ninni dinlerken ağlanır mı.....?????

hımmmm bi tek benimki değil yani ....
aslında bende ağlardım küçükken ama türk filmlerine
mesela türkan şorayın dönüş filminae hala ağlarım.....
ama bir kaç kez böyle olunca garipsedim
kzımın odak noktaları hayvanlar,çocuklar,yoksullar, yaşlılar
sanırım bunların ortak paydası savunmasız olmaları.....
ben öyle yorumladım

ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?
Ben kucukken cok hisli bir cocuktum. Bazen aklima anne babam olurse ne olur? sorusu gelirdi durup dururken aglardim. Annem, babam turku dinlerken ona hislenirdim, gozlerim dolardi. Televizyonda sehit haberleri cikardi ona aglardim. Annem ninni soylerdi bazen ona duygulanirdim, ogretmen sinif arkadaslarimdan birine kizdiginda ona uzulurdum. Aslinda mutlu da bir cocuktum, mutlu bir ailem de vardi ama iste bazi cocuklar boyle duygusal oluyorlar. Simdi bazen diyorum keske cocukken oldugumun yarisi kadar merhametli bir insan olabilsem... :)
Yani cok cok normal. Bazi cocuklar tipki yetiskinler gibi fazla duygusaldirlar ve duygularini aglayarak disa vururlar. :)

yni işte bende anlam veremedim bu kadar ince düşünmesine.....
bi de kızımın yapısını biliyorum....
bağdaştıramadım

ben hala yüksek yüksek tepeleri duyduğumda ağlarım... bazılarına komik gelir noluyo falan ama garip gözlerim dolar bıraksalar bağıra bağıra ağlıycam..

Ben nelere agliyorum nelere…ogluma ninni soylerken, sarki soylerken..uyuturken hahaha esim gelip sorar bana bu ne hal kiz diye

Ama o yastaki bir cocukta normal midir bisey diyemicem..demekki cok duygulu ve hassas bir cocuk…
bende işte onu merak ettim....sanırım normal....

Ay su cevabi gorunce hemen aklima bu video geldi izleyin cok guzel, el kadar bebe annnesinin soyledigi sarkiya hislenip agliyor.

ah ben onun o küçük ama koskocaman yüreğini seviyimmm:-D şu katillerde de kızınız kadar yürek olsa bu bebeklerde boyle şeylere maruz kalmicak. Bence duygusalligindan. Buaralar heryerde suriyedw Filistinde olanlar var. Çocuklarda uzak kalamiorlar maalesef bir sekilde goruyorlar duyuyorlar. Onlardan etkilenmistir.

kov danacı danayı yemesin lahanayı ninnisi bana hep korku filmi gibi gelir ninniylede hiç bir ilgisi olmayan bu ninniyi mümkünse kaldırıp yok etmek istiyorumsizin çocuğunuz belki haberleri izlerken gördügüo savaş çocuklarından etkilenmiş olabilir bu tarz şeyleri çocukların yanında izlememk taraftarıyım bunun dışında belkide dikkat çekmek istedi

evet ben etkilendiğini anladığımdan beri izletmemeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi bi şekilde duyuluyorgörülüyor....
bi ara uçak takip etti bunlar savaş uçağı mı savaş uçağı ne renk olur diye anlattım artık sormuyo.....
bu olay onu çok etkiledi......
çocuk aklı işte ürünlerin üzerindeki arapça yazıları israil malı bu diyo almıyo...0..
bi çocuk olarak kent markasının düşmanı jelibon alırken yana döne başka ma rka alıyor....

bence cocugunuzun ninni dinlerken aglamasından ziyade, ölen cocukları bu yasta düsünmesi tuhaf olan...

haberleri izlerken mumkun oldugunca onu uzak tutmaya, evde savaslara veya ortadoguya dair yorumlar sohbetler yapılıyorsa bunları duymamasını saglayın.
cunku yaşı cok kücük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…