Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gözüküyor. Kan verip netleştir canım. Hayırlı olsun.Kızlarr regl 5 gün var nimo erken gebelik testi yaptın saniyesine çıktı ikisini de aynı anda yaptımmm
5 gün var daha bu kadar erken çıkar mı endıselenmıyor da değilimPozitif gözüküyor. Kan verip netleştir canım. Hayırlı olsun.
Sandığından daha erken yumurtlamış olabilirsin. Sabah tekrar test yapıp kan ver bence5 gün var daha bu kadar erken çıkar mı endıselenmıyor da değilim
Testim kalmadı heyecandan ikisini de yaptım pazartesi sağlık ocağına kan vereyim diyorumSandığından daha erken yumurtlamış olabilirsin. Sabah tekrar test yapıp kan ver bence
İlk 5 dk içinde çıktıysa doğrudur testin. Pazartesi direkt kan verTestim kalmadı heyecandan ikisini de yaptım pazartesi sağlık ocağına kan vereyim diyorum
Ay ınsallah ilk gebeliğimi 1 ay gecıkti öyle öğrenmiştim geç döllenmeydi ama bu sefer 5 gün kala bu kadar belirgin olunca çok heyecanlandımİlk 5 dk içinde çıktıysa doğrudur testin. Pazartesi direkt kan ver
Bu kadar arka arkaya pozitif çıkarır mı bilemedim kiYalanci pozitif veriyor bu marka istersen arama kısmına nimo gebelik testi yaz bi cogu kişide yalanci pozitif vermiş
Her gebelik süreci birbirinden farklı canım erken veya geç öğrenmek yumurtlamana bağlıAy ınsallah ilk gebeliğimi 1 ay gecıkti öyle öğrenmiştim geç döllenmeydi ama bu sefer 5 gün kala bu kadar belirgin olunca çok heyecanlandım
Siz bu markayı biliyor musunuz pekiHer gebelik süreci birbirinden farklı canım erken veya geç öğrenmek yumurtlamana bağlı![]()
Evet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur benceSiz bu markayı biliyor musunuz peki
Moralim o kadar bozuk ki dün kan verdim 0.24 çıktı adetime 3 gün varEvet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur bence
Evet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur bencedeğer yükselmez dimi daha
bu değer yükselmez dimi dahaEvet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur bence
Bu marka da artimed gibi yalancı pozitif veriyor o zaman baya belirgin çizgiydiMoralim o kadar bozuk ki dün kan verdim 0.24 çıktı adetime 3 gün var
Sizde gebelik var mıBu marka da artimed gibi yalancı pozitif veriyor o zaman baya belirgin çizgiydi
Var canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermekSizde gebelik var mı
Siz hamgisiyle öğrenmiştinizVar canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermek
3 gün kala çıkar mı bekleyeyim miVar canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermek
Benim regle 4 gün kala kan sonucum 1 çıkmıştı. Regl günüm 84 tü. Geç döllenme ihtimali her zaman olabilir adet kanaması görene kadar umut vardır canım. Ben idrar testi olarak big kit test diye bir marka vardı bizim buradaki eczanede. Onunla öğrenmiştim eğer bulabilirsen o da güvenilir.3 gün kala çıkar mı bekleyeyim mi