Merhaba, ben geçen hafta oldum İhsan Bey'e. Bugün 7. günüm ve şu an çok rahatım. Şöyle anlatayım. benim burnum baya kemerli,büyük ve sağa doğru hafif deviasyon vardı. Aslında yazın görüşmüştüm ama yaz sıcağında kendimce daha çok şişeceğimi düşünecerek ve biraz da korkarak yarıyıl tatiline olmaya karar verdim. Açık teknikle oldum. Ameliyatım 2 saat sürdü.çok kolay uyandım ve hiç ağrı hissetmedim. Kimse bu kısmına inanmıyor ben de inanamıyorum ama ağrım olmadı. İlk gün 8 saat kadar soğuk uygulama yaptım. Doktoruma da güvenmekte haklı çıktım ve ilk iki gün şişliğim oldu. Sonra hızla inmeye başladı. Morarma da hani gözünüzün ince mor bir kalem çekersiniz ya aynen öyle oldu.
Doktorum bana rahat nefes alabilmem için tampon kullanmadığını söyledi. Pansumanım vardı o da ikinci gün çıktı. 5. günümde kontrole gittim herşey yolunda dedi. Ben burnumun şu alçılı haline bile hayran kaldım arkadaşım. O burun nasıl küçülecek diye merak ediyordum inan şu an alçım bile bol geliyor. O da yarın çıkacak inşallah.
Uzun oldu biraz ama İhsan Beyden doktor olarak çooook memnunum.