Niltol'un evi !

niltol canım evini sabırsızlıkla bekleyenlerden biriydim..iyikide beklemişimm..herşey çok zevkle döşenmiş zevkli ve kullanışlı olmşş..evin küçük olmasına rağmen kullanımını öyle ayarlamışsınki herşey yerli yerinde fazla kalabalıktan eser yok..<evkine bayıldımm..huzurla otur canım benimm....sevgilerr...

Evin çookk güzelmiş cnm Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

cnm evin çok güzel maşallah diyelim bu arada
salonda ki perden çok güzel görünüyor.
allah ağız tadıyla sağlıklı mutlu oturmanızı nasip etsin.

yatak odanla mutfağın harika canım..salondan hoşlanmadım belkide yemek masasının rengini sevmediğim içindir..çok parlak gelir bana o renk..bide televizyonun altındaki konsol...canım mutfağındaki baharat kavanozları açıkmı duruyo öyle..yoksa resim çekmek içinmi açtın kapaklarını..? güle güle sağlıklı huzurlu otur canım

Canım güle güle otur evin çok güzel .
Yatak odana bayıldım, salondaki perden çok hoş, perdeni nereye yaptırdın acaba?
Güle güle kullan evini ve eşyalarını a.s.

herşey çok güzel ama salonun duvarı hoş durmamış bence rengi çok koyu mutfak harika yatak odası harika oturma odası küçük ve şirin banyo çok güzel

evinin heryerine bayıldım ben..yatak odan,salonun,oturma odan,banyon,mutfağın harika döşenmiş...çok zevklisin..tam bir yeni gelin evi..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Canım yatak odandaki o örgü dediğin halıyada bayıldım, nasıl ördü acaba akraban hangi iple yani yüncüye gidip nasıl istiycem ve neyle örücem şişlemi tığlamı? Heveslendim örcem bende delikafadulden Bu arada parke üzerinde kaymıyormu kullanışlımı vede makinede kıyayabiliyormusun ? Çok şık durmuş ve yatak odanada çok uymuş, tekrar güle güle kullan canım

Niltolcum hemşerim:teytey:, nişan bohçalarından sonra evine bakmak çok keyifliydi tatlım kaç kere geçtim resimleri:dance:. En çok da yatak odası ve mutfağını beğendima.s.

Allah ağız tadıyla mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin sana
Nazar değmesin canım yuvanıza, mutluluğunuzaa.s.darısı başımıza valla​

kucuk olmasına ramen evın cok Şık
allah mutlulugunu daim etsin ..

yatakodana bayıldım canım gerçekten mükemmel yatakodasının avize ve abajurunu nerden aldın bende beyaz mobilya düşünüyorum onlar çok güzel olmuş...

eviniz çok güzelmiş canım..rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..mutlu mesut yaşayın inşallah..amiiinn

tek kelimeyle muhteşem ! hatta yatak odasına ayrı bayıldım, resimlere dönüp dönüp tekrar bakıyorum :)) ama fiyatı tuzlu geldi bana, o zamana kadar birşeyler değişirmi bilmem ama bu kadar veremicez ilk etapta, ama umudumu kırmıyorum evlenirken alamasam birkaç sene sonra ne yapar ne eder değiştirirm ne yapayım aklım kalıyo parlak beyaz mobilyalarda :)

mutfağında ayrı güzel, hele oturma odana diyecek lafım yok :) gerçekten hayalimdeki ev diyebilirim.. Rabbim huzur içinde sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin..

çoook güzelmiş evin canım, güle güle sağlık ve huzurla oturun içinde

öncelikle güle güle oturun,ben de beğendim pek çok şeyi,herkes gibi.ben bir detaya takılıp sormak istiyorum,yatak odandaki aydınlatmaları ben de daha önce gördüm ve beğenmiştim,hazır kullanan birini görmüşken verdikleri ışığın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.

cnm ewin cok güzelmiş güle güle otur
ama mutfaktaki baharatlık bölümü o kawanoz bölümüne we banyoda ki rengarenk hawlularına bayıldım cnm
ayrıca yatak odan da süpermiş .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…