Nip Tuck

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
nıp tuck izleyen kimse yok mu kızlaar.tavsiye ediyorum tek kelimeyle müthiş

Sezon finalinde ne olmuştu kızlar.Ben kaçırdım.Oymacı kimmiş belli oldumu.Nasıl bitti sezon finali.Acil cevappp!!!!

oymacıyı araştıran b kadın polis vardı ya o ve kardeşi .kardeşi de kim biliyomusun doktor var ya mc numara nın karısıyla da beraber olmuştu hani yakışıklı olan o işte.ikisi yapıyolar beraber tüm o olayları

Sağol selena25.İyide bunların dertleri neymiş peki.Birde kafam karıştı şimdi.Sezondan bir önceki bölümde poliskadın o doktoru muayene ediyordu ve cinsel organının olmadığı ortaya çıkmıştı.Eee nasıl tecavüz ediyordu o zaman.Demek düzmeceydi o kontrol.Birde youtubedan baktımda galiba carver,diğer 2 doktora baya bi işkence ediyodu.Ay başlasın artık yeni sezon..

evet işgence ediyodu o da düzmeceydi tam
m öldürecekken doktorları polis kadın baskın yaptı ve carveri vurdu tabi gerçek silahla değil.sonra carveri hastaneye götürdüler polis kadın otopsiyi ben yapıcam dedi .morga gitti yanlız başına carver ölü numarası yapıyodu ve ionun kaçmasına yardım etti.sonra da bi kaç ay sonrasını gösterdiler ikisi beraber (polisle carver)tatilde keyif yapıyolardı ve yeni av arıyolardı.çocukluktan gelen sorunları var ikisininde güzel kadınlara tahammül edemiyolar ve kesiyolar işte ağızlarını.böle işte cnm şimdilik ben de yeni sezonu bekliyorum.ilk sezondan itibaren yeniden gösteriyolar e2 de haberin olsun.

evet canım,izliyorum e2de.Vay be neler olmuş son bölümde ya. :)

yenı sezon ne zaman başlıyor arkadaşlar bilenınız var mı acaba?

kabloluda göstermiyo.ben de dijital var izliyorum ama diğerlerini bilmem.yeni sezonu ben de bilmiyorum ne zman başlıyo.

Christian, Kimber ve Merril’in nişanlandığını öğrenir. Bu arada uyuşturucu madde kaçakçısı Escobar için estetik ameliyat yapmaya devam etmek zorunda olan Sean’in bu durum canına tak eder. Escobar’ın adamları tarafından bacağından vurulan Liz, kendini toparlamak ve biraz ortadan kaybolmak için Bermuda’ya zorunlu bir tatile gidince; Sean kurtuluşunun ne olduğunu düşünür ve kararını verir. Escobar’ı öldürecektir! Fakat Escobar doktorlarımızdan son kez bir estetik operasyon ister; böylece hem kendisi hem de Sean ve Christian özgürlüklerine kavuşacaktır. Bu teklifi kabul eden doktorlar, Escobar’a hayatının oyununu oynayacaktır....

Christian, bir tesadüf sonucu Gina’nın bebeğinin gerçek babası olmadığını öğrenir. Julia ise bir süre önce yaptırdığı babalık testinin sonuçlarını sonunda alır!

alıntıdır

arkadaşlar sonbaharda yayınlanacakmış yeni bölümleri biraz sabredelim ;)

Ben de müptelasıyım bu dizinin, en başından beri izliyorum müthiş çarpıcı bir dizi herşeye ayna tutuyor resmen.. Yeni sezon sanırım son baharda başlayacak, HBO'da yayınlanıyor ama Türkiye'de değil henüz malesef:( Ve bu sezon en özel sezon olacakmış benden söylemesi:)

kızlarrrrrrrrrr 23 Eylülde başlıo yeni sezonnnnn hadi hayırlı olsun:))
ben de ilk sezondan beri izliorum çok özledim çokkkkkkk :))

Bende sıkı bir takipçisiyim hatta bir arkadaşım karnındaki yağları aldırmak istiyordu ona tavsiye ettim nedense vazgeçti.....

Turkiye'de kacinci sezon yayinlaniyor? Amerika'da 23 eylulde sanirim 5.sezon basliyor...

Türkiye'de 4.sezon başlayacak 23 eylül'de.aslında netten indirip izlemek gerek, bazı bölümleri kesiyorlar çünkü.kesmeseler de cnbc-e kapatma cezası alıo yazık :)
neyse pazar gecelerimiz renkleniyo az kaldı:)

3 sezon izledim 4. sezonu henüz bulamadım.elinde olan varsa dvd ücretini hesabına gönderiyim bana kargoyla göndermek isteyen arkadaşlar mı var mı?Özelden mesaj atarsanız çok mutlu olurum.

Back
X