiyacım var,nası bişey alayım diye dşününüyodum,bi ev vardı k.k da ama kimindi dedim bi an bilmiyorumkismile Ara ara sonunda buldum..Nitol'unduuu :)
Bakliyat şişelerinizin kapakları metal mi ?
Birde nerden edindiğinizi öğrenebilirmiyim:)
Ha bide havlularnz da o zmn dikkatimi çekmişdi aynı şeyi bende yapmışdım kendi banyomda..
Fikir için teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

yatak odası çok kullanışlı güle güle oturun cnm

çok teşekkürler canım

evin gercekten cok uyumlu ve sıcak.. ağız tadıyla oturun. darısı başımıza :))

evet inşallah herşey seninde gönlüne göre olur.

perdeler çok güxel olmuş

çok teşekkürler unkapanında imç çarşısında yaptırdım istersen adres verebilirim.

çok hoşşşşşşşşa.s.

çok teşekkürler

güle gülee otur ve hep mutluu kal..ben en çok yatak odası ve banyoyu beğendimm.özellileee havluu olayıııı....

sağol canım. havlu olayı yerim olmadığından böyle bir fikir bulduk ve değişik oldu.

cok şık evin canm... yatak odan cok uyumlu olmusss..güle güle oturrr

sağol canım beğenmene...

evet çok güzelmiş gerçekten zevklisin bence güle güle otur canım

sağol tatlım

öncelikle yorumun için sağol...
bakliyat kavanozlarımı paşabahçeden aldım ama bir çok züccaciye de gördüm sonradan buarada kapaklarıda cam ve bu kavanozlar 3 boy ama ben en büyük boyunu alamadım çünkü yerime sığmadı.

havlu olayındada banyomda dolabım olmadığından bari günlük kullanma havlularını sepete koyalım dedik ve sığması açısından gül şeklini verip koyduk ve çok hoş oldu... bu konuda kk da bu fikri beğenen ve uygulayan çok kişi oldu.

evin çok güzel arkadasım ...
mutfakla ilgili birşey soracagım soruldumu bilmiyorum ama sanırım mutfakda pencere var mı gorunen bır yer var ama cok kucuk dogrumu????

evin çok güzel arkadasım ...
mutfakla ilgili birşey soracagım soruldumu bilmiyorum ama sanırım mutfakda pencere var mı gorunen bır yer var ama cok kucuk dogrumu????

evet canım çok küçük pencerem var... aslında 5.katta oturuyorum ama mutfağımın olduğu yer kör cephe oyüzden oaraya pencere açmak yasak olduğundan camı büyütemedik...

evnizi çok begendim 41 kere maşallah Allah güle güle ve mutlulukla otrmanızı nasip etsin

yalnız sizden öğrenceğim çok şey var bu aldğınız eşyalar hakkında tek tek sayfaları okumak istyrm açıkcası ama takıldığım yerlerde yardımarınızı bekliyorum şimdiden çok teşkkr ederm a.s.

çok teşekkürler canım. sen sayfalara göz gezdir eğer merak ettiğin bir konu olursa, tabii ki yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…