Nimet atilmaz

Valla karnımı acıktırdınız. Üşenmeyip deneyesim var, galete unuyla da olur mu sizce başka birşey mi koymak gerekir?

Olur valla hayır demem hiç
1 şu bardağı süt
1 şu bardağı maden suyu
1 şu bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım kaşık şeker
Kuru maya un
Yumuşak bir hamur elde Edip mayalanma süresini bekliyoruz.
İçlerine küp kesilmiş kaşar,üzerine birer dilim sucuk,domates biber. En üste yumurta ve susam , afiyet olsun

Başlığı okuyunca "Acaba kayıp mi arıyorlar acaba?" diye düşünen sadece benim galiba.
Evet "Nimet Atilmaz" hanımı aradığınızı düşündüm, dogrudur.
Gülmeyin, rencide olurum.

Aynı şeyi ben de her gördüğümde düşündüm ama rencide ederler diye sustum:)

Vallahi bence de hayvanlara verin. Nimet atılmaz ama onların ağzı var dili yok hayvancıkların karnını doyurması bence daha büyük bir nimet, daha büyük bir iyilik.
Ayol kadın hala tarif peşinde ayni benim eltim gibi bildiğin cimri sineği sıksa yağını çıkartacak
Ver hayvancıklara ver

Ayol kadın hala tarif peşinde ayni benim eltim gibi bildiğin cimri sineği sıksa yağını çıkartacak
Ver hayvancıklara ver

Yani tamam güzel bir şey hani pilavı atmazsın değerlendirirsin, hadi kuru ekmekleri de galeta unu falan yaparsın ama bu dediğinden güzel bir tarif çıkacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi bari gariban hayvanların karnı doysun, nimeti değerlendirmekten daha büyük sevap bu asıl :)

Olmuyora atın ama illaki değerlendirmek istiyorsanız ekmek köftesi yapabilirsiniz set de olmaz netten tariflerine bakabilrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…