Nip Tuck

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi sonuna bakim dedim hisliyim yalaelaelaelaelae

Koridordaki adamla sarı kafalı karısı bahçeye çıktılar 30 yıl yaşlandılar yav:roflol:

Ben mi yanlış gördüm:1ninca:Gençti onlar birden ikiside kırışık buruşuk oldu:1shok:

Ayrıca birinin karnımıydı o kanalizasyon borusu açar gibi tar tar deldiler:roflol:

Ve son olarak

chheeesseeeeeeeeetatlicadiarzuGülümseyintatlicadiarzu

bu bölüm çok geyikti heç beğenmedim :dilcikar:

hep öle ameliyat ediyolar işte kafamçokkarıştı

Bende e2 de ve cnbc e de izlerdim.Şimdilerde yine var mı acaba?
Her gün hangi kanaldan izliyorsun saat kaç gibi?

yaa kızlar ben dayanamıyorum ve 1 sezon önden gidiyorum. bu kadar mı zorlanır yaaa. 5. sezon iyice uçtu. özellikle sonlara doğru. çakılmasalar bari. a.s.

6.sezon 6. sezon bekleniyor
dr mcnamara ve dr troy bekleniyorsunuz

kızllaar nip tuck yeni sezon her persembe saat 22:15 de E2 adlı kanaldaymıs :sm_cool: hele şükür baslıyo aama bu e2 nerden izliycez bizde ykta :çok üzgünüm:

kızlar merhaba. nip tuck 6. sezon ocak ayının 9unda Amerikada yayında. bazı siteler bu sezonu 5. sezon 2. bölüm olarak adlandırmış. ha "hasan kel" ha "kel hasan" hiç mühim diil. bakalım 5. sezonda ameliyathanede bıraktığımız son sahne nereye varacak. CADIARZU
sevgiler.

bayıldım ya tam bana göre bi dizi. eşim kurtlar vadisini mutfakta 37 ekranda izlemek zorunda kalıyor artık.bende izliyorum bir aydır falan nip tuck ı. . her hafta perşembeyi zor getiriyorum.

Nip tuck benimde eşiminde uzun zamandır izlediğimiz bir dizi.enteresan ama sürükleyici bir dizi.dr.Troy çok karizmatik;dr.mcnamara çok olgun.Klasik doktor dizilerine benzemiyor;çok güzel.

çok başarılı ve kaliteli bir dizi..

ya bu 5. sezonunu bitirmiş olan varmı christian kanser ya iyileşmeyecekmi Lizzle evleniyor yaa şaka gibi

Sanmıyorum iyileşeceğini :çok üzgünüm:

spoileeerrrrrrrrrrr
iileşcek dr yanlışlık olmuş test sonuclerı karışmış die arıo tam balayına giderken ve chris bir tlf na birde liz e bakııp kalcek :1shok:

spoileeerrrrrrrrrrr
iileşcek dr yanlışlık olmuş test sonuclerı karışmış die arıo tam balayına giderken ve chris bir tlf na birde liz e bakııp kalcek :1shok:

aaaaaaaa ben unutmuşum orayı pardon :roflol::roflol: sonlara doğru baymıştı, zoraki izliyodum :roflol::roflol:

spoileeerrrrrrrrrrr

hadi ya bende kaçırmışım orayı..fisfisfis

ay kaçırmışsınız çok güzel sahneydi biliosunuz liz le neden evlendi bana baksın sonrada vilbıra baksın die ama işler değişti kanser tamamen gitmiş vucuddan çakı gibi yine yakuşuklum :roflol:
ah ben neler ettim gitti gacılar kala kala buna mı kaldım die lize bi bakışı vardıkii :roflol:
halbuki ben bakardım ona lize ne haceet :dilcikar:

ya bu dizi cnbc den gidince bn artık nip tuck ı izleyemiorm :'(

bugün izledim cok fenaydı ya
yanlışlık olmuşmuş salak doktor
birde şu seanin yeni hatun katil sanırım gene başına bi işler gelecek
haftaya yok sanırım haftaya bu saatte dexterin tekrarı var bu sezonun son bölümü müydü kızlar

ya bu dizi cnbc den gidince bn artık nip tuck ı izleyemiorm :'(
e2 ye geçti cnm
bugün izledim cok fenaydı ya
yanlışlık olmuşmuş salak doktor
birde şu seanin yeni hatun katil sanırım gene başına bi işler gelecek
haftaya yok sanırım haftaya bu saatte dexterin tekrarı var bu sezonun son bölümü müydü kızlar

sezon sonuydu bu seneyi bekliycez artık

ben internetten izledim yani sansürsüz izledim. türkiye'de mecburen kuşa çeviriyorlar diziyi. imkan varsa sansürsüz izleyin. c.troy'u canlandıran abimiz avustralya eski başbakanının oğlu imiş. ben de diyorum bu hava bu artislik nerden geliyor. kesinlikle izlemelisiniz.

Back
X