- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Yarısını borcama yayıp üzerinde soda-sut-sivi yağ ekleyip araya peynir yeşillik sonra tekrar kalan yarışı biraz daha sıvı karışımı ,en üste bir yumurta bol susam ver fırına al sana börek,eminim çok lezzetli olacaj
Bu normalde yufkayla yapılan böreğin tarifi. Galeta ile olmaz sanırım.cok iyi açma tarifin var vereyim miValla karnımı acıktırdınız. Üşenmeyip deneyesim var, galete unuyla da olur mu sizce başka birşey mi koymak gerekir?
Bu normalde yufkayla yapılan böreğin tarifi. Galeta ile olmaz sanırım.cok iyi açma tarifin var vereyim mi
Başlığı okuyunca "Acaba kayıp mi arıyorlar acaba?" diye düşünen sadece benim galiba.
Evet "Nimet Atilmaz" hanımı aradığınızı düşündüm, dogrudur.
Gülmeyin, rencide olurum.
1 şu bardağı sütOlur valla hayır demem hiç
Başlığı okuyunca "Acaba kayıp mi arıyorlar acaba?" diye düşünen sadece benim galiba.
Iyi ki gulmeyin dedim yav. :)))
Ayol kadın hala tarif peşinde ayni benim eltim gibi bildiğin cimri sineği sıksa yağını çıkartacakVallahi bence de hayvanlara verin. Nimet atılmaz ama onların ağzı var dili yok hayvancıkların karnını doyurması bence daha büyük bir nimet, daha büyük bir iyilik.
Ayol kadın hala tarif peşinde ayni benim eltim gibi bildiğin cimri sineği sıksa yağını çıkartacak
Ver hayvancıklara ver
Hak ettim ben onu :)))Aynı şeyi ben de her gördüğümde düşündüm ama rencide ederler diye sustum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?