Bu kadın ne ayak be ya.
Lady gaga ya kapalı giyin diyen de buydu demi..
gerçekten öyle mi demiş
merak ettim neden özellikle lady gaga?
Komediburaya konsere geldi ya canım, burası müslüman ülke akıllı ol diye ayar verdi
Komedi
Leydi Gaga Birleşik Arap Emirlikleri'ne konsere giderken biraz daha kapalı giyinip gitmiş, aynı hassasiyeti bizim ülkemize göstermedi diye kızmış Niran hanım ammaaaa unutmuş ki B.A.E ve Türkiye arasında yönetim farkı var, bizim yönetim biçimize göre devletin dini olmaz, halkın dini olur ama anlatamıyoruz, anlatamayacağız, anlatamadan ölüp gideceğiz
Yok olmadımune abla seni hiç kibleyen oluyor mu?
haklı bulursan kendini banlar mıydın?
Yok olmadıyani profilim kiblendi ama bir durumu veya olayı bildirim için yapıldı, haklıysa Kazen'den beni banlamasını isterim
Ne o son günlerde kıyım kurbanları olarak toplu bildirim yapmayı planlıyorsunuz, çetecilikten atarım hepinizi
Hem sen konuya niye yorum yapmıyorsun, Bülent hanım hakkında 2 kelam et bakalım
Git dalga geçme, bir sürü konu açınca ünlüleri karıştırmışım, pardon yanlış kapıyı çaldım, kapıyı arkamdan kapatıp çıkıyorumBir an hayal ettim çok zevkli geldi
Bülent hanım kim abla bülent ersoy değil niran ünsal bu
iyi fikirmiş. bundan sonra peşindeyim mune abla. kibleyecek yorumunu bulacağım.Yok olmadıyani profilim kiblendi ama bir durumu veya olayı bildirim için yapıldı, haklıysa Kazen'den beni banlamasını isterim
Ne o son günlerde kıyım kurbanları olarak toplu bildirim yapmayı planlıyorsunuz, çetecilikten atarım hepinizi
Hem sen konuya niye yorum yapmıyorsun, Bülent hanım hakkında 2 kelam et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?