- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi _AgLaTaN KaFe_
-
hımmmm bi tek benimki değil yani ....reklamlara bile ağlayabilen biri olarak ben de ağlıyorumtrt çocuk da bir ara ninniler vardı ya, onlara ağlardım, soran olmasın diye de 40 takla atardım, aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor kızın çok duygusal demek esra, olur normal.
Ben kucukken cok hisli bir cocuktum. Bazen aklima anne babam olurse ne olur? sorusu gelirdi durup dururken aglardim. Annem, babam turku dinlerken ona hislenirdim, gozlerim dolardi. Televizyonda sehit haberleri cikardi ona aglardim. Annem ninni soylerdi bazen ona duygulanirdim, ogretmen sinif arkadaslarimdan birine kizdiginda ona uzulurdum. Aslinda mutlu da bir cocuktum, mutlu bir ailem de vardi ama iste bazi cocuklar boyle duygusal oluyorlar. Simdi bazen diyorum keske cocukken oldugumun yarisi kadar merhametli bir insan olabilsem... :)ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?
ne burcusunuz bu kişiliği burçlada bağdaştırıyorum
yni işte bende anlam veremedim bu kadar ince düşünmesine.....Benim yegenim 1.5 yasinda. 7 aylik oldugundan beri duygusal her sarkiya agliyor. Mesela biz onu gulduruyoruz diyelim hemen bi duygusal sarki soyluyorum dudagini bukuyor suratini asiyor ve aglamaya basliyor. Ben de bilmiyorum neden böyle. Kucucuk bebek duygusal müzikten ne anlar ki sonucta dimi?
hımmm bende yayım....kızım başak
Benim kadar dobra olursa aglar da aglatir da...
Yay...
bende işte onu merak ettim....sanırım normal....Ben nelere agliyorum nelere…ogluma ninni soylerken, sarki soylerken..uyuturkenhahaha esim gelip sorar bana bu ne hal kiz diye
Ama o yastaki bir cocukta normal midir bisey diyemicem..demekki cok duygulu ve hassas bir cocuk…
olabilir bende çocukken bu nedenlerden çok ağlardım halada çok duygusalım ağlarımsanırım öyle bi kaç kez de sokaktaki yavru kedi için ve filistindeki çocuklar için ağlamıştı.....ölen çocuklar derken bunu kastetti sanırım
Benim yegenim 1.5 yasinda. 7 aylik oldugundan beri duygusal her sarkiya agliyor. Mesela biz onu gulduruyoruz diyelim hemen bi duygusal sarki soyluyorum dudagini bukuyor suratini asiyor ve aglamaya basliyor. Ben de bilmiyorum neden böyle. Kucucuk bebek duygusal müzikten ne anlar ki sonucta dimi?
offff nasıl gözleri doluyo yaaaa yazıkAy su cevabi gorunce hemen aklima bu video geldi izleyin cok guzel, el kadar bebe annnesinin soyledigi sarkiya hislenip agliyor.
ah ben onun o küçük ama koskocaman yüreğini seviyimmm:-D şu katillerde de kızınız kadar yürek olsa bu bebeklerde boyle şeylere maruz kalmicak. Bence duygusalligindan. Buaralar heryerde suriyedw Filistinde olanlar var. Çocuklarda uzak kalamiorlar maalesef bir sekilde goruyorlar duyuyorlar. Onlardan etkilenmistir.dert mi bilmiyorum ama neticede büyükklü küçüklü hepimizin çocuları var....
kızım var 9 yaşında az önce çamaşır sererken salıncakta uyuyan oğlumu(1 yaşında)
sallamasını istedim......
laptopta ninni çalıyordu......
geldiğimde ağlamış biraz konuştum neden diye ninni ye duygulandım dedi.....
halbuki öyle sözlü ninni de değil....nasıl yani ne hissettin dedim ..... videodaki bebekleri görünce ölen çocuklar geldi aklıma dedi.....anlamadım....
normal mi acaba ....
bazen filimlere de hayvanlara da böyle tepki verebiliyor....
bende küçükken kınalı yapıncak filmine ağlardım ama yinede dışarıdan bi görüş almak istedim.....
ne dersiniz ninni dinlerken ağlanır mı?
offff nasıl gözleri doluyo yaaaa yazık
evet ben etkilendiğini anladığımdan beri izletmemeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi bi şekilde duyuluyorgörülüyor....ah ben onun o küçük ama koskocaman yüreğini seviyimmm:-D şu katillerde de kızınız kadar yürek olsa bu bebeklerde boyle şeylere maruz kalmicak. Bence duygusalligindan. Buaralar heryerde suriyedw Filistinde olanlar var. Çocuklarda uzak kalamiorlar maalesef bir sekilde goruyorlar duyuyorlar. Onlardan etkilenmistir.
aha ha aynen öyle benim de aklıma o geldi yazık yaniAnnesi de hiç oralı olmuyor, sarkıya devam ediyor. Kalpsiz kadın!
Türk anası olsa 'Aglama gadasıni aldığım' deyip sarkıyı bırakıp çocugu öpücüge boğardı.
Ay su cevabi gorunce hemen aklima bu video geldi izleyin cok guzel, el kadar bebe annnesinin soyledigi sarkiya hislenip agliyor.
benm oğlumda öyleydi dandiniyi söylerken ağlardıAy su cevabi gorunce hemen aklima bu video geldi izleyin cok guzel, el kadar bebe annnesinin soyledigi sarkiya hislenip agliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?