Nimo erken gebelik testi

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
283
77
18
28
Kızlarr regl 5 gün var nimo erken gebelik testi yaptın saniyesine çıktı ikisini de aynı anda yaptımmm

Eklentiler

• IMG_0780.webp
    IMG_0780.webp
    147,1 KB · Görüntüleme: 88
Yalanci pozitif veriyor bu marka istersen arama kısmına nimo gebelik testi yaz bi cogu kişide yalanci pozitif vermiş

Ay ınsallah ilk gebeliğimi 1 ay gecıkti öyle öğrenmiştim geç döllenmeydi ama bu sefer 5 gün kala bu kadar belirgin olunca çok heyecanlandım
Her gebelik süreci birbirinden farklı canım erken veya geç öğrenmek yumurtlamana bağlı 🥰

Evet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur bencedeğer yükselmez dimi daha
Evet kullanmıştım. Kuruma çizgisi çıkarıyor. Ama bende bu kadar belirgin çıkmamıştı ve saatler sonra gözüküyordu. İlk 10 dk içinde çıktıysa doğrudur bence
bu değer yükselmez dimi daha

Sizde gebelik var mı
Var canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermek

Var canım. Gebelik testi olarak predictor, awox ya da laboquick al bence. Artimed,bebetime,first, nimo bunlardan uzak dur. Ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor ben de kaç kez idrar testlerinde çizgi görüp hevesle kan vermeye gittim sonrası hayal kırıklığı tabi. En iyisi güvenilir marka idrar testiyle net çizgi görüp öyle kan vermek
Siz hamgisiyle öğrenmiştiniz

3 gün kala çıkar mı bekleyeyim mi

3 gün kala çıkar mı bekleyeyim mi
Benim regle 4 gün kala kan sonucum 1 çıkmıştı. Regl günüm 84 tü. Geç döllenme ihtimali her zaman olabilir adet kanaması görene kadar umut vardır canım. Ben idrar testi olarak big kit test diye bir marka vardı bizim buradaki eczanede. Onunla öğrenmiştim eğer bulabilirsen o da güvenilir.

Back
X