Nip Tuck

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sansürlü halimi yani akannehir
biraz alışılmışın dışında bir dizi oldugunu kabul etmek lazım.ama çok seviyorum ve izliyorum.çarşamba geceleri 22:15 de...

geçen 2. sezon öncesi, julıia nın ressam aşkı,lezbiyen ilişkisi yaşlı patron ve crsitian mevzularına katılan diyaloglar beni 'nereye gidiyo lan bu dizi' dedirtti. ve bence en felsefik döneminide burda atlattı.çok birşey beklemiyorum bu diziden çünkü measj belli,ekil çok önemli ve yapılan hersey mubah durumu. çizgisini ve kalitesini yuksek buluyorum ama konu olarak çok 'geçen sezonu hariç' karşısına özellikle geçip izlemem. ama denk gelirsem de kaçırmam.

Sezon 2yi izliyorum.. Ama öyle pek sardığı söylenemez...
Baya çarpık ilişkiler var..

O maskeli adam kim ?
Hani insanların yüzlerini kesen ?

düş yeni başladıysan carpık ilişki görmemişsin daha sen:))
5.sezon cok daha uç ve carpıktı
beni izlerken rahatsız da etse vazgecemiyorum niptuck tan
6. sezon 16 yayınlandı en son 17 yi bekliyorum

Bu dizinin has-ta-sı-yım, tek kelimeyle. Eskiden televizyondan izlerdim, şimdi sezon sezon indirdim sansürsüz bölümlerini, öyle izliyorum en baştan.

Çalan şarkıların ayrıca hastasıyım, olayları müthiş tamamlıyorlar.

Matt'in biyolojik babasının Christian olduğu açığa çıktıktan sonra Sean, Christian ve Julia kopmuştu, ayrıca McNamara/Troy ortaklığı da bitecek gibiydi. Kafalarından birleşik doğan ikizleri ayırma ameliyatı için Christian ve Sean bir kliniğe gitmiş ve mecburen aynı odada kalmışlardı. Sean o gece Julia'ya cidden çok benzeyen bir fahişe getirmişti odaya, ve Christian ile yatakları birleştirip üçü birden takılmışlardı. Ve o sırada Todd Rundgren'den "Can We Still Be Friends?" çalmıştı ve ben diziye bir kez daha hayran olmuştum. Siyam ikizleri, metaforlar, şarkılar.. Her şey kusursuzdu....

diziye yeni başladım
tek kelimeyle harika ya !!
niye daha önce başlamamışım ki dedirtiyor insana
nip / tuck forever :lepi:

bi ara çok izliyordum ama sahneleri iyi değil tabiki

çok güzel bi dizi.birkaç ay önce başladım izlemeye.3.sezondayım şuan.Losttan sonra favorim oldu :lepi:

son zamanlarda iyice taktım bu diziye. gece olup da işlerim bitip herkes yatınca ilk işim nip tuck izlemek oluyo:55:

ay gece gece çok güldüm aciyok1rocky1aciyok . Allah iyiliğini versin. Ama haklısın yani, bide normal bi senaryoyla bitirirlerse inan ona daha çok gülerim yaw :52:

bu filmi bi ara çok izliyordum ama bu ara izleyemiyorum
müstehcen sahneleri çok var ya:27:

bu kadar dizi izlemiş biri olarak 3 haftada 7 sezonu arka arkaya izledim. müstehcenliğine takılmadan izlerseniz . bir söz var ya insana dair hiç bir şey şaşırtmaz diye , şaşırdım .uhrevi, dünyevi ensest yani hepimizin bildiği duyduğu ama söylemediği , ne ararsan var .birde yemek yerken izlememek daha iyi.:47:

Back
X