Niltol'un evi !

canım beğendiğine çok sevindim. yatak odasındakiler halı değil hani biryerden almadım akrabam ördü onları tüylü ipler olurya hani banyolara da takım yaparlar. hatta benim mutfağımın kapısında tüyler var onların beyazı, ölçüleri verdik oda sağolsun ördü. yerim dar olduğundan oraya göre halı yok.

Herşey çok güzel canımmm, yatak odana bayıldım,
duvarlar çok şık olmuş, salonun mükemmel, koltuklarını çok beğendim...
banyon çok temiz çok ferah, yani fevkaledinin fevkinde tatlım...:lepi:
Allah ağız tadınız bozulmadan, mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inş....:Saruboceq:

yatak odamı İkitelli'den Masko mobilyacılar sitesinden aldık. Mağazanın adını tam hatırlayamıyorum ama galiba NVT Collection olması gerekli. Fiyatı da zar zor memleketli indirimleriyle 4000ytl olmuştu ve benim aldığım tarih Temmuz yada Ağustos ayıydı. sen kaça aldın peki ve nereden aldın

mutfagını daha onceden gormustum azcık ama evının her yerı harıka canım yaa
cok fazla esyayla evı bogmamıssın ve hersey bırbırıne okadar uyumlu kı hayalımdekı ev dıyebılırım
mobılyaların ve onları tamamlayan aksesuarların cok orjınal
gule gule otur ınsallah canım

evin hakikaten güzelmiş mutfakta çok şirin özellikle yatak odan ve giyinme odan bayıldım güle güle otur..
ya ben merak ettim eviniz kendiniizn mi istanbulda nerede oturuyorsunuz? bende ev istediğim için istanbul da evini beğendim ideal geldi bana merakımı bağışlaa..

eftalyacım ağzından bal damlıyor ne güzel sözler yazmışsın. beğeniğine çok sevindim yorumun için çok teşekkürlera.s.

evet canım istanbulda feriköyde oturuyorum ve evde kendimizin. bende aksine planını hiç beğenmiyorum odalar küçük ve bazı odaların camları da küçük. eşimin dedesi, babası müteahhit onlar yapmışlar sağolsunlar bizlerde oturuyoruz.a.s.

çok tatlısın deniz yıldızı. tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim.a.s.

işte oturma odam

merhaba,
sağlıkla, ağız tadıyla bir ömür geçirmenizi dilerim yuvanızda. siyah-beyaza zaten aşığım, ama yatak odanızda çok güzel olmuş, ayrıca duvarı sticker diyorlar galiba renklendirmek çok iyi bir fikir.

benim dikkatimi çeken, oturma odanızda köşe kanepenin arkasındaki gri panel/perde. yan taraftan kitapları görünce, acaba arkası komple kitaplık mı diye düşündüm? ama o gri panle ya da perde açılıp kapanan cins bir şey mi, diye de merak ettim.

öğretmen olduğum için roman ya da diğer kitaplarımın yanı sıra bir sürü klasör, dosya, ders kitabı dolu kitaplıklarım, ileride belki böyle bir şey lazım olabilir :asigim:

evini çok beğendim hatta tabiri caizse dibim düştü diyebilirim,güle güle otur,Allah huzur ve sağlık versin.

canım gri olan duvar kağıdı, kitapların orasıda duvarda öyle bir boşluk vardı bizde değerlendirdik kitaplık yaptık. oturma odamdaki ve salonumdaki duvarlarda olan duvar kağıdıa.s.

çok zevklisiniz yatak odasına bayıldım
en küçük ama çok iyi dizayn edilmiş gerçekten
güle güle oturun

canım gri olan duvar kağıdı, kitapların orasıda duvarda öyle bir boşluk vardı bizde değerlendirdik kitaplık yaptık. oturma odamdaki ve salonumdaki duvarlarda olan duvar kağıdıa.s.

ben de sevinmiştim bir an yayıntılarımı toplayabileceğim diye kaydirigubbakcemile3 ama olsun ilham verdi, açılıp kapanan öyle bir panel düşünebilirim ileride, düzensiz kitaplık önüne

tek kelimeyle bayıldım hayatım evine....ne kadar şirin,ne kadar sıcak,ne kadar düzenli maşallah sana.....
yatak odana ayrı bir bittim söylemeden geçemiyeceğim...tebrikler...
mutfağın çok temiz ve düzenli,vee ççoook şirin..kahvaltı masanın aynısından annemin var,resmini eklemşitim bende minik mutfaklarda çok güzel bir tercih...
yani işin özüüü çok ama çook beğendim...
mutluluklar dilerim hayatım size......

Sağlıcakla güle güle oturun inşallah.Zevkle döşenmiş, çok huzurlu bir eve benziyor.Allah ağzınızın tadını bozmasın...

canim evini cok ozenle dosemissina.s.
gule gule otur allah herdaim mutluluk ve huzuru eksik etmesinkaydirigubbakcemile5

maşşallah ya çok güzel evin var sağlıklı huzur içinde oturun inş. çok beğendim

evet canım hepsi havlu özdilekden tek renk şeklinde günlük kullanmaya almıştım. biri kirlenince içinden bir tane alıyoruz. hatta gelen misafirlerde içinden alıp kullanıyorlar.a.s.

hani yerde ya tozlanır diye düşündüm cnm ama sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…