- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Rondodan geçirmeden sorsaydın keşke. Buzlu buzlu suda bekletip pişirsen çıtır çıtır olurdu.Slm kizlar.malumunuz bayram yaklasiyo ve buzlugu temizledim etlere yer acayim diye.misafirden artan bi poset kadar sigara boregi kalmisdi ici lorlu.onu buzluga koymustum zebil olmasin diye.cikardim iste azonce.sagolsun bu boregi islerim yetismeyince esim sarmisti ama sosunu az surmus olacakki sert olmus.ne atmaya kiyabildim nede yiyebildim:)dursun bakalim deyip buzluga koymustum.napim napim dusundum rondodan gecirdim sigara boreklerini galeta unu gibi oldu ama icinde lorda varya.simdi sitenin hamarat bayanlarindan nasil ve nerde kullanabilirim fikirlerinizi paylasirmisiniz benimle.simdiden iyi bayramlar herkese...
Çöplükte hayvanlara yem olmuyor çünkü çöpler sıkı sıkı bağlanıyor Ve hayvanlar açamıyor bir de her şey karışıyor.Ben genelde atıyorum . Çöplüğe gidince hayvanlara ninet oluyordur
Dahada sert olmazmi kizartsamDirek kızartsaydınız olmazmıydı?
Aklima gelmedi degil de.sigara boregi cok geldi gozume.hani bir iki olsa oyle yapardim.simdi bi suru kuflenir filan hayvanciklara iyilik edim derken canina kast etmeyim diye dusundumKuşlara verseniz?
Evet olabilir aslinda ama icindeki lor tadi bozarmiPane harcı olarak kullanabilirsiniz
Onlar beğenmezse yemiyor merak etmeyin:)Aklima gelmedi degil de.sigara boregi cok geldi gozume.hani bir iki olsa oyle yapardim.simdi bi suru kuflenir filan hayvanciklara iyilik edim derken canina kast etmeyim diye dusundum
Keskeya.Rondodan geçirmeden sorsaydın keşke. Buzlu buzlu suda bekletip pişirsen çıtır çıtır olurdu.
Peynirin tadını yakıştırdığınız şeylerde kullanabilirsinizEvet olabilir aslinda ama icindeki lor tadi bozarmi
Un niyetinemi:) olabilir aslinda bi denemek lazim.Tavaya tereyağı koy üstüne bunu yumurtayla çırp omlet gibi yap ye
MantikliPeynirin tadını yakıştırdığınız şeylerde kullanabilirsiniz
Mücvere ekleyip değerlendirebilirsiniz.
Dogrudur canim ne guzel.ben daha cok farkli bi yemek daha cikarmi cabasi icine giriyorum.mesela pilavi ikinci gun yemeyiz onu yumruk buyuklugunde posetlere koyar buzluga sonra yayla corbasinda kullanirim.artan ekmekleride bayatlamissa eger aciga koyup ozellikle kuruturumki kofte yaparken irmik yada un yerine kullanirim.bu boregide yine boyle degerlendireyim dedim ama icinin loru beni dusundurduIslatıp pencere önüne koyun.
Kuşlar yer.
Ben bayat ekmeklerimi, artan pilavları öyle yapıyorum.
Bir gün kuşların kavgasına bile şahit oldum videoya çektim , nasılda yarışıyorlar yemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?