çok güzel döşemişsin evini. mutlulukla, güzel günler geçirin inşallah.
Allah ağız tadınızı bozmasın.
yatak odana bayıldım özellikle. yatak odasındaki halıları nereden aldığını öğrenebilir miyim
yatak odan cok şıkmıs canım saglıkla oturun :)
yatak odanı nerden aldıgını ve fıyatını ogrenebılırmıyım?
benımkının tarzında oldugu ıcın fıyat farkı falan varmı merak ettım
cok hoşşşşş
mutfagını daha onceden gormustum azcık ama evının her yerı harıka canım yaa
cok fazla esyayla evı bogmamıssın ve hersey bırbırıne okadar uyumlu kı hayalımdekı ev dıyebılırım
mobılyaların ve onları tamamlayan aksesuarların cok orjınal
gule gule otur ınsallah canım
evin hakikaten güzelmiş mutfakta çok şirin özellikle yatak odan ve giyinme odan bayıldım güle güle otur..
ya ben merak ettim eviniz kendiniizn mi istanbulda nerede oturuyorsunuz? bende ev istediğim için istanbul da evini beğendim ideal geldi bana merakımı bağışlaa..
Herşey çok güzel canımmm, yatak odana bayıldım,
duvarlar çok şık olmuş, salonun mükemmel, koltuklarını çok beğendim...
banyon çok temiz çok ferah, yani fevkaledinin fevkinde tatlım...:lepi:
Allah ağız tadınız bozulmadan, mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inş....:Saruboceq:
işte oturma odam
merhaba,
sağlıkla, ağız tadıyla bir ömür geçirmenizi dilerim yuvanızda. siyah-beyaza zaten aşığım, ama yatak odanızda çok güzel olmuş, ayrıca duvarı sticker diyorlar galiba renklendirmek çok iyi bir fikir.
benim dikkatimi çeken, oturma odanızda köşe kanepenin arkasındaki gri panel/perde. yan taraftan kitapları görünce, acaba arkası komple kitaplık mı diye düşündüm? ama o gri panle ya da perde açılıp kapanan cins bir şey mi, diye de merak ettim.
öğretmen olduğum için roman ya da diğer kitaplarımın yanı sıra bir sürü klasör, dosya, ders kitabı dolu kitaplıklarım, ileride belki böyle bir şey lazım olabilir :asigim:
canım gri olan duvar kağıdı, kitapların orasıda duvarda öyle bir boşluk vardı bizde değerlendirdik kitaplık yaptık. oturma odamdaki ve salonumdaki duvarlarda olan duvar kağıdıa.s.
evet canım hepsi havlu özdilekden tek renk şeklinde günlük kullanmaya almıştım. biri kirlenince içinden bir tane alıyoruz. hatta gelen misafirlerde içinden alıp kullanıyorlar.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?