nisa hastanesi doktor seymin turan

afis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
392
13
68
İstanbul
Arkadaslar Aranızda Yeniyim ve Doktor Tercihimi Deneyimlerinize Göre Yapmak İStiyorum.Öncelikle 11 Haftalık Hamileyim Ve Kontrollerime Nisa Hastanesi Dr Seymin Turan a Gidiyorum.Seymin Hanım Hakkında Olumlu Olumsuz Bilgi Verirseniz Cok ama Cok Sevinirım.

Arkadaslar Aranızda Yeniyim ve Doktor Tercihimi Deneyimlerinize Göre Yapmak İStiyorum.Öncelikle 11 Haftalık Hamileyim Ve Kontrollerime Nisa Hastanesi Dr Seymin Turan a Gidiyorum.Seymin Hanım Hakkında Olumlu Olumsuz Bilgi Verirseniz Cok ama Cok Sevinirım.

bende yeniyim canım Allah kolay bir hamilelik dönemi nasıp etsin kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah :)
Canım ben bu Hafta sonu erken doğum tehlikesi geçirdim Nısaya gittim aslında doktorum Fatma hanım çok memnunum ondan ama nöbetçi olarak Seymin hanım vardı soyismini unuttum iki tane Seymin yoksa orda senin gittiğin doktordur tahminimce .... ya o panikle hüzünle ben çok alıngandım yada bilmiyorum çok soğuk geldi bana hiç sempati kuramadım Fatma hanım daha canımlı daha sıcaktı benim için o yüzden fazla kötülemek istemem bütün doktorlar çok iyi orda ama ben ısınamadım ona o başka yoksa işini iyi yapıyor gerçekten. Benim duyduğum kadarıyla en tecrübeli Doktorları: Mürüvvet Hanım
ondan sonra bide Alev hanımı çok duydum benimkiside Fatma hanım canım sen kimde kendni emin ve güvende hissediyorsan onda devam etmelisin bence

ben hamilelik pozitif çıkınca Seymin Hn'a gittim Nisa'da. değerlerim düştü nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım ancak çok ilgisizdi. ben meraktan öleceğim, o testi yaptır beklemeyin burda biz sizi arar söyleriz yeni değeri dedi. E dedim peki akabinde bir şey söylemeyecek misiniz bir değerlendirme falan? neyse en son değerlerim düşünce hmm bu normal bi gebelik değil dedi ben zaten şok ağlayamadım bile dondum kaldım. tam çıktı yolda yürüyoruz, telefonla aradı bir hafta sonra gelin bu arada sıfırlanması lazım değerin yoksa sorun vardır dedi. bir daha şok.. telefonla arayıp söylüyor inanılmaz. sorumsuzluk değil de nedir bu?? ben memnun kalmadım o doktordan velhasıl. bir daha ona gitmem, başka doktora giderim..

ben hamilelik pozitif çıkınca Seymin Hn'a gittim Nisa'da. değerlerim düştü nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım ancak çok ilgisizdi. ben meraktan öleceğim, o testi yaptır beklemeyin burda biz sizi arar söyleriz yeni değeri dedi. E dedim peki akabinde bir şey söylemeyecek misiniz bir değerlendirme falan? neyse en son değerlerim düşünce hmm bu normal bi gebelik değil dedi ben zaten şok ağlayamadım bile dondum kaldım. tam çıktı yolda yürüyoruz, telefonla aradı bir hafta sonra gelin bu arada sıfırlanması lazım değerin yoksa sorun vardır dedi. bir daha şok.. telefonla arayıp söylüyor inanılmaz. sorumsuzluk değil de nedir bu?? ben memnun kalmadım o doktordan velhasıl. bir daha ona gitmem, başka doktora giderim..

arkadaşlar sakın sakın Nisa Hastanesine özellikler Seymin Turan'a gitmeyin! hiçbirşeymi bilmez bir insan yaa ben çocuk düşünmeye başlayınca gidip bi muayene olayım dedim, belki kan tahlili yaptırırım, folik asite falanda başlarım diye.

dediki rahimde ur var, ben hiç bilmiyorum tabi şok oldum. Ur ne demek nasıl yani dedim, miyom olduğunu iletti. hemde 2 tane biri 3.5 cm diğeri 2,5 cm. Emin olamadı başka doktor arkadaşa çağırdı ona da gösterdi, o da evet miyomlar var dedi. Hamile kalsan bile düşürürsün falan neler soktu aklıma.:kızgın:

bikaç ay içim içimi yedi, sonra başka doktorlara gittim öyle birşey olmadığını söylediler. düşünebiliyor musunuz hiçbirşey yokmuş, ne gördü nasıl yorumladı bilmiyorum ama kaç ay neler çektim ya.

Bu tek değil, aynı zamanda ablam gebeyken yine Seymin Turan 3boyutlu ultrasonda bakarken bebeğin kalbinde pırıltı olduğunu ve down sendromlu olduğunu söyledi. Evet, bu kadar basit teşhis koyup insanların suratına söyleyebiliyor. Ama arkası boşş. O doktora hatta o hastaneye giden arkadaşlar kesinlikle gitmeyin, sırf insanların içine kuşku sokuyorlar, ayrıca çok bilgisiz, ilgisiz ve çok soğuk bir doktor.

Seymin hanımla ilgili ben de bilgi arıyorum. Siz değiştirmiş miydiniz doktorunuzu ?

Back
X